10 ernstige bijwerkingen van GoldensealGoldenseal is een vaste plant, die behoort tot de familie Ranunculaceae. Het is ook wel bekend als geel of puccoon orangeroot. Het wordt vaak gevonden in Zuid-Oost-Canada en het noordoosten van de Verenigde Staten. Biedt verschillende medicinale voordelen.

Goldenseal wordt gebruikt om infecties van de bovenste luchtwegen, verkoudheid hooikoorts en verstopte neus behandelen. Sommige mensen gebruiken voor de behandeling van spijsverteringsproblemen, zoals maagkrampen, maagzweren, opzwellen, diarree, constipatie en aambeien.


10 ernstige bijwerkingen van Goldenseal:

Hoewel dit kruid is rijk aan voedingsstoffen biedt een aantal voordelen voor de gezondheid, het komt ook met een eigen set van bijwerkingen.

De volgende zijn enkele van de ernstige bijwerkingen van goldenseal:

Drug Interactions:

Goldenseal kan het risico op bloeden verhogen wanneer genomen met geneesmiddelen zoals warfarine, aspirine, clopidogrel, en ibuprofen. Ook ingrijpt in de manier waarop het lichaam bepaalde geneesmiddelen in specifieke cytochroom P450 lever enzymsysteem. Deze reactie schiet niveaus van dergelijke drugs in het bloed, wat negatieve reacties in het lichaam ontstaat.

Verlaagt bloedsuikerspiegel:

Goldenseal bevat een chemische stof genaamd Berberine, die naar beneden leidt naar het lichaam suiker in het bloed. Als je drugs gebruikt om de bloedsuikerspiegel te verlagen, wees voorzichtig om geelwortel nemen. Diabetespatiënten moeten worden gecontroleerd door een arts speciaal. Aanpassingen van geneesmiddelen voor deze mensen kan nodig zijn.

Schadelijk voor pasgeborenen:

Berberine, hetgeen een actieve verbinding die in goldenseal, kan het hartritme verstoren. Het is ook gevonden dat deze verbinding ook geelzucht veroorzaken bij pasgeborenen. Geelzucht wordt vaak nauw verbonden met hersenbeschadiging of doofheid.

Het wordt niet aanbevolen voor patiënten BP:

Goldenseal kan een onvoorspelbaar effect op de bloeddruk hebben. Dit effect is het gevolg van verschillende verbindingen aanwezig in kruiden die schade kunnen spelen bloeddruk in het lichaam. Mensen met hart-en vaatziekten of hoge bloeddruk moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van goldenseal in welke vorm dan ook.

Problemen met de voortplanting:

Studies hebben aangetoond dat berberine aanwezig goldenseal kan sperma motiliteit van de stieren verminderen. Maar het effect van goldenseal menselijke vruchtbaarheid is niet bekend. De mannen die proberen om een ​​vader te worden kan hebben skip nemen goldenseal tot de menselijke studies. Het is ook bekend dat hoge doses van goldenseal borsten van zwangere vrouwen, die ook voortijdige bevalling of een miskraam kunnen veroorzaken kunnen scherpen.

Gevoelige huid:

Goldenseal, wanneer toegepast op de huid, de huid gevoeliger voor zonlicht dan gewoonlijk. Dus, is het het beste om zonlicht te vermijden bij het gebruik van dit kruid. Als zonlicht is onvermijdelijk, zowel bedek je gezicht of gebruik zonnebrandcrème.

Bijwerkingen:

Personen die goldenseal nemen kunnen hoofdpijn, buikpijn en algemeen ongemak ervaren. Goldenseal kan ook misselijkheid en braken veroorzaken, zoals aangegeven door het Nationaal Centrum voor complementaire, alternatieve geneeskunde en NCCAM.

Allergische reactie:

Goldenseal wortel bijwerkingen kunnen allergische reacties veroorzaken bij sommige personen. Symptomen van deze allergieën zijn ademhalingsproblemen, zoals piepende ademhaling, zwelling van het gezicht, de mond of keel, huiduitslag, jeuk, netelroos en.

Borstvoeding en zwangere vrouwen:

Goldenseal verbruik tijdens het geven van borstvoeding en zwangerschap wordt beschouwd als gevaarlijk voor de baby te zijn. Een gevaarlijke chemische aanwezig in goldenseal kan passeren de placenta en ook in de moedermelk. Het is beter om veilig te zijn en te voorkomen dat het nemen van goldenseal tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft.

Andere bijwerkingen:

Goldenseal kan nervositeit, spijsverteringsproblemen, constipatie, depressie, diarree, onregelmatige hartslag, zweertjes in de mond, maagkrampen, misselijkheid, braken en convulsies veroorzaken. Hoge dosis goldenseal kan ademhalingsproblemen veroorzaken, verlamming, en soms zelfs death.These zijn enkele van de bijwerkingen goldenseal.

Een woord van waarschuwing:

Als u wilt goldenseal in uw dieet op te nemen, wees voorzichtig met zijn aanwerving. Volg gewoon de tips hier om het beste te halen uit de plant:

  • Stop met het innemen goldenseal na drie weken van continu gebruik zonder pauze.
  • Vermijd het geven goldenseal aan kinderen onder de leeftijd van twee. Het beste om te beginnen met kleine doses voor opgroeiende kinderen.

Goldenseal is geconcentreerd gezondheid. Maar, als u last heeft van bijwerkingen van het nemen van goldenseal, bezoek aan uw arts zo spoedig mogelijk. Blijf veilig, blijf gezond!

En heb je één van deze bijwerkingen van goldenseal voelen? Of heb je andere problemen met goldenseal geconfronteerd? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

Referenties: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha