10 fashion tips over hoe om een ​​vleugje van klasse en GLAMOUR toevoegen aan elke outfit10 fashion tips over hoe om een ​​vleugje van klasse en GLAMOUR toevoegen aan elke outfit

Er zijn veel eenvoudige manieren om een ​​vleugje klasse toe te voegen aan elke outfit, en zal niet de aarde ofwel kosten. Slechts één of twee raakt meer en je kunt een spijkerbroek en een eenvoudige top te zetten in iets van een filmster zou geen bezwaar te zien. Hier zijn tien eenvoudige manieren waarop je een vleugje klasse en glamour kunt toevoegen aan absoluut elke outfit.

1. Doe een paar hakken

Een goed paar hakken zal glamour toe te voegen aan elke look. Plezier met kleuren ook, want een paar hakken opvallende verklaring zal echt je te onderscheiden van de menigte, op een elegante manier.


2. Blijf goed verzorgde

U kunt uw haar en make-up eenvoudig, maar gebruiken om glamour toe te voegen aan de meer casual kleding. Haar schoon en netjes en slim, goed toegepast make-up toe te voegen stijl en elegantie die zal laten zien aan de vrouw van de klasse die is.

3. Een sjaal chique

Zelfs jeans saai en vlakte, en een trui kan worden verwerkt met de eenvoudige toevoeging van een sjaal. Het is een goede en eenvoudige manier om flair toe te voegen aan een outfit zonder klinkende overdreven veeleisend.

4. Een string van parels

Eenvoudig, elegant en ze gewoon schreeuwen klasse; een parelsnoer maakt een geweldige aanvulling op elke outfit. Ze werken bijzonder goed in vergelijking met de weefsels of donkere zwarten en bieden een grote brandpunt.

5. Niet over-accessoires

Enkele eenvoudige en goedkope accessoires kunnen een verschil maken, maar overdrijf het niet! Teveel en bederven effect, teneinde een elementdeclaratie sieraden vasthouden, bijvoorbeeld, maar houdt de rest dun.

6. Zonnebril

Een zonnebril groot, maar in goede smaak, voeg een vleugje mysterie glamour aan je uiterlijk. Voeg wat 'van rode lippenstift en een stijlvolle, casual hebt gemaakt, kijk uit, zelfs de meest elementaire van de outfits.

7. stuk afgestemd op uw apparatuur toevoegen

Mengen maatpakken met willekeurige degenen maakt een contrast fanatici en direct voegt een nieuwe dimensie toe aan het algemene gevoel van een jurk. Een op maat gemaakte jas, bijvoorbeeld, met een spijkerbroek en een eenvoudige top, kan kijken absoluut fantastisch.

8. Een klassiek tintje

Voor een vleugje echt cool, voeg iets ouds voor een moderne jurk anders. Een medaillon vintage of broche zal karakter en stijl toe te voegen aan je outfit en maken een grote gespreksonderwerp ook.

9. Toon een beetje 'vlees

Als u wilt uw look verfijnd en stijlvol te houden, dan alleen tonen benen of splitsing, en nooit te veel van hebben beide op het display. Vergeet niet, een blik is geavanceerder dan een flits!

10. Draag een glimlach!

Soms is het zo veel over de kleding, als het gaat over hoe je ze dragen. Als je loopt met gratie, spreken met een zachte vertrouwen en draag altijd een glimlach, dan zul je in staat zijn om elke outfit kijken glamoureuze en stijlvol.

Wat is uw favoriete mode-tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha