10 ernstige bijwerkingen van Eucalyptus

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 15, 2015 Admin Schoonheid 0 171


Eucalyptus werd 50 miljoen jaar is ontstaan ​​in Australië. Er zijn ongeveer 700 species van eucalyptus bomen ter wereld. Vandaag zijn er in vele landen. Sommigen van hen zijn Indonesië, India, Europa, Afrika en Nieuw-Guinea. Maar zij niet in koude klimaten, omdat zij niet tolerant vorst. Ze kunnen alleen verdragen lichte vorst tot -5 ° C

Behoort tot de diverse groep van bloeiende struiken en bomen van de familie Myrtaceae. Ze zijn ook bekend als rubber bomen, omdat ze produceren sap wanneer de schors is gebroken.


Een volwassen boom is zowel een grote boom of een kleine struik. De boom heeft bladeren wasachtige. De bloemen zijn pluizige meeldraden. De bloemen kunnen worden room, roze, rood of wit van kleur, zonder bloemblaadjes. Eucalyptus olie stoom gedestilleerd uit de bladeren. Deze olie bevat krachtige ontsmettingsmiddelen en giftig in grote hoeveelheden. De olie wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt ook gebruikt als een pesticide bio.

Eucalyptus biedt vele voordelen voor ons, maar het gebruik ervan leidt veel bijwerkingen.

Top 10 Bijwerkingen van eucalyptus:

De volgende zijn de bijwerkingen van eucalyptus, dat kan gebeuren als ongepast gebruikt:

Verlaagt bloedsuikerspiegel:

Het gebruik van eucalyptusolie bladeren en verlagen de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Het effect verergert wanneer de olie wordt ingenomen samen met medicijnen voor diabetes. Omdat het het normale niveau van de bloedsuikerspiegel belemmert, moet je niet eucalyptus olie te gebruiken ten minste 2 tot 3 weken voorafgaand aan de operatie.

Ernstige complicaties bij kinderen:

Eucalyptus olie en de bladeren zijn veilig voor kinderen beschouwd. Leiden tot ernstige complicaties bij kinderen onder de 6 jaar. De olie mag niet worden toegepast op de huid of mondeling door jonge kinderen genomen. Het is het beste om te voorkomen dat het gebruik eucalyptus bladeren of olie, zelfs in kleine hoeveelheden.

Allergische reacties:

Eucalyptus olie veroorzaakt vaak allergische huiduitslag na aanbrengen op de huid direct of als ingrediënt in crèmes. Bij orale inname, die huiduitslag veroorzaakt, zowel bij volwassenen en kinderen. Het veroorzaakt ook diarree en misselijkheid.

Slaperigheid:

Dodelijke bijwerkingen zijn gemeld, wanneer de eucalyptusolie oraal wordt ingenomen. Het veroorzaakt extreme slaperigheid, dus ze moeten worden vermeden voordat circulerende voertuigen. Het vertraagt ​​ook het zenuwstelsel, wat soms leidt tot een coma.

Moeilijke ademhaling:

Kinderen en baby's moeten vermijden inademen of inname van eucalyptusolie. Wanneer de olie direct op de huid of het gezicht, hetgeen zou leiden tot niezen, piepende en zelfs astma.

Drug interacties:

Eucalyptus olie vaak wisselwerking met specifieke drugs. Sommige 5- fluorouracil lotion, propanolol en anti-inflammatoire. Dus, als de olie wordt genomen met deze geneesmiddelen, de drugs niet werken. Soms drugs veroorzaken ook ernstige bijwerkingen zoals uitslag in het lichaam.

De ernst van astma:

Eucalyptus olie is traditioneel gebruikt als een remedie voor astma en andere verwante complicaties. Maar een recente studie wordt gemeld dat de olie veroorzaakt astma bij sommige individuen. Dus, voorkomen dat deze olie, als je astma hebt. Verergert ook voorwaarden loopneus en tranende ogen.

Veroorzaakt de infectie:

Eucalyptus bevat een bepaald type bacteriën, die infecties kunnen veroorzaken aan bepaalde personen. Het verergert neushoorn conjunctivitis in het lichaam.

Produceert extreme hitte:

Eucalyptus olie produceert extreme hitte wanneer u de stoom inhaleren. Zo, kinderen, zwangere vrouwen, ouderen, mensen met hart-en vaatziekten en zenuwaandoeningen mag nooit inademen, omdat het niet in staat zal zijn om te reageren op te warmen.

Ernstige hoofdpijn:

Het gebruik van eucalyptusolie is vaak de oorzaak van ernstige hoofdpijn. De hoofdpijn vertraagt ​​na enkele uren. Het maakt de spieren te zwak. Genomen in verdunde vorm, wat resulteert in chronische effecten. Soms, het resultaat is 'de ineenstorting en de dood van de persoon.

Een woord van waarschuwing:

Zoals we weten dat de bijwerkingen van eucalyptus olie, moeten we zorgvuldig en voorzichtig voordat u deze olie zijn. Lees verder om te weten in welke situaties, moeten we voorzichtig zijn met deze olie zijn:

  • Als er olie in uw ogen of irritatie wanneer toegepast op de huid, spoel dan het gebied voor ten minste 15 minuten.
  • Volwassenen moeten altijd innemen van de olie in verdunde vorm en in kleine hoeveelheden.
  • Eucalyptus olie is zeer brandbaar en moet uit de buurt van ontstekingsbronnen.
  • Laat eucalyptusolie niet wrijven op de borst of op de neus van de kinderen onder de leeftijd van

Het nemen van eucalyptus in beperkte hoeveelheden kan het risico op gezondheidsproblemen te verminderen. Gebruik het verstandig om de vruchten te plukken.

Hebt u ooit een van de bijwerkingen van eucalyptus hierboven ervaren? Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha