10 FABULOUS HACKS UP door professionals die u nog meer prachtige zal maken10 FABULOUS HACKS UP door professionals die u nog meer prachtige zal maken

Je kunt nooit genoeg koppelingen, tips en hacks als het gaat om make-up, hier zijn zes tien truc hacks om u nog meer kijken prachtig, tijd besparen en maak uw leven een stuk makkelijker:

1. Gebruik de lipstick als blush, gebruik blozen als een lippenstift

Uit blozen? Geen probleem, breng dan een schar van rouge op haar wangen en buig goed. Niet te veel maar, of je ziet eruit als een circus clown! Of, als je uit van de lippenstift, meng je man-stick of shea boter of gewoon uw gewone moisturizer met een beetje 'van de juiste kleur oogschaduw en toepassen op je lippen, in plaats van lippenstift. Eenvoudig, pret en het werkt.


2. Gebruik tegengestelde kleuren om vlekken te verbergen

Als je concealer, gebruik dan een contrasterende kleur om imperfecties te maskeren. Voor rode vlekken en littekens, gebruik een concealer met een groene tint en donkere vlekken en paarse kringen onder de ogen, gebruik dan een sinaasappel.

3. Plump je lippen met pepermuntolie

Een snelle manier om voller, meer heerlijke lippen te krijgen is om een ​​druppel pepermuntolie aan je lip balm of gloss toevoegen. Lipgloss altijd je lippen voller lijken, maar als je een beetje toe te voegen 'pepermuntolie ook, zal uw lippen zwellen iets en maken ze nog beter uitzien.

4. Twee verschillende toepassingen bronzer

Voor het oog, de natuurlijke ogen groter en helderder te proberen met behulp van een bronzer in plaats van de gebruikelijke oogschaduw, het zal een gloed toe te voegen aan je ogen en open ze. Ook zal er heel harmonieus met de rest van je make-up. Een andere populaire manier om bronzer gebruiken is om te mengen met het gewone vochtinbrengende crème op de rug van de hand en om dit mengsel te gebruiken als maat getinte crème!

5. Tame wenkbrauwen met een duidelijke mascara of haren

Om wenkbrauwen controle te temmen en geef ze meer volume en definitie, proberen met behulp van duidelijke mascara op hen. Als u niet duidelijk mascara hebben, spuit een beetje 'van haarlak op een spooley schoon en borstel tussen de wenkbrauwen. Dit is een geweldige manier om je wenkbrauwen als je gaat om de natuur te beheersen, kijk "geen make-up make-up '.

6. Controleer altijd je make-up in verschillende lichten, vooral in het licht van de dag

De verlichting in onze huizen heeft het effect van ruwe soms verbergen wat de make-up eruit zal zien in het koude licht van de dag. Controleer altijd je make-up als je gaat of de check-in machine, op deze manier krijg je te zien hoe het eruit ziet echt.

7. Breng concealer onder de ogen driehoek

In plaats van deppen concealer onder de ogen van een driehoekige vorm mee te maken en vervolgens te mengen. Dit is een veel effectievere manier om donkere kringen te vermommen en maak je gezicht er fris en jeugdig.

8. Gebruik rozenwater aan r

evive make-up

Als je eenmaal voorbij de middag, kan make-up zijn glans en de effectiviteit te verliezen. Om je make-up opnieuw te activeren, geef een lichte nevel van rozenwater en verfrissen en onmiddellijk te doen herleven je gezicht, en een heerlijke geur van de roos is een bonus!

9. Krijg extra lange wimpers met babypoeder

Uw mascara werkt veel beter als je de vacht van de ogen met een beetje 'talkpoeder voor. Schar gewoon een beetje 'op met een watje en dan wanneer je de mascara verkregen wimpers veel dikker en langer van toepassing. Ook als u wilt dat uw mascara om langer duren en niet snel droogt, dus vermijd pompen elke keer als je het toepast.

10. Borstel je lippen

Voor de lippen zacht en kissable, moeten ze worden uitgebreid. U kunt de producten scrubben lippen te kopen, of probeer het aanbrengen van een beetje 'van olijfolie voor de lippen en vervolgens met een zachte borstel aan een droge huid van je lippen te verwijderen en de verbetering van de bloedcirculatie, op hetzelfde moment.

Wat is uw favoriete hack truc? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
September 28, 2015 | 01:28:17 | later 7 uur

Goede tips! Uw blog is mooi

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha