10 FABULOUS make-up tips voor groene ogen10 FABULOUS make-up tips voor groene ogen

Het selecteren van de juiste make-up voor u is alles om je natuurlijke huidskleur, haarkleur complimenteren en, natuurlijk, de kleur van je ogen. Groene ogen zijn vooral mooi, dus je wilt het grootste deel van de activa die je hebt te maken, en om de aandacht te vestigen op hun make-up tinten die de kleur van je ogen te vullen en niet botsen met het. Hier kijken we naar een aantal van de aanbevelingen van de beste make-up voor meisjes met groene ogen, dus lees verder; u misschien een aantal nieuwe idee te vinden.

1. Vermijd de kleuren zilver

Brons, koper en goud kan zien er echt fantastisch met groene ogen, maar zilver werkt zelden. Metallic kleuren zijn geweldig met groene ogen, vooral 's nachts, maar de meeste mensen het erover eens dat zilver is te vermijden.


2. Geen zwarte eyeliner

Hoewel er geen harde en snelle regels met make-up, zwarte eyeliner is een ander ding veel mensen zouden het erover eens niet al te goed te werken met groene ogen. Probeer in plaats daarvan, chocolademelk of koffie eyeliner en, als je echt moet gaan voor de zwarte, ga dan voor kolen, niet pikzwart.

3. Maak uw ogen pop met een beetje 'van witte eyeliner

Kun je echt je ogen openen en ze pop met een vleugje witte eyeliner. Voeg gewoon een beetje 'van witte eyeliner aan de binnenste hoek van het oog, in de buurt van de traanbuis, en zal echt fleuren je ogen.

4. Purples

Paars en groen vullen elkaar perfect aan, vooral in combinatie met een beetje 'van eyeliner paars. Paarse shadow en eyeliner oog zal fantastisch zijn paars met groene ogen, vooral tijdens de dag.

5. Peach blush

Voor een teint bloei die je ogen compliment, probeer dan een schaduw van perzik blozen. Crème of poeder, een perzik kleur perfect aandacht te vestigen op uw ogen groen.

6. Gebruik een concealer

Je wilt niet getrokken aandacht weg van uw ogen van roodheid of donkere kringen onder hen. Voor donkere kringen, gebruik een gele tint van concealer en voor roodheid, gebruik dan een primer groen gekleurd.

7. Kies ogen met wenkbrauwen

Je hebt mooie ogen, zodat het frame ze met goed verzorgd en gevormde wenkbrauwen. Houd je wenkbrauwen geknipt of te laten vormen en gebruik een potlood om te kleuren in een schaars gebieden. Vergeet niet, hoewel, de beste make-up wenkbrauw, de truc is dat je niet kunt zien!

8. Gebruik warme kleuren

Je ogen te hebben gemerkt, warme kleuren complimenteren goede groene ogen. Dag en nacht tinten, warm goud, koper en brons echt groene ogen pop.

9. Mix en mix kleuren

Niet vasthouden aan een schaduw van oogschaduw, om te ervaren, minstens twee. U kunt meerdere formulier om uw oog voor schaduw en modellering met oogschaduw maken, maar zorg ervoor dat oogschaduw altijd mengen goed, zelfs als u maar één kleur.

10. Krul wimpers

Krullen altijd je wimpers om de ogen te openen en om iedereen te laten het volledige effect van je ogen te krijgen. Voor mascara, altijd gaan voor warme kleuren, zoals bruin, zodat het niet de kleur van je ogen te overmeesteren.

Kent u een andere make-up tips voor groene ogen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
Maart 24, 2015 | 19:18:42 | later 6 uur

Goede tips, bedankt voor het delen! xx

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha