10 etherische oliën Je moet altijd thuis10 etherische oliën Je moet altijd thuis

Etherische oliën zijn veel meer van een ingrediënt die kan worden gebruikt in de parfumerie; Het heeft ook vele therapeutische effecten. Etherische oliën zijn gebruikt voor eeuwen en een deel van de geneeskunde, religieuze ceremonies en praktijken van schoonheid zijn geweest, sinds de dagen van de oude Egyptenaren. De Chinezen geloofden dat de winning van olie uit aromatische planten was een manier om de ziel van de plant te bevrijden. In het verleden, etherische oliën waren zeldzaam en gewaardeerd door de rijken, maar nu zijn vrij beschikbaar voor iedereen te gebruiken en te genieten. Hier zijn tien van onze favoriete essentiële oliën die iedereen zich thuis moet houden.

1. Tea Tree etherische olie

Tea tree olie wordt vaak aangeduid als het medicijnkastje van oliën vanwege de grote verscheidenheid aan toepassingen die kunnen worden gemaakt. Hoewel, zoals de meeste essentiële oliën, kun je niet eten via de mond, kan het worden gebruikt om bijna elke aandoening van de huid die je zou denken te behandelen. Het kan ook thuis gebruikt worden om werkbladen en portiergrepen ontsmetten om bacteriën op afstand te houden.


Etherische olie van pepermunt 2.

Pepermuntolie is weer een van de bekende essentiële olie die vele toepassingen in huis heeft. Als u pepermuntolie mengen met een vervoerder olie en masseer je buik zal helpen om maagkrampen verlichten of, als massage op je borst en keel, hoesten kalmeren. Het heeft ook een heerlijk aroma en fris, een beetje 'van pepermuntolie verdund, gespoten in de schoenen, weg te nemen alle slechte geuren die daar rond zou kunnen worden opknoping.

3. Essentiële olie van lavendel

Lavendelolie heeft krachtige anti-bacteriële en anti-inflammatoire en een natuurlijk antidepressivum effect ook. Een paar druppels lavendelolie toegevoegd aan uw gewone moisturizer zal binnenkort opruimen vlekkerige huid en te genezen puistjes. Als je essentiële olie van lavendel mengen met een vervoerder olie en wrijf een beetje 'op je lichaam, zal het ook insecten af ​​te weren in de zomer. Het andere ding dat lavendelolie is bekend om staat, is zijn kalmerend effect op de stemming. Het inademen van de geur van lavendel olie kan gevoelens van stress en gevoelens van verdriet verminderen.

Citroen essentiële olie 4.

De geur van citroen en sinaasappel essentiële oliën is een prachtige manier om uw huis koel te houden. Ze kunnen zich verspreiden door de lucht als een luchtverfrisser, of u kunt een paar druppels van het schoonmaken producten toe te voegen voor een mooie citrus geur van de zomer. Er zijn ook aanwijzingen dat, als je een paar druppels citroen essentiële olie toe te voegen aan je shampoo, kan helpen bevorderen van haargroei.

5. Eucalyptus essentiële olie

Eucalyptus olie is ideaal om congestie te verlichten wanneer u een koud en kan ook helpen verlichten astma-aanvallen. Als je een koude, schar een paar druppels van eucalyptus etherische olie op een zakdoek en inhaleer de dampen als ze zouden moeten, en zal snel je neus, keel en de borst te wissen. Het is ook een effectieve desinfectiemiddel voor gebruik door het hele huis.

Etherische olie van oregano 6.

Oregano is een essentiële olie die niet onverdund worden gebruikt en nooit intern genomen, maar heeft een aantal anti-schimmel en anti-parasitaire verwonderlijk als lokaal gebruikt. Verdun de essentiële olie van oregano met kokosolie en wrijf het op je voeten. Het zal snel duidelijk voet van de atleet. U kunt het ook gebruiken om ringworm te behandelen en wratten uit de huid te verwijderen.

7. Kruidnagel essentiële olie

Kruidnagel olie is gebruikt voor eeuwen om kiespijn te behandelen, maar dun, want het is erg sterk. U kunt ook gebruiken om ziekten van het tandvlees en zweren te behandelen. Verdunde kruidnagelolie is ook zeer goed op de huid kleine wonden ontsmetten, het verlichten van de jeuk en zwelling van insectenbeten, en om het uiterlijk van kneuzingen verminderen. Thuis, als je een paar druppels van natriumbicarbonaat toe en bestrooi op uw tapijt, zult u zich te ontdoen van alle vlooien huisdier.

8. Wierook etherische olie

Wierook, die wordt gewonnen uit de hars van een bepaalde boom, kunnen worden gebruikt om verschillende huidaandoeningen door insectenbeten acne en wratten. Masseren in de huid, gemengd met vervoerder olie, en zal ook de verschijning van littekens en striae te verminderen. Als wierook wordt gebruikt in een diffuser, kalmeren je zenuwen en verlichting van hoofdpijn ook.

9. kamille essentiële olie

Kamilleolie is een van de zachtste van etherische oliën en kunnen onverdund worden gebruikt voor de behandeling van acne, droge huid, insectenbeten. Gebruikt in een diffusor, het heeft hetzelfde kalmerend effect, zoals kamille, en kan zeer nuttig zijn als je moeite met slapen.

10. essentiële oliën Blended

Als je niet kunt make-up je geest, die van deze prachtige essentiële oliën om vóór te proberen, kunt u proberen een van de vele essentiële olie mengsels die kunnen worden gekocht in reformwinkels. Het is van bijzonder mengsels van enkele van de beste soorten van etherische oliën voor specifieke doeleinden. Deze omvatten mengsels ontspanning, ademhaling mengsels, mengsels spijsvertering, etc. Er is een essentiële olie, of een mengsel van olie, om niet uiteindelijk met behulp van verschillende, dus geef ze eens te proberen en te zien wat je denkt.

Wat is uw favoriete essentiële oliën?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha