10 ernstige bijwerkingen van kurkuma

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Augustus 30, 2015 Admin Schoonheid 0 19548


De heldere gouden gele specerij is een genot voor uw gezondheid. Rich antivirale ,, anti-inflammatoire en anti-bacteriële antiseptische, deze wortel kan worden vers gebruikt, of gedroogd poeder voor de smaak en kleur van de schotels verbeteren. U kunt artritis, de strijd tegen de kou te verlichten, en af ​​te weren ziekte van Alzheimer. Dat is al heel wat voor de nederige kurkuma! Echter, er is een bepaalde set van bijwerkingen geassocieerd met kurkuma ook. Hoewel deze zijn zeldzaam, kunnen hun begrip van pas komen op een bepaald punt van de tijd.

Top 10 Bijwerkingen van Kurkuma:

Hier zijn de top 10 bijwerkingen van kruidkurkuma:


Veroorzaakt maagklachten:

Er zijn een aantal mensen die gevoelig zijn voor kruiden, waaronder kurkuma. Als u een van die, dan kun je waarschijnlijk een beetje 'irritatie ervaren in je buik. Het kan zowel in de vorm van kramp of winderigheid. In beide gevallen, de lucht is pijnlijk. Kan waarschijnlijk vanwege het gebruik van deze kruiden in grote hoeveelheden. In dat geval beperken van de hoeveelheid zuigkracht kan verlichten. Of u kunt gewoon gaan langzaam!

Trigger heartburns:

Bij gebruik in grote hoeveelheden, wordt deze wortel kruid goud bekende zuren, heartburns of beide veroorzaken. Dit, indien onbehandeld lang, zelfs veroorzaken gastro-oesofageale refluxziekte (GERD). Erger nog, kan je spijsvertering onherstelbaar worden beschadigd.

Een toonaangevende Braken:

Studies suggereren dat mensen met kurkuma supplementen in de vorm van poeder of in grote hoeveelheden, is bekend episoden van overgeven. De omvang van deze bijwerking verschilt van persoon tot persoon.

Beïnvloedt ontlasting Eliminatie:

Terwijl kurkuma poeder wordt aangeprezen om een ​​effectieve huis remedie voor maagpijn zijn, met deze in grote hoeveelheden kan verlaten met een buik ongemakkelijk. Dit, op zijn beurt, kan constipatie laat je of vind je jezelf een bezoek aan de badkamer vaak als gevolg van dunne ontlasting. Gewoon knippen het bedrag van deze specerij wordt gebruikt om deze voorwaarden te verlichten.

Leidt tot bloeden:

Kurkuma is één van de meest populaire kruiden anti-coagulatie. Mensen die lijden aan aandoeningen bloeden moet veilig te blijven tijdens het gebruik van deze specerij zoals het is bekend om milde bloeden veroorzaken. Deze mensen kunnen ook bloed en braaksel te vinden en/of tijdens de passage van de ontlasting.

Leverschade:

Verschillende dierstudies suggereren dat kurkuma heeft potentieel negatieve effecten op de lever. Hoewel er geen bewijs is van die bij de mens, is het beter het zekere voor het zorgen te worden nadat u ten prooi vallen!

Oorzaak Hypoglykemie:

Kurkuma poeder is goed voor mensen met diabetes, maar wees voorzichtig bij het gebruik van dit. Deze gele kruid is bekend potente bloedsuikerverlagende eigenschappen bezitten. En een extreem lage niveau van de bloedsuikerspiegel kan hypoglykemie veroorzaken, vooral wanneer ze samen met geneesmiddelen voor diabetes gebruikt.

Belemmert Anti-kanker:

De aard van deze specerij antioxidant belemmert de effecten van chemotherapie, die bekend is in feite effectief in het verlichten zijn en kanker te bestrijden. Hoewel de redenen zijn nog niet onthuld, kon u contact op met uw arts.

Schaadt bloedlichaampjes:

Met kurkuma in grote hoeveelheden kan witte en rode bloedcellen beschadigen.

Zwangerschap beïnvloedt:

Hoewel het onduidelijk is, studies suggereren dat het gebruik van deze specerij heeft een negatieve invloed op je zwangerschap. De baarmoeder stimulerende eigenschappen van deze specerij voortijdige samentrekkingen van de baarmoeder, vaginaal bloeden of zelfs miskraam.

1 interageert nadelige met andere geneesmiddelen:

Studies suggereren dat kurkuma een negatieve relatie met geneesmiddelen, zoals warfarine en aspirine hebben. Het is ook bekend om de prestaties van bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen beïnvloeden. Het beïnvloedt ook de werking van anti-diabetische drugs.

Tips om bijwerkingen van kurkuma te voorkomen:

De negatieve gevolgen hierboven kurkuma beschreven echt kan je ziek maken. Echter, dit betekent niet dat je moet voorkomen dat het gebruik van dit kruid als zodanig. Terwijl de bijwerkingen van deze gele specerij zijn zeldzaam, kon je dorpel is op eigen risico. Zo veilig te zijn, alles wat je hoeft te doen is het beperken van het gebruik. Begin met kleine bedragen en laat je lichaam wennen. Zodra het lichaam accepteert kurkuma, waarschijnlijk kon je geleidelijk verhogen van het bedrag.

Hier zijn enkele tips die u in gedachten zou kunnen houden, als je wilt kurkuma gebruiken.

  • Het maakt niet uit hoe je kurkuma gebruiken. Eerste, proberen uit te vinden als je allergisch bent. Je kunt gewoon een snuifje kurkuma, dezelfde toepassing op de elleboog of op een plaats waar het niet kan worden afgewassen of verwijderd, ongeacht. Laat hem daar voor een paar uur. Als je niet ontwikkelen geen huiduitslag, jeuk of roodheid, dan kon je waarschijnlijk ga je gang met deze specerij.
  • Vermijd waaronder deze gouden kruid in je eten voor minstens 3 of 4 weken, als er een dreigende chirurgie. Kurkuma is bekend als een krachtige anti-stollingsmiddel worden. Verder interageert negatief met antistollingsmiddelen zoals warfarine. Dit kan waarschijnlijk uw herstel vertragen.
  • Mensen op anticoagulantia of anti-bloedplaatjes geneesmiddelen dient het gebruik van deze drug te vermijden.
  • Mensen met de bloedstolling moet uit de buurt van kurkuma te blijven.
  • Diabetici moeten kurkuma voorkomen als een ongunstige interactie met anti-diabetische geneesmiddelen, wat leidde tot hypoglykemie.
  • Als u allergisch bent voor gember zijn, dan is de kans dat je allergisch bent voor kurkuma is hoog. Dus voorzichtig te werk gaan.
  • Mensen met nierstenen en een blokkade in de galwegen wordt ook geadviseerd om deze kruiden te vermijden.
  • Begin niet met het gebruik van kurkuma te herstellen, als je galstenen.
  • Je zou kunnen lijden aan bijwerkingen van kurkuma, omdat je lichaam niet verteren van het kruid. Om dit te voorkomen, kunt u kurkuma water toe, kook, en gebruik het dan na 10 minuten. Een andere manier om dit te behandelen is kurkuma gebruik met olie of zwarte peper poeder betere absorptie mogelijk door het lichaam. Dit is niet van toepassing voor kurkuma supplementen beschikbaar in capsule vorm als coating pipperine zorgen voor een goede opname.
  • Altijd opslaan kurkuma - stof, wortel, of capsules - in een luchtdichte verpakking om het te houden aan zijn voordelen voor de gezondheid te plukken en de bijwerkingen, zonder vocht te vermijden.

Kurkuma is een geschenk uit de hemel, indien correct gebruikt! Dus speel veilig en gezond te blijven!

Je hebt bijwerkingen na het gebruik van kurkuma meegemaakt? Deel uw ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(12)
(28)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha