10 ernstige bijwerkingen van de hongerWist u dat de honger dieet kan het leiden tot ernstige complicaties? Honger is gevaarlijk om te gaan met en leidt tot allerlei problemen, zowel mentaal als fysiek. Wilt u weten wat ze zijn? Lees dit bericht en het vinden van de schadelijke bijwerkingen en potentieel gevaarlijk honger jezelf.

Honger is een aandoening die vaak gepaard gaat met ernstige deficiëntie in calorie-inname. Honger kan zelf toegebrachte (basisvoeding) of de aanwezigheid van andere aandoeningen, zoals anorexia of boulimia. Honger kan ook leiden tot ernstige ondervoeding en kan permanent uw interne organen (1) beschadigen.
Honger is niet iets aangenaams, en je moet proberen vooral onder het mom van het volgen van een dieet regime te voorkomen dat ze zich uitgehongerd. Om verder te ontmoedigen, laten we eens kijken naar enkele van de negatieve effecten van de honger in detail:


Ondervoeding:

Dit is misschien wel de meest schadelijke effect van de honger vrijwillige of gedwongen. Ondervoeding is een vreselijke aandoening, en beïnvloedt de meerderheid van de kinderen in ontwikkelingslanden. Honger betekent meestal dat je niet eet veel. Dit leidt tot veel essentiële voedingsstoffen en vitaminen uit de voeding worden uitgesloten. Ondervoeding kan leiden tot verschillende tekortkomingen van mineralen en voedingsstoffen zoals nachtblindheid (vitamine A deficiëntie), scheurbuik (vitamine C-deficiëntie) en ook anemie (ijzerdeficiëntie) (2).

Uitdroging:

De tweede meest voor de hand liggende gevolg van de honger; als gebrek aan voedsel veroorzaakt ondervoeding, kan gebrek aan water uitdroging veroorzaken. Deze dehydratatie kan op zijn beurt andere problemen verergeren en leiden tot extreem droge en schrale huid, samen met andere aandoeningen, zoals constipatie, onder anderen. Daarom is het belangrijk om te onthouden om voldoende water te drinken, zelfs als je op een honger dieet. Honger en uitdroging uitput glycogeen niveaus en verstoort elektrolytenbalans (3).

Afname in rust stofwisseling:

Honger kan leiden tot een verminderde rust stofwisseling. Uw basaal metabolisme of BMR wordt gedefinieerd als het minimum percentage van het energieverbruik per eenheid van tijd, terwijl je rust. Testen gevonden dat vasten voordat de rest kan leiden tot een toename van wit vetweefsel (WAT) en afname van de stroom naar de hersenen. Andere studies tonen dat de honger van een daling van uw basaal metabolisme kan leiden tot .

Verlies van de maandelijkse menstruatie:

Honger leidt tot vele problemen. Een van deze problemen is dat verstoort als perioden worden aangepast. Dus, voor degenen onder u denken aan de hongerdood diëten, wilt u misschien om dit te overwegen voordat u begint. In sommige gevallen, als je te ondergewicht uw lichaam kan gewoon stoppen met de productie van oestrogeen. Een gebrek aan vet kan de cellen te beperken tot cholesterol omzetten in extra oestrogeen. Zoals honger kan leiden tot orgaanschade, lichaamsprocessen neiging te vertragen, die meestal veroorzaakt menstruatie stopt (4).

Constipatie:

Honger kan ook constipatie veroorzaken bij veel mensen. Studies over vele anorexia concluderen dat mensen die lijden aan deze stoornis kunnen lijden aan ernstige honger, wat kan leiden tot vele kwalen en vereist regelmatig gebruik van laxeermiddelen alles behandelen. Een case-studie van drie vrouwen ernstig anorexia bleek dat deze vrouwen nodig regelmatig laxeermiddelen of klysma's te helpen spoelen van hun dikke darm. Deze vrouwen liep ook een hoger risico op het lijden van rectale prolaps te wijten aan het misbruik van laxeermiddelen (5).

Botverlies:

Een hongerige of verhongeren persoon kan blijven verliezen van gewicht in een alarmerend tempo. Hoewel de veranderingen in uw huid en spieren zijn vrij duidelijk, maar hoe zit het met de veranderingen in je botstructuur! Wist u dat de honger kan leiden tot verlies van botdichtheid? Nou, meestal als je een calorie-arm dieet te consumeren, de botten worden geherstructureerd. De oudste bot breekt en vormen nieuw bot snel. De botdichtheid afneemt, hetgeen kan leiden tot onstabiele (6).

Vermoeidheid:

Een van de meest voorkomende gevolgen van honger is vermoeidheid. Jullie hebben allemaal gehoord van 'eten om de sterke punten van, handhaven' dit idioom kan niet echt spelen als het eten van een uitgebalanceerd dieet helpt om energie te leveren voor het lichaam in de eerste plaats, terwijl het helpen om ziekten en infecties op afstand te houden . Honger verstoort de balans van essentiële vitaminen in je lichaam en vertraagt ​​de fysiologische processen, die ook kan leiden tot vermoeidheid en een gevoel van flauwte. Honger wordt vaak geassocieerd met een gevoel van duizeligheid (7).

Hoge bloeddruk:

Ondervoeding en honger kan je lichaam bloot aan vele voorwaarden, met inbegrip van hypertensie. Wanneer honger, essentiële voedingsstoffen zoals kalium en vitamine D niet verbruikt, wat leidt tot een piek bloeddruk en vele andere tekortkomingen. Al deze factoren, zodat de honger onvermijdelijk verhoogt de bloeddruk. In een studie van drie groepen kinderen, bleek dat twee groepen: een van ondervoeding en een herstel van ondervoeding hadden bloeddrukwaarden significant hoger dan kinderen die niet ondervoed waren helemaal.

Verstoring van de elektrolytenbalans:

Roem leidt tot een verlies van voedingsstoffen, waardoor minder verbruik van elektrolyten met de dag. Hart gezonde mineralen zoals kalium, natrium, calcium en magnesium, dat de goede werking van het hart en de gezondheid van het hart te bevorderen worden niet verbruikt wanneer je niet genoeg te eten hebben. Hongerende resultaten niet alleen in minder belangrijke voedingsstoffen, maar bevordert ook verstoring van de elektrolytenbalans. En vergeet niet, minerale supplementen hebben, als je op een honger dieet.

Invloed op de hersenen:

Er zijn veel studies over hoe de honger kan invloed hebben op cognitieve vaardigheden en voelt u zich depressief geweest. Probeer te onthouden hoe je vriend hapt naar haar toen ze op een honger dieet. Wanneer we een maaltijd overslaat, vinden we vaak onszelf stil te staan ​​bij het eten en hoe het zou voelen om op adequate wijze worden gevoed.

Je weet dat de honger kan leiden tot tal van andere lichamelijke klachten, zoals uitdroging en vermoeidheid die uw denkvermogen kan aantasten en ook zorgen dat u agressief en springerig. Honger kan ook invloed hebben op hoe je reageert benadrukken en kan leiden tot gevoelens van angst, prikkelbaarheid en zelfs leiden tot chronische depressie of klinische, in sommige gevallen.

Nu je weet hoe honger nadelig kan beïnvloeden uw lichaam, we hopen dat u deze verhongeringsdiëten heroverwegen. Zijn slechts een snelle oplossing en bieden enkele voordelen op lange termijn. Kiezen voor een evenwichtig dieet om gewicht te verliezen.

Vertel ons uw ervaringen met honger of ondervoeding. Heb je ooit woonde met een honger dieet? Als je hebt, vertellen onze lezers over uw ervaringen hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha