10 feiten interessante wetenswaardigheden over10 feiten interessante wetenswaardigheden over

Als u houdt van make-up, maar had genoeg make-up tips en adviezen voor een dag, dan, neem een ​​pauze en lees deze tien willekeurige feiten en interessant, alle make-up.

1. zeilen van Cleopatra

Onze eerste hebben we gemaakt over de make-up heeft niets te maken met de make-up op alle; We struikelden over deze ene en ik vond het interessant! Cleopatra beval dat de zeilen van zijn schip moet worden gedrenkt in parfum, zodat de geur zou drijven op de wind en aan te kondigen zijn aankomst in Rome.


2. Coco Chanel zet de trend voor het looien

Het hebben van een gebruinde teint niet populair geworden tot 1920. De trend begon per toeval toen Coco Chanel nam de zon, tijdens een cruise op de Franse Rivièra. Fake tan gevangen snel na.

3. In de Middeleeuwen was het witte huid dat de trend is geweest

Lang voordat Coco Chanel kwam aan land met zijn tan toevallig, de dames van de middeleeuwen deed alles om hun huid zo wit als mogelijk te maken. Een van hun truc trucs was om bloedzuigers gebruikt om de kleur bloeden uit hun huid.

4. Neon nagellak is illegaal in de VS

Hoewel veel merken van nagellak kan worden genoemd Neon, in de VS, hebben ze geen echte neon aan hen. De FDA verbood het gebruik van neon nagellak, zelfs als het legaal is in sommige andere landen.

5. glazuur werd uitgevonden in China

De eerste glazuur wordt verondersteld te zijn uitgevonden in China sinds 3000 voor Christus. De oorspronkelijke formule bevatte eiwitten, rubber, bijenwas en gekleurd poeder.

6. Shimmer komt uit schubben

De schittering en glans die je krijgt met een beetje 'en lippenstift is om vis vlokken toe te voegen in de mix. Cosmetische fabrikanten nog steeds niet gevonden beter ingrediënt dat het werk goed doet.

7. U kunt de biologische make-up kopen

Hoewel het niet vaak gezien in de winkels, kun je volledig biologisch, natuurlijke schoonheid producten te kopen. Net als biologisch voedsel, die alleen natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

8. Rimmel mascara is

De eerste mascara werd uitgevonden in de 19de eeuw door Eugene Rimmel, en vandaag de dag, het woord vertaalt in Rimmel mascara in vele talen over de hele wereld.

9. Je moet een vergunning om make-up te dragen in Pennsylvania

Dat is één van die vreemde wetten die eigenlijk nooit is ingetrokken. In de stad van Morrisville, Pennsylvania, hoewel eigenlijk niemand steunt de wet, officieel een vrouw moeten een vergunning hebben voor ze is toegestaan ​​om make-up te dragen.

10. bleken van tanden, dat een bittere smaak zouden vertrekken

Tand whitening tandpasta is een big deal deze dagen, maar, in de Romeinse tijd, de meisjes had een nogal ongewone oplossing voor het probleem van verkleurde tanden. Ze geborsteld en gargled met urine hun tanden schoon en sprankelend te krijgen!

Kent u andere feiten interessant of vreemd?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha