10 FABULOUS pompoenpitten VOORDELEN OLIE voor gezondheid en schoonheid10 FABULOUS pompoenpitten VOORDELEN OLIE voor gezondheid en schoonheid

Pompoen olie is een plantaardige olie donkergroen met een rijke, nootachtige smaak die wordt gemaakt door koude persing van pompoenpitten. E 'wordt vaak gebruikt als ingrediënt in dressings en kan worden toegevoegd aan soepen en andere gerechten voegen smaak en voedingswaarde, maar

kan niet

Het wordt gebruikt voor frituren, omdat de intense hitte vernietigt de delicate structuur van de olie. Pompoen olie wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt in schoonheidsproducten, want het is rijk aan omega-3 vetzuren, antioxidanten en vitamine E. pompoen zaad olie is zeer veelzijdig; als je een beetje 'te houden in de koelkast, kunt u gebruiken op uw haar, huid en giet over uw salade ook. Hier zijn tien van de fantastische voordelen die kunnen worden verkregen door de consumptie en het gebruik van pompoenpitten olie.

1. verlichten de pijn van artritis

Pompoenpittenolie bevat een ingrediënt ontstekingsremmer die vergelijkbaar met de niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen die worden toegediend aan patiënten die lijden aan artritis werkt. Slechts een theelepel olie toegevoegd aan het dieet kan sterk verminderen de ontsteking en vermindering van de pijn van artritis.


2. zaad olie pompoen is geweldig voor haar

Pompoen zaad olie bevat een aantal ingrediënten die een goede olie te maken om te gebruiken in je haar zorg regime. Onderzoek heeft aangetoond dat de olie de productie van een enzym bekend als 5-alpha reductase, die verantwoordelijk is voor de vertraging van haargroei kan worden kan remmen. Pompoenzaadolie is ook een rijke bron van foliumzuur, vitamine E en omega-3 vetzuren die essentiële voedingsstoffen voor haar.

3. Het kan helpen lager cholesterol

Als je de pompoen zaad olie toe te voegen voor een maaltijd een hoog cholesterolgehalte, het zal stoppen met uw lichaam te absorberen het slechte LDL-cholesterol in het bloed. Dit komt door de hoge niveaus van fytosterolen in de olie, waarvan is aangetoond in een studie van het Department of Internal Medicine van de Universiteit van Washington om de absorptie van cholesterol aanzienlijk.

4. Pompoenpittenolie helpt om uw ogen te beschermen

De combinatie van vetzuren en antioxidanten die de olie van pompoenpitten bevat kan helpen uw ogen te beschermen tegen de zon en maculadegeneratie. De olie bevat hoge niveaus van zeaxanthine, een bekend antioxidant de ogen tegen licht blauw en door UV-licht.

5. Gebruik als een bodycrème

De vetzuren in de olie pompoenpitten ook ideaal voor de huid. Je kunt het gebruiken als body lotion en sommige mensen zelfs het aanroepen van de olie pompoenpitten nieuwe kokosolie. Pompoen zaad olie is ook een anti-inflammatoire, dus je zou willen om de roodheid en vlekken op de huid veroorzaakt door acne en andere huidirritaties te verminderen.

6. Het kan verminderen de symptomen van prikkelbare darmsyndroom

Pompoenpittenolie kan worden gebruikt om het verminderen van de symptomen van prikkelbare darmsyndroom. De hoge concentratie van vetzuren en anti-inflammatoire ingrediënten in de gids olie ontsteking in het maagdarmkanaal, en mensen die lijden aan IBS heeft een duidelijke verbetering van de symptomen gemeld na het innemen pompoenpittenolie regelmatig.

7. Het kan voorkomen nierstenen

Rekening pompoenpittenolie bevordert de stroming van water door het lichaam en verlaagt de druk van de blaas en de nieren. Het wordt geloofd door velen als algemeen tonicum voor de urinewegen en de nieren en wordt verondersteld om het risico op nierstenen te verminderen.

8. Het doodt parasieten in

Pompoenpittenolie doodt de wormen en andere parasieten die kunnen groeien in de menselijke darm. Studies uitgevoerd in China bleek dat het een effectieve behandeling voor mensen met acute schistosomiasis, een ziekte die wordt veroorzaakt door water geboren parasiet die voornamelijk wordt gevonden in Afrika en Azië zijn. Yuk.

9. Het kan worden gebruikt als alternatief voor kokosolie gevoelige huid

Sommige mensen vinden dat kokosolie breakouts kunnen veroorzaken als ze het gebruiken op hun gezicht, maar de mensen die zijn gegaan naar olie pompoenpitten zeggen dat het veel beter is om te gebruiken als een vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid. Het heeft alle ingrediënten die nodig zijn om een ​​product voor huidverzorging en is veel lichter dan kokosolie, zodat er geen poriën verstoppen.

10. versterkt het immuunsysteem

En, als dit alles niet genoeg is om u te overtuigen om de pompoenpittenolie proberen, het verhoogt ook het immuunsysteem en het is ook goed voor je hersenen. Pompoen zaad olie is een rijke bron van zink, die het lichaam nodig heeft om cellen te herstellen en te groeien nieuwe.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha