10 ernstige bijwerkingen van Senna LeavesVandaag de dag worden meer en meer mensen wenden zich tot de natuur om gezond te blijven. Kruiden en andere behandelmethoden worden weer steeds gemeengoed. Maar het blijft een feit dat de meeste van deze natuurlijke ingrediënten zijn met hun deel van bijwerkingen.

Senna is een plant die veel gebruikt wordt als een nuttig kruid. Er zijn ongeveer 260-350 soorten senna in de wereld. De plant bevat struiken, bomen en grassen. De bladeren van senna zijn gekoppeld tegenover folders. De bloem heeft vijf bloemblaadjes en vijf kelkbladen geel. De plant heeft meeldraden van verschillende grootte en de vrucht heeft een pod met veel zaden.


Senna wordt gebruikt als sierplant in het landschap. Senna wordt gebruikt als een natuurlijke kleurstof haar. Laat haar met een zweem van geel, in tegenstelling tot de rode henna. Het wordt ook gebruikt als een laxeermiddel. Veel geneesmiddelen bevatten gedroogde bladeren van de plant. Senna is verkrijgbaar in vormen zoals korrels, poeders, siropen en tablets. E "gebruikt voor de behandeling van constipatie, aambeien en huidinfecties.

Sennablad Side Effects - Top 10:

Maar, zoals we al eerder zei, alle kruiden hebben een aantal bijwerkingen, dus het is het geval van senna! Hier zijn enkele van senna bladeren bijwerkingen:

Drug interacties:

Er zijn ongeveer 200 geneesmiddelen die interageren met senna. Het kruid moeten worden vermeden of genomen in beperkte hoeveelheden, samen met de geneesmiddelen die gebruikt worden om kalium uitputten. Patiënten die warfarine moet ook voorkomen senna, aangezien het resulteert in diarree, waarbij de absorptie van vitamine K kan verminderen in het lichaam en kan ook leiden tot bloeding. Senna kruid bijwerkingen ook interactie met geneesmiddelen, zoals Indocin en Procardia.

Urine kleur:

Consumptie van senna bladeren kunnen ook verkleuring van de urine veroorzaken. Verkleuring van de urine zure urine geelbruin veroorzaken. Verkleuring van de urine alkalisch betrekken roze-roodachtig gekleurde urine. Is ongevaarlijk, kan deze bijwerking zeker veroorzaken feeeling bang.

Gastro-intestinaal ongemak:

Gastro-intestinale aandoeningen heeft een gemeenschappelijk probleem ervaren door veel gebruikers Seine geweest. Senna bladeren kunnen pijn en klagen sterke buikkrampen veroorzaken. Sommige ervaren ook een opgeblazen gevoel, gas en diarree. Senna bladeren moet worden geconsumeerd in beperkte hoeveelheden om deze problemen te minimaliseren.

Verstoring van de elektrolytenbalans:

Sennablad zijn ook bekend elektrolyt onbalans, waardoor een verlies aan kalium in het lichaam. Het veroorzaakt ook misselijkheid, spoelingsverlies, huiduitslag, zwelling van de vingers en gewichtsverlies. Het kan ook de pigmentatie van donkere kleur in de colon, zogenaamde melanose coli met aanhoudende gebruik.

Leverschade:

Senna bladeren zijn direct gerelateerd aan de lever toxiciteit en andere problemen in verband met de lever. Veel gevallen gemeld schade aan de nieren en lever met langdurig gebruik van sennablad.

Uitdroging en andere gerelateerde problemen:

Sennablad moet worden vermeden door mensen met problemen, zoals diarree, dehydratatie en losse gereedschappen. Consumptie van senna kan deze problemen verergeren.

Clubbing van Vingers:

Finger Club is een vaak voorkomende bijwerking van senna verlaat consumptie. Dit probleem is vooral duidelijk met de lange termijn, een hoge dosis gebruik van dit kruid. In plaats van constipatie, het langdurig gebruik van senna leidt tot gewichtsverlies in het lichaam, wat weer leidt tot vinger club drastisch. Gelukkig is dit probleem omkeerbaar en kunnen worden uitgehard wanneer de persoon krijgt gewicht.

Louterende Colon:

Een studie toonde aan dat chronisch sennablad een anatomische colon, waardoor verlies van haustral plooien veroorzaken.

Weight Watchers zal niet helpen:

Dieet bedrijven en veel mensen suggereren lijners om senna kiezen als hulpmiddel bij het eiwit. Maar helaas bieden alleen tijdelijke voordelen voor het lichaam. Vooral met weight watchers gerelateerde hartproblemen moeten vermijden supplementen Senna.

Fysiologische problemen:

Senna bladeren regelmatig genomen kan vele gezondheidsrisico's mee te nemen. Het kan ook de hoeveelheid kalium te verminderen in het lichaam, die je fysiek zwak kan maken en wijzigen van uw hartritme. U kunt ook de botten verzwakken.

Angstzaaierij over de bijwerkingen van de kruiden was gebruikelijk in de dagen ervoor. Vandaag zijn we meer bewust van wat er gebeurt in ons lichaam. Senna heeft grote voordelen aan te bieden, maar alleen als je verbruikt met de nodige voorzichtigheid! Dus wees voorzichtig dosering en genieten van de voordelen van de Seine!

Dit was de bijwerkingen van senna verlaat informatief artikel? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha