10 FABULOUS GEWICHTSVERLIES motievencitaten10 FABULOUS GEWICHTSVERLIES motievencitaten

Iedereen heeft behoefte aan een beetje 'de motivatie in hun inspanningen om soms gewicht te verliezen. Als je voelt de verleiding om nu op te geven, zet dan dat bad van ijs in de vriezer, en lees deze tien prachtige citaten om gemotiveerd op uw gewichtsverlies reis te houden.

1. "streven naar vooruitgang, geen perfectie" - Onbekend

Geef niet op nu, je bent er altijd! Gewichtsverlies is niet 's nachts gebeuren, het kost tijd, inzet en vastberadenheid. Volg uw vooruitgang in uw reis van het gewichtsverlies en vieren kleine successen, en dan is uw gewichtsverlies doel zal worden bereikt.


2. "Het geheim van om vooruit te komen is begonnen" - Mark Twain

Dit is een van motievencitaten gewichtsverlies voor degenen die nog niet zijn begonnen hun reis afslanken, maar ze altijd morgen beginnen! Het citaat zegt het allemaal echt, een start nu in plaats van uit te stellen, opnieuw te maken,!

3. "Er is geen woord kan niet" - Mijn moeder

U kunt een dag niet gaan zonder een pizza? Je kunt niet - echt? Proberen om de redenen waarom het mogelijk is te vinden, en verwijder het woord 'kan niet' uit je vocabulaire. U zult merken dat dit een handige tip voor veel dingen in het leven kan zijn.

4.

"

We weten niet alle antwoorden. Als we wisten dat alle antwoorden zouden we vervelen, doen we niet? We blijven zoeken, zoeken, proberen om meer kennis te krijgen.

"

- Jack LaLanne

Deze motieven citaat uit 'de eerste superheld van Fitness' en 'de peetvader van fitness, Jack Lalanne, stimuleert ons om te blijven groeien en het verwerven van kennis op elk gebied van ons leven, en dit geldt voor onze reis zonder gewicht ook. Zelfs als je tegenslagen hebt, geef niet volledig op uw plannen van het gewichtsverlies. Blijven leren en te groeien, staat vast en vasthouden aan het pad van uw reis van het gewichtsverlies!

5. "Als u niet vragen, niet veranderen" - Fred Devito

Dit is een van de gewichtsverlies motievencitaten door auteur en fitness goeroe, Fred Devito; Dit citaat maakt duidelijk dat alles in het leven dat de moeite waard is vereist enige inspanning. Gewichtsverlies kan een uitdaging zijn, maar de resultaten zullen de moeite waard zijn.

6. "Je moet het wat je denkt dat je niet kan doen" - Eleanor Roosevelt

De eerste dame van inspirerende citaten, Eleanor Roosevelt, vertelt ons hier dat duw jezelf om succesvol te zijn is de manier om je doelen te bereiken. Wanneer je jezelf te duwen om te doen wat je denkt dat je niet kunt, zult u opgetogen zijn wanneer je ontdekt dat het mogelijk was voor de hele tijd.

7. "Als je niet doet wat het beste is voor je lichaam, je bent degene die naar buiten komt aan de korte kant." - Julius Erving

Dit is weer een van de prachtige citaten motiverende gewichtsverlies. Vergeet niet dat gewichtsverlies is niet alleen over hoe je het bekijkt, het is ook goed voor je lichaam. Het overgewicht en obesitas te lijden hogere incidentie van hart-en vaatziekten, diabetes en andere gezondheidsproblemen, dus doen om uw gezondheid, als er niets anders.

8. "Het is nooit te laat om iets te doen" - Carl Sandburg

Geen gebruik maken van de oude 'Ik ben te oud om gewicht te verliezen, zelfs excuses! Het is nooit te laat om te beginnen met het verzorgen van je lichaam en niemand legt een leeftijdsgrens voor een lidmaatschap van de sportschool! Ongeacht uw leeftijd of uw gewicht en conditie aanwezig zijn, een begin maken vandaag en een verschil maken voor uw gevoel van eigenwaarde en uw gezondheid.

9. "Niets smaakt zo goed als dun voelt." - Elizabeth Berg

Dit is een van de grote motivatie citaten gewichtsverlies van Elizabeth Berg. Zo is de slagroom taart ziet er goed uit en zou waarschijnlijk de smaak te wonderlijk, maar dat zal het gevoel van succes niet winnen, als je eindelijk uw doel van gewichtsverlies te bereiken.

10. "De basis van alle geluk is de gezondheid" - Lay Hunt

De kleine offers die jullie nu maken zullen uiteindelijk, je gelukkig maken. Als je gewicht te verliezen, je ook beginnen om gezonder eten en meer te bewegen te eten en dat zal meer energie en mentale alertheid te brengen; iets dat zal u helpen meer uit het leven te krijgen.

Wat zijn uw favoriete citaten gewichtsverlies motivatie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha