10 essentiële oliën effectief voor het haarEtherische oliën zijn een van de beste opties, aromatische te verwennen en voeden het haar. Met zo veel verschillende soorten essentiële oliën beschikbaar, het kiezen van een paar voor het haar kan een moeilijke taak zijn. In het geval u zich afvraagt ​​welke essentiële olie u moet gebruiken voor je haar, dit artikel is net wat je nodig hebt!

Etherische oliën volgens haartype:

In het algemeen, haar of vettig of droog. Als u een van die gelukkige vrouwen die gezegend zijn met normaal haar, goed, ik benijd je! Natuurlijk, het maakt niet uit wat uw haartype is, en dat de essentiële olie die u wilt gebruiken, moet u er altijd voor zorgen dat er een soort van vervoerder olie wordt gebruikt in combinatie met het. Dus, hier zijn de essentiële oliën die u moet kiezen op basis van het type haar je hebt:


Voor droog haar:

Droog haar is gevoelig voor gespleten haarpunten. Met optredens stro, droog haar lijkt vaak saai. Ja, wat wil je essentiële oliën te doen? Uiteraard is het de bedoeling om de talgklieren wekken, om de gewenste hoeveelheid olie te produceren. Oliën best bekend voor droog haar zijn sandelhout, lavendel, geranium en rozemarijn etherische oliën. Gebruik amandelolie of jojoba-olie om de etherische olie van uw keuze te verdunnen.

Voor vet haar:

Omdat vet haar ziet er vies, moet de keuze van de essentiële olie wordt gebaseerd op het herstel van de talgklieren, zodat ze uiteindelijk niet het produceren van overtollige olie. Enkele van de best bekende oliën voor dit doel zijn pepermuntolie, citroenolie en cypres olie. Sesam en jojoba olie werken groot als een vervoerder olie.

Voor normaal haar:

Omdat normaal haar is de perfecte balans tussen wat nodig is en is niet droog of vet, kan je behoorlijk zitten! Kies ceder, salie of tijm als essentiële olie. Gebruik olijfolie, borage olie of jojoba olie als drager oliën.

Top 10 essentiële oliën voor haar en hoofdhuid problemen:

Nu dat je een idee van de aard van de essentiële olie te gebruiken voor je haar, een kijkje nemen op de grote verscheidenheid voor u beschikbaar:

Tea Tree Oil essentieel:

Deze olie heeft antiseptische eigenschappen en is perfect als u last heeft van roos of een soort van schimmelinfectie op de hoofdhuid. Het verwijdert dode huidcellen en op hetzelfde moment, onderhoudt vochtbalans rechts. Het giet het haar levenloze vitaliteit.

Rozemarijn essentiële olie:

Rozemarijn olie is bekend om de haarzakjes stimuleren haargroei.

Essentiële olie van lavendel:

Het beste deel van het gebruik van de etherische olie van lavendel is dat je, ongeacht je haar kwaliteit kan gebruiken. Het geheim is dat lavendelolie past vrijwel elk type haar. Het is geweldig om de haargroei te stimuleren en te voorkomen haarbreuk en effectief behandelen van jeukende hoofdhuid. Het heeft verzachtende eigenschappen die heel goed werken voor zwak haar. Deze olie werkt ook wonderen voor mensen die lijden aan alopecia areata.

Geranium etherische olie:

Deze olie helpt om uw haar sterker bomen maken. Het regelt ook de productie van olie en, tegelijkertijd, laat een aanhoudende geur op het haar.

Kamille essentiële olie:

Deze olie werkt het beste als je hoofdhuid voelt jeukende en geïrriteerd. Helpt om broos haar te behandelen en zorgt ervoor dat de hoofdhuid uit te drogen.

Citroen essentiële olie:

Hebt u last van roos of luizen? Probeer het gebruik van citroenolie te verlichten van uw angst. Het is geweldig voor vet haar.

Mirre essentiële olie:

Als je een gevoelige hoofdhuid en het haar, mirre olie is de beste inzet voor jou. Het heeft geneeskrachtige eigenschappen aan droog haar, droge hoofdhuid en roos schilferige elimineren.

Cederhout etherische olie:

Deze olie is zeer geschikt voor dermatologische doeleinden. Voorkomt vervuiling en de daarmee samenhangende problemen van roos.

Salie essentiële olie:

Deze olie is een bekend booster natuurlijk haar. Stimuleert de haarzakjes te helpen haar te laten groeien.

Pepermunt etherische olie:

Met deze olie te voorkomen haaruitval, de droogte van de hoofdhuid te bestrijden en de haargroei bevorderen.

Woord van waarschuwing:

De essentiële oliën kalmeren de zintuigen, het aanbieden van de best mogelijke behandeling voor je haar. Echter, er zijn een aantal negatieve effecten die je bewust van moet zijn.

  • Omdat ze zijn geconcentreerd, ze altijd mengen met een vervoerder olie van uw keuze.
  • Als u lijdt aan een ernstige medische aandoening, of als u zwanger bent of borstvoeding geeft, weg te blijven van het gebruik van essentiële oliën.
  • Gebruik etherische oliën na overleg met uw haar deskundige.

Met de stress van onze hectische leven dat we verzanden, onze haren krijgt zelden de verwennerij die ze verdienen. Niet alleen de essentiële oliën om je haar te verwennen, maar ook helpt je stress te overwinnen. Dus, kies de etherische olie van uw keuze en geven u de broodnodige ontspanning!

Gebruik de essentiële olie voor je haar? Wat is uw favoriete essentiële olie haar? Deel je gedachten en ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha