10 FABULOUS BEAUTY TIPS huis voor BILLIJKHEID10 FABULOUS BEAUTY TIPS huis voor BILLIJKHEID

Toen de koningin gevraagd "Magic spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van allemaal?" Ze vond het niet leuk om te horen dat het was Sneeuwwitje. Misschien moet hij een aantal van deze beauty tips hebben geprobeerd zelfgemaakte fantastisch voor ' het eigen vermogen en het verhaal zou een leuke beetje 'anders zijn! Lees verder en ontdek fantastische tien tips over hoe u uw huid natuurlijk gelijk kunnen maken.

1. Bescherm uw huid tegen de zon

Ten eerste, hier het duidelijkste! Slijtage zonnebrandcrème elke keer als je naar buiten en niet vergeten dat de zon kan de huid donkerder, zelfs op bewolkte dagen. Niet alleen maakt dit het houden van uw huid eerlijker, het zal ook je huid te beschermen en te helpen stoppen met vroegtijdige veroudering.


2. Exfoliate

Dode huidcellen kunnen opbouwen op de huid en dit zal uw huid er saai. Exfoliëren regelmatig en zal uw teint helderder en breng de jeugdige gloed terug naar je gezicht.

3. Probeer te slapen

Een andere makkelijke manier om koel te blijven is om ervoor te zorgen dat u genoeg slaap krijgt. De huid maakt veel reparatiewerk wanneer je slaapt en gebrek aan slaap leiden tot donkere kringen onder de ogen.

4. aardappelpuree

Een van de eenvoudigste thuis behandelingen voor de huid lichter is aardappelen, die een natuurlijke, zoet, blekende werking op de huid hebben. Verpletteren maar een rauwe aardappel, toepassen op uw huid en laat het op voor ongeveer tien minuten. Doe dit elke dag en moet u het verschil tussen een paar weken te zien.

5. Melk en citroen

Een mengsel van citroensap en de melk zal zowel voeden uw huid en haar verlicht. Dep het mengsel op je gezicht met een schone doek. Laat het zijn magie doen voor ongeveer vijf minuten voor het spoelen.

6. Drink veel water

Het water zal uw huid gehydrateerd te houden en helpen om het duidelijk van acne en puistjes te houden. Als u nog niet, dan proberen om minstens acht glazen water per dag te drinken en je zult al snel zien een duidelijke verbetering van uw teint.

7. kurkuma, havermout en citroensap

Kurkuma is een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om eerlijker huid. Voor een groot huidverlichting masker, meng een theelepel van havermout poeder met een paar druppels citroensap met een snuifje kurkuma; roer tot een pasta. Breng de pasta op de huid, laat het drogen en dan weer afspoelen met warm water.

8. tomaat en havermout

Dit mengsel is niet zo moeilijk als het citroensap kan zijn, dus het is ideaal voor de gevoelige huid. Meng gelijke delen van haver en tomaten in een pasta en vervolgens op de huid en laat het op voor ongeveer tien minuten. Dit mengsel wordt niet droog op dat moment, dan zal de huid lichter te maken, maar zal het niet droog te maken.

9. honing en yoghurt

Dit is een andere grote huid lichter recept voor mensen met een gevoelige huid. Voeg een theelepel honing aan een half kopje yoghurt, mixen, en toe te passen op uw huid. Laat gedurende tien minuten en je de huid lichter, en antibacteriële eigenschappen van honing zal helpen opruimen elke acne ook.

10. Puur citroensap

U kunt citroensap gemengd met zuiver water om de huid te passen, maar wees voorzichtig als je een gevoelige huid of open wonden of wonden, omdat het kan steken. Het is echter zeer effectief in verlaging van de huid en moet slechts één keer per week aan kracht toepassen.

Wat is uw favoriete beauty tips voor home equity?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha