10 FABULOUS BEAUTY TIPS HOUSEWARES voor de vette huid die werken10 FABULOUS BEAUTY TIPS HOUSEWARES voor de vette huid die werken

Nou, het is duidelijk dat je niet krijgen om uw huidtype te kiezen, is erfelijk. Dus, als je ouders een vette huid, is het waarschijnlijk dat de jouwe is te dik. Maar het goede nieuws is dat je dingen onder controle kan houden door middel van een verstandig dieet en een keuze van natuurlijke, makkelijk te gebruiken oplossingen, evenals een goede hygiëne. Bekijk deze tien tips zelfgemaakte schoonheid voor de vette huid die kan bijdragen tot het behoud van een gezonde acne-vrij:

1. Regelmatig wassen

Natuurlijk, niet wassen je gezicht. Het probleem is dat excessieve wassen net zo slecht voor vette huid, zoals onvoldoende wassen. Terwijl vele bronnen raden het gebruik van speciale zeep voor de vette huid, het kan niet altijd de beste keuze te zijn - deze zeep kan de huid uitdrogen te veel en veroorzaken een 'boemerang-effect'. Soms is het best om alleen water gebruiken.


2. Cleansing Oil

Een van de grote en effectieve beauty tips zelfgemaakte voor de vette huid is om de olie te reinigen. Dit betekent dat het verwijderen van de overtollige olie met ... olie. Right! Natuurlijke oliën kunnen de accumulatie van overtollige talg op je gezicht op te lossen, het schoonmaken van de dode cellen en de regulering van de productie van olie. Probeer het eens, zelfs als u denkt dat klinkt paradoxaal, zal het geen kwaad te doen.

3. Rose water

Rozenwater is een andere prachtige ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in zelfgemaakte beauty tips voor de vette huid. Rose water heeft een kalmerende, anti-inflammatoire. Bovendien kan het overtollige olie te verwijderen en eigenlijk zijn productie aan te passen van je huid, zodat je niet krijgen dat glans onaangenaam. Gebruik regelmatig, hetzij door te besproeien je gezicht met het, of toe te passen met een wattenstaafje om de andere dag.

4. Yoghurt

Als je de tijd hebt, masseer het gezicht een paar keer per week met vlakte, ongezoete yoghurt of karnemelk. Melkzuur bevatten die helpen om de huid te reinigen, laat de poriën en vermindering van de productie van sebum.

5. Azijn

Ja, het is zuur in appelazijn die kunnen helpen om de huid-shine vrij. Spuiten Gewoon een beetje 'van azijn verdund in water gewassen zijn gezicht en laat het drogen voor het spoelen het af. Maak je geen zorgen over de geur, het verdampt heel snel. Als extra voordeel, heeft een verzachtend effect.

6. Eiwit

De lijst van zelfgemaakte beauty tips voor de vette huid kan niet compleet zijn zonder vermelding van een ei zijn. Een foto eiwit een drogende werking op de huid, maar dit effect is niet overdreven, aangezien het effect van detergenten. Voeg wat 'citroensap om het te versterken, meng voorzichtig, toe te passen en laat gedurende tien minuten voor het spoelen voorzichtig. Doe het een of twee keer per week moet voldoende, mits ook andere middelen gebruiken.

7. Witte klei

Een van de grote zelfgemaakte beauty tips voor de vette huid is wit cosmetische klei gebruiken. Witte klei of kaolien, is een van de beste drogen, huidbehandelingen er aanhalen. Het absorbeert niet alleen overtollige olie, maar ook bezig met vlekken en verstrakt poriën. Afhankelijk van de kracht die je bent het streven naar, om voorzichtig te mengen met het water in een andere vloeistof of een dikke pasta, wrijf het op je gezicht en laat het drogen alvorens te spoelen.

8. cosmetische zachte

Alcohol droogt de huid, maar het doet zo agressief. Hierdoor is het zeer waarschijnlijk dat uw vette huid slechter dan beter, als u regelmatig maken met een toner die alcohol bevat. Als je voelt dat je moet een toner te gebruiken, kies dan een zonder het spul. Ook, vergeet niet te hydrateren - vette huid komt niet overeen met de huid goed gehydrateerd.

9. Eet je greens

Alle experts zijn unaniem over dit - eet verse groenten en fruit, en blijf weg van gefrituurd voedsel kan wonderen verrichten voor de vette huid, zelfs als u niet wilt dat een van de andere suggesties en oplossingen te gebruiken. Dit komt omdat een goede voeding balanceert de productie van olie uit de klieren van de huid, evenals balanceren je gewicht.

10. Exfoliate

Maak er een gewoonte van exfoliërende uw huid elke dag, vooral als je in een grote stad waar de lucht vuiler normaal leven, het is een van de beste dingen die je voor je huid kunnen doen. Ze hebben niet eens nodig schuurmiddelen te gebruiken, masseren het gezicht met een beetje 'van azijn. Als u schurende wilt, gebruik zuiveringszout of gehakte amandelen. Meng de soda met een beetje 'van water en wrijf in het gezicht voor het spoelen. Meng de amandelen met een beetje 'honing en hetzelfde doen, dan afspoelen.

Let op: Zorg ervoor dat je niet allergisch voor de ingrediënten huidbehandeling zelfgemaakte en altijd zacht voor je huid!

Wat zijn uw schoonheid tips in het huis van de keuze voor de vette huid?

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha