10 FEITEN OVER FRANKRIJK10 FEITEN OVER FRANKRIJK

Als je Frans spreekt, dus de meeste mensen zullen denken van lekker eten, goede wijn, mode, verse croissants en verfijning. Dat of u denkt dat van de mannen op de fiets dragen gestreepte shirts, een pet en een string van uien rond hun nek! Dus we weg gaan van de stereotypen voor een tijdje 'met deze tien fascinerende feiten over Frankrijk, dat niet geweten hebben waarschijnlijk;

1. Frankrijk is een van de meest bezochte landen in de wereld

Uw bezoek Frankrijk naar de ervaring van de chique en verfijning van Parijs of voor een rustig toevluchtsoord in het prachtige landschap en 'moeilijk om alleen te zijn. Frankrijk is een van de meest bezochte landen in de wereld en, in 2007, meer dan 80 miljoen bezoekers hun weg naar Frankrijk, dat is eigenlijk meer dan mensen die in het land wonen.


2. kerstboomversiering werd geboren in Frankrijk

De traditie van het versieren van kerstbomen met ballen geboren in het oosten van Frankrijk in de zestiende eeuw. Voor die tijd werden de kerstbomen versierd met fruit en bloemen, maar toen de appeloogst mislukte per jaar, een glasblazer in een dorp genaamd Goetzenbruck, ballen gemaakt van glas om de appels te vervangen en de traditie vast.

3. Frankrijk is gesloten op zondag

Als u een bezoek Frankrijk voor een weekend, dus verwacht niet te veel doen boodschappen op zondag. De rustdag is nog steeds waargenomen in Frankrijk en in de meeste winkels zijn gesloten zondag de hele dag en velen zullen worden gesloten op maandag ook.

4. Franse vrouwen langer leven

Hier is nog een van de interessante feiten over Frankrijk: de Fransen hebben de hoogste levensverwachting in Europa. Als dit het resultaat van het Franse dieet, levensstijl of iets in de lucht, niemand weet waarom, maar het is een feit. Franse mannen zijn niet zo gelukkig, maar hebben de derde hoogste levensverwachting in Europa.

5. Niet suggesties in Frankrijk maken

De service is altijd inbegrepen in de rekening van het Franse restaurant, dus er is geen noodzaak om een ​​fooi te geven. U kunt laat een paar euro's als je wilt, maar het zal naar verwachting op dezelfde manier als in andere landen.

6. Jeans kwam uit Frankrijk

Nieuwsgierigheid naar Frankrijk daar niet stoppen. De meeste mensen denken dat jeans ontstaan ​​in de Verenigde Staten, maar werden uitgevonden in Frankrijk en in de VS door Levi Strauss geïmporteerd. De stof is genoemd naar de stad waar hij werd geboren, die Nîmes was.

7. French kiss niet van oorsprong in Frankrijk

Niemand weet zeker waar de Franse kus is geboren, maar er is geen enkel bewijs dat het de Fransen die gepassioneerd uitgevonden. Het is waarschijnlijker dat de term tongzoen werd uitgevonden door de Britten, als een manier om hun afkeuring van het gedrag van hun promiscue neven over het Kanaal te tonen.

8. In Frankrijk, een drug store verkoopt drugs

U kunt een Franse apotheek uit verlichte groene kruis dat aan de buitenkant lijkt te vinden, maar verwacht niet dat een grote bar truc vinden daar. De apotheken in Frankrijk meestal alleen verkopen drugs en verkopen zeer weinig anders.

9. Frankrijk is het land van kaas en wijn

Frankrijk is eigenlijk het huis van kaas en wijn. Het is een van de grootste fabrikanten ter wereld van wijn en er zijn 17 verschillende wijndistricten French groei. En, als de perfecte aanvulling op alle wijn, Frankrijk produceert ook meer dan vierhonderd verschillende soorten van de traditionele kazen.

10. particuliere DNA-tests zijn illegaal in Frankrijk

Er is nog een van de interessante feiten over Frankrijk: Frankrijk is het enige land in de wereld waar de privé-DNA-testen om te bewijzen vaderschap, bijvoorbeeld, zijn ze illegaal. Alsof dat nog niet genoeg was, is er ook een Franse wet die zegt dat een pasgeboren baby, die werd geboren in een alleenstaande moeder, kan het door de eerste man die beweert als zijn eigen aan het plaatselijke gemeentehuis gevraagd.

Heeft u een aantal andere interessante feiten over de France van onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha