10 ernstige bijwerkingen van lijnzaad

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maart 26, 2015 Admin Schoonheid 0 1806


De populariteit van lijnzaad als een vegetarische bron van omega-3 vetzuren is stijgende in de afgelopen dagen. Het is ook een rijke bron van vezels, waardoor het een comfortabele keuze dieet gewichtsverlies maakt. De overvloed aan fytochemicaliën en lignanen bekend heilzaam voor, vooral vrouwen. Omdat er een groot rumoer over de goedheid van deze zaden, zijn de bijwerkingen van lijnzaad zijn genegeerd. Het kennen van de effecten van lijnzaad zal u helpen beslissen het juiste bedrag dat moet worden opgenomen in het dieet, terwijl de aanpak van de negatieve reacties op een betere manier.

Top 10 bijwerkingen van lijnzaad:

Sommige bijwerkingen lijnzaad zijn:


Kan leiden tot dunne ontlasting:

De aanwezigheid van grote hoeveelheden vezels in lijnzaad, levert een laxeermiddel eigenschap. Bij gebruik in grote hoeveelheden, kan dit zelfs leiden buikklachten, verhogen van de frequentie en het aantal ontlastingen. Je zou ook ervaring diarree. Indien onbehandeld, kan dit leiden tot ingewikkelde hygiënische omstandigheden, zoals colitis ulcerosa en het prikkelbare darm syndroom. Mensen met prikkelbare darmsyndroom, ulceratieve colitis, ziekte van Crohn, diverticulitis en mag nooit lijnzaad.

Vertragingen stollingstijd:

Studies suggereren dat overmatig gebruik van lijnzaad bloedstolling kunnen beïnvloeden. Coagulatie optreedt, maar de tijd zal heel lang. Het is ook bekend omstandigheden, zoals braken bloed, en bloed in de ontlasting activeren.

Kan leiden tot intestinale blok:

De onderzoekers wijzen erop dat het gebruik van lijnzaad in grote doses of minder vloeistof de darm en/of slokdarm kan belemmeren. Mensen die deze gezondheidsvoorschriften hebben ervaren wordt geadviseerd om uit de buurt van lijnzaad te blijven. Mensen die lijden aan sclerodermie moet ook voorkomen dat deze voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 als ze intens constipatie kunnen veroorzaken. Dit veroorzaakt op zijn beurt een obstructie in de stoelgang, verergering van de aandoening.

Zou kunnen verslechteren inflammatoire Staat:

De aanwezig in deze kleine bruine zaden zuren omega 3 vetten hebben het potentieel om u te beschermen tegen de slagaders plaque-gebonden, los te arteriële chronische ontsteking. Echter, studies suggereren iets dat dit tegenspreekt. Volgens een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, deze zaden zijn niet zo effectief in het verlichten van ontsteking. Erger nog, er mogelijkheden die het gebruik van deze boven de toegestane niveaus kan verergert de ontsteking.

Verhoogt het risico van maculadegeneratie:

Studies suggereren dat een hoge consumptie van lijnzaad een hoger risico op maculadegeneratie kan opleveren. Dit is eigenlijk te wijten aan de inname van alfa-linoleenzuur in grote hoeveelheden.

Kunt u gevoelig voor kanker te maken:

Studies suggereren dat overmatig gebruik van deze zaden vrouwen op een hoger risico op borstkanker kunnen zetten. Mannen zijn ook in gevaar brengen van prostaatkanker.

Kan een allergische reactie veroorzaken:

Verschillende studies uitgevoerd in laboratorium omstandigheden suggereren dat mensen allergische reacties op deze zaden bruin kunnen ontwikkelen. Hoewel dit zelden, onderzoeken geven gevallen van levensbedreigende allergische reacties, zoals de grote belemmerde ademhaling, onderdompeling in bloeddruk en anafylaxie. De andere veel voorkomende allergie intolerantie reacties en lijnzaad zijn misselijkheid, braken en buikpijn.

Vrouwen, pas op, als je probeert om zwanger te worden!

Deze zaden bleek roest is bekend dat een nadelig effect op de hormonen van vrouwen. Dit bootst de werking van het hormoon vrouw "oestrogeen. Vrouwen, die gebruik maken van dit voedsel regelmatig aan te vullen, is bekend dat veranderingen in hun menstruele cycli opmerken. Studies suggereren dat deze vrouwen hebben meer kans op hormonale problemen, zoals het polycysteus ovarium syndroom, vleesbomen, endometriose, baarmoederkanker en eierstokkanker, alles leidt tot onvruchtbaarheid.

Niet veilig tijdens de zwangerschap:

Studies hebben aangetoond dat de verandering van eigendom van deze hormoonsupplementen de menstruele cyclus, waarin de moeder en het kind in een schadelijke manier onverwacht invloed kan veroorzaken.

Andere bijwerkingen van lijnzaad:

Er zijn nog enkele negatieve effecten van de consumptie van lijnzaad. Neem een ​​kijkje in de rechterbenedenhoek:

De studies suggereren dat het gebruik van lijnzaad het niveau van suiker in het bloed kan verhogen. Dus als je diabeet bent, blijf weg van deze omega-3 supplementen.

Deze zaden hebben de macht om de bloedstolling te verminderen. Dus, zou je eigenlijk verhogen het risico van overmatig bloeden.

Mensen die gebruikmaken van bloedverdunnende medicijnen of degenen die lijden aan aandoeningen bloeden uit de buurt van lijnzaad blijven als studies suggereren een negatieve interactie tussen de twee.

De studies suggereren dat het gebruik van lijnzaad op een overdreven wijze is bekend dat bipolaire stoornis activeren.

Lijnzaad zijn niet slecht; in feite zijn ze gezegend door moeder natuur met veel van het goede. Wij zijn degenen die het gebruiken de verkeerde manier en onszelf onderwerpen aan negatieve effecten. Gebruik in combinatie met zorg en in de aanbevolen dosering. Het gezegde te veel van alles wat goed is voor niets is volkomen juist in dit scenario. Een bezoek aan een arts en volg zijn recept. Blijf veilig!

Heb je ooit de bijwerkingen van de consumptie van lijnzaad ervaren? Of heb je ooit iemand die een van de negatieve effecten heeft ervaren ontmoet? Met ons te delen rechts onder in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha