10 essentiële vitaminen voor vrouwen boven de 30Je bent een vrouw, die in uw vroege jaren dertig groeit? Je voelt je zwakker en luier dan voorheen? Dertig is een belangrijke periode in het leven van elke vrouw, en wat nog belangrijker is om gezond te blijven.

Dus, hoe kun je ervoor zorgen dat uw gezondheid in stand wordt gehouden in uw jaren dertig? Er zijn een aantal vitaminen die u moet nemen op dit moment. Wil ze weten? Lees verder!


Vitamine D:

Vitamine D is een essentiële vitamine voor vrouwen van in de dertig. Calcium tekort bij vrouwen van ouder worden is een veel voorkomend probleem. Terwijl de meeste van de andere portaalsites die het gebruik en het belang van calcium in uw dieet te leiden, niet veel zijn zich ervan bewust dat vitamine D is essentieel voor de opname van calcium. Vitamine D helpt bij de opname van calcium dat botten sterker maakt (1). Onderhoudt ook botaandoeningen zoals osteoporose op de baai.

Vitamine A:

Vitamine A is nodig grotere hoeveelheden bij vrouwen na de leeftijd van het immuunsysteem begint zwakker met de leeftijd (2) worden. Dit maakt het lichaam gevoeliger voor infecties en ziekten, vooral tijdens de late jaren dertig. Vitamine A geeft sterkte aan het immuunsysteem en onderhoudt visuele en infecties op afstand. Het vermindert ook het risico op kanker en geeft sterkte aan spieren en weefsels.

Vitamine B9:

Vitamine B9 of foliumzuur is een belangrijke vitamine gezonde neurale ondersteuning na de leeftijd van vitamine B9 deficiëntie leidt tot zenuwaandoeningen en anemie. De gemiddelde leeftijd van de eerste zwangerschap bij vrouwen is modern 3 vitamine B9, dat is al een essentiële vitamine, je een grotere hoeveelheid (ongeveer 600 mcg) moet in geval van zwangerschap. Een vrouw in de jaren dertig, die niet zwanger behoeften van ongeveer 400 mcg foliumzuur per dag.

Vitamine C:

Vitamine C, zoals de meeste van ons weten, is het essentieel om de leeftijd te dagen. Dertig ziet rimpels en ouderdomsvlekken bij vrouwen. Vitamine C challenge leeftijd en vermindert het optreden van rimpels op de huid. Het moet ook de absorptie van ijzer in het lichaam (3) te verhogen. Ook, een vrouw van in de dertig heeft een zwakkere immuniteit. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en maakt vrouwen sterker en gezonder.

Vitamine B7:

Vrouwen van alle leeftijden nodig vitamine B, zijn eis wordt duidelijker nadat nodig om glucose in het bloed houden de leeftijd van deze vitamine. Het is ook noodzakelijk voor het behoud van niveaus van energie. Het produceert een gevoel van welzijn. Het tekort leidt tot depressie bij vrouwen die in hun late jaren dertig.

Vitamine B12:

Vitamine B12 helpt de hoeveelheid bloed in het lichaam te houden. Het tekort leidt tot bloedarmoede. De menselijke spijsverteringskanaal absorbeert vitamine B12 en handhaaft het niveau van bloed in het lichaam. Na een bepaalde leeftijd, vooral in de late jaren dertig het spijsverteringskanaal zwakker. Het kan voldoende vitamine B1 Dit leidt tot bloedarmoede absorberen. Daarom is het essentieel dat vrouwen vitamine B12 consumeren kunstmatig na de leeftijd van 3

Vitamine E:

Vitamine E is een metabole versterker vitamine. Stofwisseling afneemt bij vrouwen na de leeftijd van vitamine E is noodzakelijk hogere doses om het lichaam stofwisseling te verhogen. Het weeft ook het lichaam tegen celbeschadiging. Omdat het een sterke antioxidant, beschermt het menselijk DNA en verlengt het leven.

Vitamine B6:

Vitamine B6 helpt de elektrochemische evenwicht van de hersenen (4) regelen. De periode van dertig jaar bij vrouwen wordt gekenmerkt door verschillende hormonale veranderingen. Daarom is het essentieel om vitamine B6 consumeren na de leeftijd van 30 om de elektrochemische evenwicht van de hersenen te handhaven.

Vitamine B5:

Vitamine B5 of pantotheenzuur helpt bij de regulatie van hormonen en secretie. Vrouwen na 30 moeten doses vitamine B5 gereguleerd om hormoon te houden. Deze vitamine verhoogt ook het metabolisme van vet, die anders een probleem met de veroudering van vrouwen.

Vitamine B2:

Vitamine B2 of riboflavine triggers het proces van de productie van energie in oudere vrouwen, in het bijzonder, die boven de leeftijd van 3 verbetert de visie en uitdaging, zelfs de zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering.

Alle hierboven genoemde vitamines zijn essentieel voor vrouwen ouder dan het lichaam van een vrouw gaat door fysische, chemische en emotionele veranderingen telbaar gevolg van hormonale schommelingen na de leeftijd van vitamine A deficiëntie in deze gevallen leidt tot nerveuze aandoeningen en gedragsproblemen. E 'daarom erg belangrijk om essentiële vitaminen te integreren in uw dagelijkse voeding om dergelijke aandoeningen te voorkomen.

Voel je je nu overtuigd van het belang van vitamines na het oversteken van de leeftijd van 30? Volg al een streng dieet dat al deze vitamines heeft? Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha