10 fashion tips fabelachtig op HOE vinden hun eigen kenmerkende stijl PERSONEEL10 fashion tips fabelachtig op HOE vinden hun eigen kenmerkende stijl PERSONEEL

Waar kijk je als je op zoek bent naar de mode inspiratie? Je vrienden, modebladen of kijken naar hun eigen ideeën en innovatie? Creëer je eigen look en laat je individualiteit, uw kleding en kapsel is een geweldige manier om jezelf te uiten, en het laat zien dat je vertrouwen hebt. Creëer je eigen, opvallende verschijning en onderscheiden zich van de menigte met deze 10 tips over hoe je je eigen stijl te creëren:

1. Wees niet bang om zich te onderscheiden van de menigte

Wees niet bang om anders te zijn. Het is niet nodig om helder groen haar, tatoeages en piercings extreem zwaar om een ​​individu te zijn, maar je moet niet bang zijn om ongewone combinaties van kleuren en stijlen te proberen. Als het ziet er goed uit voor u, probeer dan!


2. pick verschillende elementen vormen andere mensen ziet, verschillende ontwerpers en modetrends

De beste mode-ontwerpers lenen ideeën van andere stijlen, dus probeer het combineren van het beste uit verschillende ontwerpers en modetrends. Mixen en matchen van de ideeën, is de beste manier om uw eigen unieke en persoonlijke stijl te creëren.

3. Gebruik de invloeden en inspiraties

Gebruik een inspiratie om uw stijl te beïnvloeden. U kunt films, muziek, je hobby's en beroemdheden u de inspiratie bewonderen kijken. Neem wat je wilt van elk van uw inspiraties, combineren en zet hem in uw unieke persoonlijke stijl die resoneert met je ziel.

4. Maak een stijl album of map voor je inspiratie

Knip foto's van sieraden, kleding en schoenen die je ziet in tijdschriften en bewaar ze in een map of album. U kunt dan proberen om verschillende elementen te combineren tot een collage te zien wat je samen het beste bevalt. Het maakt niet uit, als de individuele items zijn afkomstig uit verschillende periodes en verschillende stijlen; Het is wat je denkt dat het werkt dat telt.

5. experimenteren en spelen met je haar

Probeer verschillende styling elke ochtend om te zien wat je het beste vindt of probeer nieuwe producten of haarkleuren. Als u wilt een drastische verandering te proberen, hoewel, met uw kapper voordat je ziet wat ze denken en te onthouden, terwijl de kleuren gemakkelijk kan worden gewijzigd, het haar kost tijd om weer te groeien!

6. Bezoek antiek en kringloopwinkels om uw schat fashion vinden

Het kopen van nieuwe kleding van grote winkelketens vrijwel garandeert dat de kleding die u koopt hetzelfde zal zijn als iemand anders draagt. Kijk rond kringloopwinkels en vintage winkels. Niet alleen vindt u enkele ongelooflijke deals, maar ook kunt u de kleding en sieraden, dat is niet hetzelfde als iedereen draagt ​​zien.

7. Breid uw universum stijl leren naaien

We zijn niet suggereren dat je niet weet hoe te naaien op een knop of neem een ​​zoom, maar wanneer heeft de laatste proberen om je eigen kleding te maken? Coco Chanel begonnen met haar kleren uit buiten de oude cast. De eerste pak heeft gedaan is gedaan van een oud shirt. Dit is een manier dat je echt unieke kleding kan maken voor jezelf.

8. Accessorize uw manier van uniciteit

Als je niet comfortabel voelt het maken van uw kleren van de grond, kunt u gemakkelijk iets dat goed met de accessoires die ze dragen met het te doen. Sjaals, broches, haarbanden, er zijn zo veel verschillende manieren waarop je je look kan veranderen en zelfs niet om veel geld te besteden aan nieuwe kleren.

9. De omvang maakt niet uit

U hoeft niet een super model figuur om nieuwe stijlen en probeer hebben noch heb je nodig om zich in te dekken in sjofele kleren anders te zijn; als ze niet overeenkomen met het idee van een aantal mensen van de perfecte vorm, wel, dan is het hun probleem. Iedereen kan er goed uitzien, en heel weinig mensen hebben de 'zogenaamde' perfecte vorm, dus wees niet bang om hun individualiteit, elke maat kleding te laten zien zijn; en, in ieder geval, schoonheid is in het oog van de toeschouwer, is het niet ?!

10. Zoals Oscar Wilde zei ooit: "Wees jezelf, iedereen is al genomen" ... en het is ook waar als het gaat om persoonlijke stijl

Boven alles, dragen wat je comfortabel in voelt. Maakt niet uit of je retro mengen met de heetste nieuwe look of als u negeren de laatste 'kleur' ​​trend laat zien. Wees positief over wie je bent en andere mensen zullen positief reageren op jou. Vive la verschil!

Elke andere tips over hoe u uw eigen persoonlijke stijl onmiskenbaar vinden? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha