10 ernstige bijwerkingen van paddestoelen op uw gezondheidPaddestoelen herinneren heerlijke gerechten. Ze bevatten weinig calorieën en rijk aan vitaminen en mineralen. Een schimmel wordt beschouwd als het vlees voor vegetariërs en wordt ook wel als schimmel. Het heeft een fruitige lichaam dragende sporen. Ontwikkel de voedselbron of op of onder de grond. Champignons worden gebruikt in vele gerechten uit de hele wereld voor de smaak en hoge voedingswaarde. Ze hebben geweldige smaak ook. Er zijn ook veel giftige paddestoelen, die ernstige gevaren voor de gezondheid opleveren.

De champignons worden verbruikt voor hun geneeskrachtige waarden en voedingsstoffen aanwezig in hen. Ze zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Eetbare paddestoelen kan ook leiden tot een aantal bijwerkingen bij sommige mensen met een allergie voor schimmels, omdat ze behoren tot de groep schimmel. Dus deze mensen moet zorgen en te voorkomen dat de consumptie van de paddestoelen in de toekomst, na het ervaren van de eerste symptomen.


10 Bijwerkingen van paddestoelen:

De volgende stappen bieden de bijwerkingen veroorzaakt door schimmel verbruik 10:

Vermoeidheid:

Sommige individuen kunnen vermoeidheid na het eten van paddestoelen. U kunt ook ongemak en unenergetic voelen. Deze bijwerking komt vaak voor bij veel mensen. Deze bijwerking kan sommige individuen te maken, te negeren in hun dagelijkse routine.

Maagklachten:

Sommige schimmels ook maagproblemen onder vele creëren. Bij sommige mensen is de diarree een probleem in het eten van paddestoelen geweest. De andere maagproblemen, kon je ervaren, zijn braken, krampen en misselijkheid.

Absent Minded:

Een individu kan ook in een staat van hallucinatie. Hallucinatie is de toestand waarin een individu wordt afgeleid. De schimmels veranderen de perceptie van de werkelijkheid na consumptie voor bepaalde tijd. Deze effecten hallucinatie worden vergeleken met de effecten van de drug LSD. Individuen die deze zin, binnen twintig minuten van de consumptie. Na een half uur tot veertig minuten het effect bereikt zijn hoogtepunt. Sommigen kunnen zelfs horen geluiden harder dan normaal in hun maag.

Huidallergieën:

Schimmels zijn bekend om het immuunsysteem versterken. Terwijl voor sommige mensen, de schimmels veroorzaken ook huiduitslag en huidirritaties. Sommige hebben ook ervaren bloeden uit de neus, droge neus en een droge keel en andere problemen wanneer genomen in overmaat.

Tintelend gevoel:

Na 20 of 30 minuten van de consumptie van champignons, sommige mensen staan ​​blij en opgewonden. Vervolgens, met het gevoel van opgewonden, maar ook ervaren een tintelend gevoel over het gehele lichaam. Na verloop van tijd, mensen ervaren ook depressief.

Vermijd tijdens de zwangerschap:

Sommige artsen adviseren vrouwen om te voorkomen dat het eten van paddestoelen tijdens de lactatie en zwangerschap. Hoewel er geen ernstige bijwerkingen worden gemeld, is het beter om veilig door het vermijden van hen te zijn.

Hoofdpijn:

Sommige geneesmiddelen hoofdpijn veroorzaken, zoals bijwerkingen die uit draagt ​​na enige tijd. Maar sommige mensen hebben deze hoofdpijn ervaren voor meer dan een dag, na het nuttigen van paddenstoelen.

Angst:

Paddestoelen angst veroorzaken ook bij sommige mensen, variërend van mild tot extreme niveaus. Deze bijwerkingen erger worden wanneer de champignons worden genomen in hoge doses.

Mental Illness:

Psychische aandoening is de meest ernstige bijwerking veroorzaakt door schimmels bij sommige mensen. Psychische stoornissen, zoals immense angst, paniekaanvallen zijn ervaren na het innemen van paddestoelen.

Duizeligheid:

Sommige mensen hebben ook gemeld ernstige duizeligheid na een paar uur van de consumptie. Paddestoelen verwarring veroorzaken ook wanneer verbruikt in hoge doses. Ze veroorzaken ook het bewustzijn voor mensen met een lage bloeddruk.

Een woord van waarschuwing:

Hoewel de champignons ijzerhoudende moet zink en andere voedingsstoffen in beperkte hoeveelheden worden in onze dagelijkse routine. Van 1, 40.000 soorten paddenstoelen beschikbaar zijn in de wereld van vandaag, slechts 10 procent zijn veilig en eetbaar. Sommige paddestoelen zijn giftig Amanita pantherina en Entoloma Chlorophyllum molybdites. Niet wachten tot symptomen optreden na het eten van giftige één. Het is ook belangrijk om de juiste paddestoelen kiezen en goed te koken.

Ben je op elk moment van een van deze effecten na het nuttigen van paddenstoelen? Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen via het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha