10 FEITEN OVER eiwitten die je moet weten over10 FEITEN OVER eiwitten die je moet weten over

We moeten eiwit eten, want het behandelt de stofwisseling, het bouwt spieren en hulp weefselherstel. In feite is het eiwit is een wezenlijk aspect van het leven zelf, maar wat we nodig hebben, wat voor soort eiwit moeten we eten en als een eiwitrijk dieet is goed voor je zijn onderwerpen die worden besproken. Sommige mensen denken dat het eten van rauwe eieren en kip zal onmiddellijk verhogen spiermassa, maar het is niet zo simpel als dat. Dus, lees dan verder en vind tien feiten over eiwitten die waarschijnlijk niet weten:

1. Wat doet eiwit echt doen?

Eiwit werd genoemd als de bouwstenen van het leven voor een goede reden. Elke cel in ons lichaam bevat eiwitten en eiwit nodig weefselstructuur en groei, ondersteunt het immuunsysteem en metabolisme, en kan ook helpen een gezond gewicht.


2. U kunt alle eiwitten te krijgen van planten

Hoewel veel mensen denken van eieren, gevogelte en vis, als ze denken aan een eiwitrijk dieet, hier is een van de interessante feiten over eiwitten: U kunt alle eiwitten te krijgen van plantaardig voedsel. U kunt een goede bron van eiwitten te vinden in volle granen, zaden en noten, en er waren veel, zeer succesvol, vegetarische sporters aan te tonen dat er geen behoefte is om vlees te eten om eiwitten te krijgen.

3. Het eiwit is zeer goed voor mensen die onder stress

Een van de interessante feiten over eiwitten is dat het eiwit is geweldig voor mensen die onder veel stress, en dit om twee redenen. Ten eerste kan stress de weefsels in het lichaam te beginnen af ​​te breken en eiwitten helpt bij het proces van herstel van deze weefsels. Tweede, eiwit helpt ook stabiliseren bloedsuikerspiegel, die kan helpen stabiliseren je humeur.

4. Eiwit is essentieel voor uw huid en haar te

Niet alleen zijn de spieren die je eiwitten nodig, is het essentieel voor een gezonde huid en haar ook. Dus als je wilt stralende huid en een gezonde haardos, zorg ervoor dat je eet voldoende eiwitten!

5. Hoeveel eiwitten die je zou moeten eten?

En dat brengt ons netjes naar onze volgende interessante vraag van eiwit: alleen de hoeveelheid eiwit moeten eten elke dag? Als algemene regel geldt dat de gemiddelde volwassene eiwit tussen de 20% en 35% van de dagelijkse calorie-inname.

6. Zijn eiwitdiëten altijd goed voor je?

De meeste van de artikelen die u leest op eiwitten zijn die zijn het bevorderen van de voordelen van een dieet met veel eiwitten, maar er zijn ook nadelen van het eten van te veel eiwit om zo goed te overwegen. Heel eenvoudig, als je eet te veel eiwit, dan is niet voldoende ruimte voor andere belangrijke voedingsmiddelen, evenals vezels en koolhydraten. Vergeet ook niet dat veel voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten voedingsmiddelen zijn ook hoog in cholesterol.

7. spieropbouw proteïne?

En hier is nog een van de interessante feiten over eiwit: eiwit gewoon door het eten van de spieren niet te bouwen, maar het biedt wel de voeding die je spieren nodig hebben om te groeien. Spieren worden afgezwakt en verbeterd met lichaamsbeweging en het eten van een bord vol kip per dag zal niet spieren op te bouwen op zijn eigen.

8. De meeste mensen al eet meer eiwitten dan ze nodig hebben

Voordat je gaat haasten om voorraad op vlees en zuivelproducten, hier is een van de interessante feiten over eiwitten: De meeste mensen zijn al het eten van meer eiwitten dan ze echt nodig hebben. De National Health and Nutrition Examination studie bleek dat de meeste Amerikanen eten twee keer zoveel als ze nodig hebben.

9. Eiwit verbetert functioneren van de hersenen

Niet alleen zijn de spieren die proteïnevoer is de hersenen ook. Het eten van voedsel rijk aan eiwitten, een verscheidenheid van verschillende bronnen, levert de bouwstenen nodig zijn chemische boodschappers in de hersenen die nodig zijn voor een gezonde hersenen maken.

10. proteïne dieet kan helpen gewicht te verliezen

Eiwit is essentieel als je probeert om gewicht te verliezen. Het stabiliseert de bloedsuikerspiegel en helpt je stofwisseling werken op een optimaal niveau. Een eiwitrijke maaltijd zal ook zorgen dat u langer vol voelen en u helpen voorkomen dat te veel eten.

Kent u een aantal andere interessante feiten over eiwitten?

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha