10 FEITEN over fitness10 FEITEN over fitness

Fit te blijven kan u zich beter voelt over jezelf, maak je meer wakker en alert, en het beste van alles, houden u op zoek jonger en u helpen langer te leven. Meer dan enig ander onderwerp, echter, het Centrum is het onderwerp van vele mythen en halve waarheden, hier zijn tien interessante feiten over fitness die u kunt rekenen op:

1. Oefening geeft energie

Je zou verbaasd zijn om een ​​ochtend training leren, zal je niet moe; Het geeft je meer energie gedurende de dag. Fit geeft je meer kracht en een ochtend training zal endorfines vrij in het bloed waardoor je het gevoel meer energie gedurende de dag te geven.


2. Het duurt eigenlijk tien minuten per dag kan een verschil maken om uw conditie

In de dagen dat u een volledige workout niet kan doen, niet uit te laten helemaal. Gewoon een snelle workout tien minuten zal u helpen om uw conditie te onderhouden en zal uw hartslag te verhogen, zodat u nog steeds voordelen voor het cardiovasculaire systeem.

3. Je hoeft niet uit te oefenen om calorieën te verbranden

Het bedrag dat je zweet wordt op geen enkele manier verbonden met hoeveel calorieën je verbrandt. Zweet is gewoon je lichaam manier van koelen van jou. Je kunt zweten gewoon zitten in een warme kamer, maar dat betekent niet dat je vet te verliezen.

4. Oefening helpt strijd ziekte

Je weet al dat de oefening is goed voor je, maar je weet wat is leuk? Fit zal helpen stoppen met hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, beroerte, diabetes, artritis en verlaagt de niveaus van cholesterol en versterken het immuunsysteem. Het kan ook helpen afweren een aantal van de tekenen van veroudering en houden u meer mobiel en actief in je latere jaren.

5. Stretchen voor de training is niet goed voor je

Waaronder rekken in uw workout routine is een goed idee, maar waardoor het het eerste wat je doet is het niet. Wanneer u koude spieren te strekken, kunt u beschadigen. Het beste ding om te doen is een korte warming-up voor, gevolgd door uw rekken en vervolgens de belangrijkste training.

6. De oefening is goed voor de hersenen

Regelmatig bewegen verbetert ook de werking van de hersenen. De verhoogde bloedstroom naar de hersenen die oorzaken te oefenen, samen met de release van serotonine, het verbeteren van uw stemming en helpen meer helder denken.

7. Crunches niet geven u een platte buik

Een van de meest hardnekkige mythes is dat kraken fitness dunne trunk wordt. In feite, crunches verbrandt zeer weinig calorieën, dus als je een slanke taille, moet je crunches te combineren met een gezond dieet en een beetje ', verbrandt calorieën cardio-oefening.

8. U kunt meer van eten wat je wilt, wanneer je uit te oefenen

Spieren verbrandt meer calorieën dan vet, zelfs wanneer je rust. Dit betekent dat de fitter je bent, hoe meer je kunt eten en, natuurlijk, oefening verbrandt calorieën ook. Dit betekent niet dat je kunt gaan een eetbui, hoewel, maar het betekent wel dat af en toe, je zult niet meer stapelen op de pond.

9. Oefening vermindert stress

De oefening is ook een geweldige manier om stress te bestrijden. Goede training neemt je gedachten af ​​van uw problemen en de impuls die het geeft aan de hersenen zal u helpen gemakkelijker stressvolle situaties om te gaan en kan ook helpen afweren depressie.

10. De muziek maakt uw training effectiever

Luister naar muziek terwijl u werkt niet alleen te verlichten verveling; eigenlijk het maakt de training effectiever. Onderzoek heeft aangetoond dat het luisteren naar muziek maakt mensen werken langer en met meer intensiteit.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha