10 essentiële dingen die elke vrouw in hun sporttas moeten hebbenDus, wat precies moet u meenemen naar de sportschool tas? En 'de fles of de handdoek of T-shirt meer voor later gebruik? Nou, er zijn een aantal specifieke behoeften, zonder welke je sporttas leeg zou zijn. Geïntrigeerd? Lees verder en ontdek wat essentiële u moet meenemen naar de sportschool!

Surefoot Foot Rubz:

Aanbevolen door de beroemde trainers Twins voeding ', de Surefoot voet Rubz helpt tegen spierkrampen en helpt om de bloedcirculatie, die ervoor zorgt dat je terug naar de opleiding in een korte tijd te verbeteren. Het heeft ongeveer 172 drukpunten die u zullen helpen om te variëren, de spanning op de spieren strak.


Prijs: $ 5

Beschikbaar: rei.com

Lorna Jane Classic Wash Bag:

Deze tas is een ander essentieel product dat je naar de sportschool om te brengen. Helpt deel vuile schoenen uw sportschool kleren als je naar de sportschool, en gedraagt ​​zich als een waszak bij je terugkeer, het opslaan van al vies en bezwete gym kleding. U kunt het ook gebruiken om de was te doen.

Prijs: $ 9

Beschikbaar: us.lornajane.com

Handdoek Towelmate Fitness Met Germ Shield:

Dit is een van de meest voor de hand liggende en belangrijke inhoud van je sporttas. Het helpt om ziektekiemen te doden en zorgt ervoor dat u duidelijk van de infectie te blijven. Deze handdoek heeft een 'gym' en de 'huid' de ene kant, die ervoor zorgt dat je handdoek gelegd op apparatuur zweet gelaten door u of anderen niet te absorberen. Met een hand rits aan de elektronica winkel, dit is de ultieme workout handdoek.

Prijs: $ 25

Beschikbaar: towelmate.com

Arbonne FC5- Skin Conditioning Oil:

Dit is een essentieel element sporttas als het helpt de conditie van de huid. E 'beter dan de meeste van de aardolie gebaseerde conditioners die meestal laat een vettig residu. Wrijf een beetje 'van deze olie helpt de huid conditioning ellebogen terwijl u tabellen maken.

Prijs: $ 14

Beschikbaar: arbonne.com

Help ik heb een blaar:

Deze merkwaardige geval is erg belangrijk, en je kunt nemen het grootste deel van de tijd. Het is gemakkelijk om in de zak, terwijl het verband bestaat hydrocolloïd dat wordt gebruikt in ziekenhuizen voor de behandeling van brandwonden. Het hydrocolloïd beschermt blaren effectiever dan de Band-Aid.

Prijs: $ 4

Beschikbaar: helpremedies.com

Serge Normant Meta Revive Dry Shampoo:

Aanbevolen door de coach Amanda Russell, The Serge Normant Meta Revive Dry Shampoo helpt om uw haar te blijven kijken en ruiken fris. Dit maakt het erg belangrijk voor sporttas en hoewel het duur, maar het is zeer effectief.

Prijs: $ 15

Beschikbaar: sephora.com

Eyes Lips Face Studio Lotion Wipes:

Deze doekjes zijn hot favoriete lotion coach Jessica Matthews '. Ze hebben niet alleen helpen voorkomen lotion morsen op de beurs, maar ook vocht. Ze ruiken goddelijk en zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Ook werden geen dieren berokkend in hun productie.

Prijs: $ 3

Beschikbaar: eyeslipsface.com

Bag Balm:

Bag Balm is een favoriet Denise Austin. De coach zegt dat de droge lucht sportschool veroorzaakt huidproblemen schrale en droge huid. De Bag Balm helpt bij het genezen schrale huid, die fungeert als een verzachtend middel. U kunt ook gebruiken als een lippenbalsem. Zorgt ervoor dat de lippen zacht en uw huid terwijl u werkt.

Prijs: $ 4

Verkrijgbaar bij: amazon.com

Camelbak Podium Bottle:

Deze fles podium is een van de belangrijkste essentie sporttas. De fles heeft een vergrendelingsmechanisme dat het ontsnappen van water en genieten van de kleding in de tas voorkomt.

Prijs: $ 10

Beschikbaar: camelbak.com

SmartShake:

Deze shaker trend is briljant. Helpt de niveaus van eiwitten en koolhydraten vullen. Het helpt ook vullen glycogeen in het lichaam en helpt te herstellen van vermoeidheid. Het beste deel shaker is dat het bestaat uit twee onderdelen, een voor eiwit poeder, en de andere voor supplementen.

Prijs: $ 11

Verkrijgbaar bij: amazon.com

Dus waar wacht je nog op? Bestel deze items voor je sporttas vandaag. Vertel ons wat je draagt ​​naar de sportschool, en waarom je denkt dat essentieel is. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha