10 FABULOUS TIPS DIY over hoe om te gaan met een droge huid10 FABULOUS TIPS DIY over hoe om te gaan met een droge huid

Droge huid is verre van een ernstige medische aandoening, maar het kan erg irritant, en droge, schilferige huid, lijkt niet erg aantrekkelijk. Droge huid, die xerosis in de medische wereld wordt genoemd, wordt veroorzaakt wanneer vocht wordt verloren in de bovenste laag van de huid en een accumulatie van dode huid vormt harde bovenop. Het kan worden veroorzaakt door de koude droge winden, dan wassen, of je kan gewoon zijn genetisch gevoelig voor droge huid. In zeer ernstige gevallen van xerosis, kan de constante jeuk in de huid zeer vervelend en de huid kan barsten, wat erg pijnlijk kan zijn. Als je een droge huid hebt, dan zul je nodig hebt om extra maatregelen voor de bescherming en de zorg voor uw huid. Hier zijn tien fantastische DIY tips over hoe om te gaan met een droge huid.

1. Verlaag uw snelheid zwemwater

Dit is misschien niet wat je wilt horen, maar te douchen en baden zal droge huid verergeren. Het warme water en zeep strippen natuurlijke olie van het lichaam, talg, de huid, en als je baden te vaak, zal de huid nooit in staat zijn om te herstellen. Als je een droge huid is zeer ernstig, raden experts dat u baden slechts eens in de zeven dagen, maar als dit lijkt een beetje 'te veel voor je, probeer dan zwemmen in koud water en de beperking van de tijd doorgebracht in het bad baden of douchen.


2. Eet meer rauwe groenten en fruit

Nog een goede tip over hoe om te gaan met een droge huid is om de juiste soort voedsel te eten. Veel verse groenten en fruit zal water en essentiële mineralen en vitaminen die uw huid nodig heeft om gezond te blijven bieden; Ook eten voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, zoals noten, olijfolie en avocado's bevatten.

3. Bescherm uw huid tegen de zon en de wind

Volgende belangrijke tip over hoe om te gaan met een droge huid is om de huid tegen milieu-omstandigheden te beschermen. Droge huid nodig heeft om het te beschermen tegen de zon in de zomer en koude wind in de winter. In de winter, draag handschoenen, een sjaal en houden je huid bedekt als je naar buiten en in de zomer, gebruik zonnebrandcrème en draag een hoed om de zon te houden van je gezicht.

4. Hier krijg je een luchtbevochtiger voor uw huis

Volgende grote tip over hoe om te gaan met een droge huid is een luchtbevochtiger voor uw huis te krijgen. Centrale verwarming en airconditioning zal uitdrogen van de lucht in uw huis en die op hun beurt, de huid uitdrogen. Ze hebben een hoge verwarming in de winter en alleen gebruik maken van airconditioning als je echt nodig hebt. Een luchtbevochtiger in uw huis kan zeer nuttig zijn, omdat het helpt om het vocht terug in de lucht steken.

4. Bevochtig met kokosolie

Kokosolie is een prachtige vochtinbrengende crème voor de droge huid. Het bevat linolzuur en alfa verzadigde vetzuren die snel hydrateren de huid en helpen kalmeren en de oppervlakte reparatie huid droog en gebarsten.

5. Aloë vera gel

Aloë vera gel is een zeer eenvoudige oplossing voor droge huid te behandelen en is één van de beste natuurlijke behandelingen voor droge huid is. Gewoon slip de zwaarst getroffen gebieden van de huid met aloë vera gel en de jeuk te kalmeren en aan te vullen vocht in de bovenste laag van de huid.

6. papaja en avocado plakken

Volgende tip over hoe om te gaan met een droge huid is een mix van papaya en avocado te gebruiken; Het zal hydrateren en voeden de huid droog, en zal helpen om littekens op de huid te vervagen. Tot een pasta diepe hydratatie te maken, mash-up van een stukje van papaya, avocado een en een banaan. Breng de pasta op de huid droog en laat het op voor ongeveer vijftien minuten en zal kalmeren en hydrateren de huid, waardoor het zacht en glad.

Eigeel en honing plakken 7.

Een andere populaire huis remedie voor de droge huid is de eidooier. Als een eidooier gezicht voedzaam pakket, meng de dooier van een ei met een theelepel honing en een theelepel rozenbottel olie. Breng de pasta op je gezicht en laat gedurende ongeveer vijftien minuten en daarna wassen met warm water.

8. Banana Paste

Bananen van hen een grote behandeling voor de droge huid ook. Mash slechts een rijpe banaan tot een pasta en toe te passen op een droge huid, en antioxidanten, mineralen en vitaminen zal de huid voeden en hydrateren. U kunt ook de binnenkant van een bananenschil wrijven op de huid om jeuk te verlichten en de pijn verminderen.

9. Marsepein pak

Om opnieuw te hydrateren en de toon van de huid, op hetzelfde moment, probeer dit recept voor een groot huis pakket verfraaien gezicht. Genieten van een handvol amandelen in water 's nachts en dan schil en maal ze tot een pasta. Voeg een paar druppels citroensap, olijfolie en een theelepel gram bloem en meng de ingrediënten. Van toepassing op het gezicht en laat gedurende tien of vijftien minuten en daarna wassen met warm water.

10. verse room en kurkuma

Hier is een andere grote recept voor een droge huid behandeling DIY. Meng een theelepel verse room vlakte met een paar druppels citroensap en een kwart theelepel kurkuma. Masseer het mengsel in de huid voor ongeveer vijf minuten en laat het vervolgens gedurende tien minuten en spoel. Uw huid zal love it!

Let op:

Zorg ervoor dat je niet allergisch voor natuurlijke ingrediënten en te testen alvorens op uw huid.

Wat is uw favoriete doe-tips over hoe om te gaan met een droge huid?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha