10 Effectieve Tips make-up om goed in foto's zienWanneer zie je foto's van jezelf, vraag je jezelf af, "Het is echt me, doe ik eruit?" Ik ben er zeker van, de meesten van ons en ik ben niet de enige persoon die goed voelt, is het niet? Merkte u gebreken, vlekken en glans, wit gietijzer of schaduw, dat maakt je ziet er verschrikkelijk uit? Dus, je echt nodig hebt om bewust te zijn van wat make-up tips en trucs om zijn best te optimaliseren.

Top 10 tips voor make-up om er goed uitzien op de foto's:

Controleer op deze tips voordat u een bruiloft, feest of evenement waar je gaat gefotografeerde komen wonen.


Start Your Make-up met een primer:

Begin altijd de truc met een goede primer. Het doel van een primer is vergelijkbaar met een primer muurschildering. Het verbergt imperfecties natuurlijk en bereidt de huid voor make-up. Het fungeert als een barrière tussen de huid en make-up, olie controle, en glans, waardoor het uiterlijk van een gezonde huid. De camera is onverbiddelijk, met de nadruk elke enkel gebrek, onregelmatigheid en poriën. Een fonds zal de controle te helpen en verminderen uw poriën, het geven van een vlekkeloze stralende huid!

Bemoei je met je nek:

We hebben allemaal graag een perfecte gezicht, stralend en mooi te hebben, is het niet? Maar, vaak nalaten om make-up toe te passen op onze nek. Dit resulteert in twee verschillende varianten van huidskleur, die zichtbaar is in alle foto's is. Dus, heb je foundation niet stoppen om je kaaklijn. Neem verder in je nek gebied en goed mengen. Dus de volgende keer dat de pop-up, moet u aan de stichting toe te passen op je gezicht en hals, hoewel het contrast is duidelijk in je spiegel, zal de camera zeker neem het!

Vermijd Raccoon Ogen:

Het is altijd slim om te zorgen voor uw huid van binnenuit, in plaats van te vertrouwen volledig op make-up. Zorg ervoor dat u voldoende water glazen drinkt, verwen uw huid met natuurlijke maskers en slapen voor 7 tot 8 uur. Deze stap zal je huid geven gezond en fris, en make-up glijdt en zich beter. Dan pas je foundation en concealer favoriet, die overeenkomt met de huidskleur perfect. Verberg donkere kringen met een concealer oranje, gevolgd door een volledige dekking concealer aan een wasbeer-achtig effect op uw ogen te vermijden.

KIES Your Face:

Foto's toe te voegen extra kilo's op je gezicht. Geen wonder dat je kijkt mollig en tv in al die bruiloft foto's! De belangrijkste truc truc is om een ​​bronzer voor verwarming van de holten van uw jukbeen naar definitie en diepte op je gezicht strooien. Deze stap zal brengen de gelaatstrekken en ook helpen u te bedriegen, op zoek zeer dun en gebeiteld. Als u probeert deze truc truc is, zeker bedanken ons.

Poeder:

Als je een vette T-zone, dan schijnen en vettigheid weerspiegelen slecht in uw foto's, het zal je ziet eruit als een discobal. Het zal je huid is erg vettig en niet erg vleiend. Dan, breng dan een goede olie-vrij poeder en stel de truc als je wilt vermijden op zoek vet. Het is ook een verstandige keuze om handdoeken of olie absorberende vellen brengen vettigheid te verwijderen en glans van de huid zonder storende make-up voor de dag.

Versterking van de wenkbrauwen:

Wenkbrauwen brengen de definitie en de structuur van uw gezicht in foto's. Zo subtiel trekken en vul ze met een wenkbrauw poeder of potlood ondoorzichtig donker naar dimensie toe te voegen. Als je dunne wenkbrauwen, hoeft dus niet deze stap over te slaan of je zal een geval van verdwijning wenkbrauwen-in foto's hebben!

Upgrade Voor Liquid Liner:

Vloeibare eyeliner zal de ogen te definiëren en maken ze helderder verschijnen in de foto's. Als je geen fan van vloeibare producten in de ogen, dan trekken en vul uw ogen met een gel of potlood en vervolgens een vloeibare eyeliner erop om ze te laten verschijnen zeer gedefinieerd en pop in foto's.

Het licht van uw blush:

Rooskleurige wangen zacht kan een gezonde uitstraling te maken. Dus, wees niet bang of verlegen om een ​​fel roze of perzik blush proberen. De enige regel in het doen van deze truc is om recht om voorzichtig te fuseren met uw vingers of een kwast te gaan en een perfecte afwerking te voorkomen dat lijnen gestreepte draait op de wangen in de foto's. Poeder bloost beter werken dan crème bloost. Kies een poeder blush in een zachte textuur van satijn en vermijd te veel van vonken. De satijnen afwerking in blush zal helder en glanzend uitzien wanneer de flitser raakt de huid.

Solliciteer Lip Liner:

Zelfs als je een hekel aan het aanbrengen van een lip liner, proberen met behulp van op de bovenste en buitenste hoeken van je lippen. Deze make-up make-up zal veel definitie aan de lippen toe te voegen zonder te kijken hard of ernstig.

Ontspan en voel me vrij:

Niets kan fleuren je gezicht voelen uw glimlach. Het is zeker beter dan make-up, als een lipstick of lipgloss. Wees zelfverzekerd en glimlach, kan niemand je ervan weerhouden op zoek mooi!

Ik hoop dat je dit artikel hield en vond het nuttig. Wat is uw favoriete truc truc, dat maakt je mooi te kijken in foto's? Gelieve te delen in de comments sectie en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha