10 FEITEN eng FLUORIDE10 FEITEN eng FLUORIDE

In de 1964 komedie film, Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, de vraag "? Heb je ooit een communistisch met een glas water", vraagt ​​hij.

Op dat moment waren er veel vragen rond water fluoridering. Meer dan vijftig jaar na de film werd uitgebracht, het onderwerp is nog steeds een hot topic.


In feite is het nog steeds een hot topic, zodat deskundigen zijn nog steeds onderzoek naar fluoride en het effect daarvan op degenen die drinken.

Natuurlijk, de autoriteiten vertellen ons dat fluoridering is absoluut prima, en zelfs geleverd met een aantal voordelen voor de gezondheid. Hoera voor fluoride!

Maar er zijn nog een vocale groep van ons die blijven beweren dat fluoride heeft gezonde eigenschappen en potentieel gevaarlijk.

Boe-geroep!

In het geval dat we uw eetlust hebben geprikkeld, zodat je in een glas water om dit artikel te lezen, nemen we een kijkje op 10 feiten over fluoride super eng. Kun je net wilt verbergen achter de bank voor deze!

Veel ontwikkelde landen echt niet hun water fluorideren

Ondanks alles wat we tot nu toe hebben gezegd, de meeste Europese landen eigenlijk niet drinken fluoridated water. Dus waarom bang als dit ?!

Dat is de reden waarom meer mensen drinken fluoridated water in Amerika alleen al, dan doen ze elders - gecombineerd.

Australië zijn ook in een situatie als de Murdoch pers metgezel proberen de gefluorideerd water te forceren in de groeven van alle.

De vraag is, waarom is het zo belangrijk dat de Amerikaanse drinken fluoridated water, toen 97% van de bevolking van de westerse drinkwater fluoride?

De fluoride is giftig

Ja, fluoride is giftig!

Ren voor je leven !!

Maar, eh, het is giftig alleen als je te veel van drinkt.

Fluoride is niet op het periodiek systeem, maar het is een natuurlijke stof. Bovendien is in de lucht hele tijd, en ook in ons voedsel. En, ja, het is in het water.

Net als alle andere mineralen, de dosis die het gif maakt. Als je te veel van drinkt, moet u een overmaat aan toxiciteit ervaren. En omdat het giftig is, betekent dit niet dat je gaat echt slecht zijn voor je. Alcohol is technisch een gif, en de meesten van ons niet aarzelen om het drinken van tijd tot tijd.

Alle dingen in matiging, zie je.

Fluoride is een gezondheids-, sociale en politieke kwestie

Het tandweefsel vertellen ons dat het toevoegen van fluoride aan ons voordeel; Het voorkomt tandbederf en gaatjes.

Aan de andere kant, mensen beweren dat de overheid onnodig blootstellen ons om een ​​giftige stof, die de vraag met een politiek kader impliceert.

Ouders die voor fluoride beweren dat, omdat het voorkomt dat de tanden van hun kinderen door rot, slaat ze met eindeloze dure reizen naar de tandarts te maken. Het bespaart geld. Dus er is uw sociale kader voor het onderwerp.

Er is ook een ander economisch argument te hebben: sommige mensen beweren dat overmatige blootstelling aan fluoride kan leiden tot fluorose, dat is eigenlijk heel duur te behandelen.

Fluoride is geen essentiële behandeling

Ondanks de media en overheden proberen waterfluoridering opdringen, er geen echt bewijs dat fluoride een essentiële voedingsstof kan zijn.

In feite niet een biochemische werking in het lichaam voert fluoride om het goed functioneren.

Dus de vraag is, waarom zijn we gevraagd om te drinken?

Dun-dun-dun!

Fluorosis verspreidt

Zoals eerder vermeld, ouders bezorgd dat overmatige blootstelling aan fluoride fluorosis in de tanden van hun kinderen, die veel 'dollars kost de behandeling kan veroorzaken.

Fluorose is de kleur van het tandglazuur, en nu is er een groot aantal gevallen van kinderen met fluorosis. In feite, ongeveer 41% van de 12-15-jarige Amerikaanse kinderen nu fluorosis.

Dit is een beetje genegeerd door de media en de overheid, hoewel, als de mensen blijven slikken fluoride.

De voordelen voor de gezondheid van fluoride worden zelden besproken op een openbaar forum

Oke, we zeggen niet dat fluoride niet met voordelen voor de gezondheid. We kregen te horen dat het doet, maar het feit dat het voorkomt tandbederf is enigszins teniet gedaan door het feit dat verkleurde tandglazuur. Oeps!

Maar het probleem is dat de initiatiefnemers van fluoridering lijken bereid om de voordelen voor de gezondheid en de veiligheid in een openbaar forum te bespreken zijn. Opgeleide wetenschappers die zijn er zeker van fluor en die denken dat ze kunnen gevaarlijk zijn, kijken uit naar een discussie.

De chemicaliën zijn nooit ondergaan gerandomiseerde klinische trials

Fluor water bestaat uit stoffen waarvan bekend toxische bijproducten van onze meststoffen industrieën zijn. Maar vreemd waren ze niet uitgenodigd voor klinische proeven ondergaan willekeurig.

Fluoride kan weefselschade veroorzaken

Tandartsen ons liever geloven dat fluoride beïnvloedt alleen de tanden - en een goede manier om dat. Maar fluoride daadwerkelijk invloed op vele delen van ons lichaam, met inbegrip van onze hersenen, botten, onze schildklier, en ook onze bloedsuikerspiegel.

Er waren ook suggesties dat te veel fluoride kan leiden tot hersenbeschadiging, terwijl het verminderen van het IQ bij kinderen.

Fluoride wordt toegevoegd aan het enige geneesmiddel water

Ja, er geen ander geneesmiddel aan het water toegevoegd zodra het publiek dat fluoride erin zit. Het is bedoeld om tandbederf te voorkomen, maar fluoride geen essentiële voedingsstof. Het is het maken van enkele kwalificatie als een patstelling geneeskunde en leegte.

De reden waarom zoveel Europese landen fluoridering hebben verworpen is omdat zij zeggen dat de levering van drugs niemand van ons gevraagd om onze watervoorziening is onvoldoende. E 'in wezen een vorm van het geneesmiddel massa die we zelfs niet in te stemmen met. Vreemd.

Lage inkomensgroepen worden gediscrimineerd

Als u een laag inkomen en je in een gebied waar het openbaar water was het onderwerp van fluoridering leven, is de kans groot dat je geen andere keuze dan om het te drinken.

In gebieden met lage inkomens, kan dit leiden tot een hele reeks van gezondheidsproblemen die te duur is om te behandelen zou kunnen zijn, zoals nierbeschadiging en diabetes.

Uw kind kan in gevaar

Ik weet wat je denkt:

"Einde van een verontrustende feit moordenares me echt schrikken uit mijn genie. Bedankt!"

Maar wat waar is, is dat de initiatiefnemers van fluoridering heb geen idee of het weefsel in het lichaam van het kind in de derde wereld negatief wordt beïnvloed of niet. Zij gaan ervan uit dat de dingen gewoon goed zal zijn.

Maar als het gaat om de gezondheid, de aannames zijn niet goed genoeg.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha