10 Essentials val je in je zak moet hebben10 Essentials val je in je zak moet hebben

De winter is nu op zijn manier. De dagen worden korter en de bomen verliezen hun kleur en steeds aanzienlijk kouder. Het is moeilijk te geloven dat de zomer al voorbij, maar het is tijd om te denken van de jassen, sjaals en hoeden opnieuw beginnen, als je dat nog niet hebt gedaan. Het is ook de tijd om na te denken over wat ze zullen brengen in de zak dit najaar, dus hier zijn enkele van de essentiële elementen die nodig zijn om door middel van zien, als we richting de wintermaanden gevreesde:

1. opvouwbare paraplu

Eerste dingen weer op de beurs zal de vertrouwde paraplu zijn! Laat u niet vangen door deze daling, door een zware stortbui, blijven opvouwbare paraplu met u te allen tijde!


2. De weefsels

Een pakket handige weefsel kan een uitkomst in deze tijd van het jaar te zijn. E 'reeds altijd winderig en dat gaat je ogen en neus run te maken. De eerste partij van koude en griep kan niet ver weg zijn!

3. Lip Balm

Met de komst van de herfst, de wind pick-up en de centrale verwarming blijft. Start het houden van uw lippen gehydrateerd en beschermd met een lippenbalsem nu, en zal u helpen voorkomen dat de droge, schrale lippen later.

4. handcrème

Vergeet niet om je handen te beschermen. Houd je handen gehydrateerd en glad pop en een klein flesje van de hand lotion in uw tas.

5. een haarborstel

Je weet hoe het zal zijn. Ze besteden uren klaar om uit te gaan en in de tweede stap de deur uit, je haar zal overal worden geblazen vanuit een sterke windvlaag. Pack een haarborstel; je gaat het nodig hebben voor de tijd dat je aan de slag.

6. Handschoenen

Ok, dus het is echt niet de winter, maar we geloven in voorbereid! We zijn niet zo ver van de eerste vorst van de winter, dus je gaat om handschoenen te vroeg nodig.

7. essentiële make-up: lippenstift, mascara, voering, pappers absorberend poeder compact en, natuurlijk, uw favoriete parfum

Waarschijnlijk bracht deze in de zomer als goed, maar de tijd is dichterbij, is de kans groter dat je make-up zal nodig hebben 'bewegen tijdens de dag, dus nu is een goed moment om ervoor te zorgen dat je hebt alles wat je nodig hebt en het is niet van alles te lopen.

8. kleine spiegel

Een kleine hand spiegel kan handig zijn, zodat u een snelle controle voor de wind schade kan doen, voordat je naar een belangrijke vergadering of datum.

9. haarspelden

Als je dat doet gepakt, kan een paar haarspeldbochten snel lossen weerbarstig, haar winderige. Het zou kunnen betekenen een verandering impromptu kapsel, maar je kunt beter kijken als je net uit bed!

10. handdesinfecterend

Je bent net zo waarschijnlijk op te halen bacteriën op je handen, als je naast iemand die niest te zijn. Houd winter verkoudheid op afstand met behulp van een hand sanitizer als je niet kunt krijgen om een ​​badkamer om zijn handen te wassen.

Wat zit er in de zak dit najaar? Wat andere benodigdheden val je niet willen hebben in de zak?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha