10 effectieve natuurlijke remedies om reumatoïde artritis te behandelenHet doet pijn knie beweging te voorkomen? Lijdt aan frequente artritis pijn? Artritis is eigenlijk een ontstekingsziekte waarbij de gewrichten ontstoken. Het kan heel pijnlijk en vasthoudend.

Maar al met al, zijn er eenvoudige huismiddeltjes die kunnen genezen of artritis geheel te voorkomen? Reken er zijn! En om te weten over hen, moet je dit bericht lezen!


Hot/Cold Therapy:

Het kan artritis ontsteking met behulp van een verpakking van een warm of een koud bad te verlichten. Artritis reageert goed op de toepassing van koude kompressen of warm. Echter, als u lijdt aan hartproblemen, het bijhouden van de behandeling van koud water tot een minimum beperkt, en als u last heeft van hypoglykemie, moet je warmte packs (1) te vermijden.

Saffraan:

Crocus sativus Linnaeus, ook wel bekend als saffraan, is waarschijnlijk een van de meest dure en exotische specerijen. Oude culturen gebruikt uitsluitend als specerij saffraan geneeskunde om alles van hoest en verkoudheid van ontsteking en pijn in de gewrichten te behandelen.

Saffraan bevat meestal metabolieten, die anti-diabetische, antitussief en antioxiderende eigenschappen. Het heeft bewezen ontstekingsremmers in het verleden, waardoor het een ideaal middel tegen artritis (2).

Kurkuma:

Een van de meest gebruikte kruiden in India, beschikt over kurkuma 2/3e van alle home remedies voor een verscheidenheid van ziekten. De magische ingrediënt heet bevat curcumine, een verbinding die niet alleen een krachtige antioxidant, maar ook een effectieve anti-inflammatoir middel, waardoor het een effectieve remedie voor reumatoïde artritis (3).

Chili Peppers:

Chili pepers bevatten grote hoeveelheden van de chemische stof capsaïcine, die pepers hun smaak zeker hot geeft. Capsaïcine is een bekend anti-inflammatoir middel. Beschreven in vele tests, en het is onduidelijk hoe capsaïcine helpt tegen ontstekingen en behandelt reumatoïde artritis, maar algemeen wordt er capsaïcine helpt bij reumatoïde artritis (4) te behandelen.

Bromelaïne:

Meestal te vinden in het centrum van de ananas, bromelaïne is een amalgaam van de spijsvertering en proteolytische enzymen. De proteolytische enzymen zijn degenen die gewoonlijk helpen om ontsteking te verminderen, waardoor het een van de meest effectieve remedies voor reumatoïde artritis (5) maakt.

Gember:

Cluttered natuurlijke pijnstillers NSAID meestal imiteren (niet-steroïdale anti-inflammatoire), gember wordt meestal gebruikt om een ​​verscheidenheid van inflammatoire aandoeningen. Met behulp van gember heeft nog een positieve kant; nature analgetica minder bijwerkingen. Deze vaardigheden maken gember een effectieve behandeling voor reumatoïde artritis (6).

Kruisbloemige groenten:

Donkergroene bladgroenten of kruisbloemige groenten zijn rijk aan ijzer en andere voedingsstoffen. Ze bevatten ook grote hoeveelheden vitamine E, een anti-ontstekingsmiddel populair. Kruisbloemige groenten ook bestrijden inflammatoire middelen zoals cytokinen (7).

Vitamine C:

Vitamine C wordt meestal geassocieerd met de zure smaak. Het heeft vele functies antioxidanten, waardoor het een ideale strijder tegen allergenen en infecties. Vitamine E helpt ook Spoor activiteiten, die essentieel is voor ontsteking (8).

Volkoren:

Getransformeerde korrels behandeld en meestal de benodigde hoeveelheid voedingsvezels bevatten. Fiber helpt niveaus van C-reactief proteïne, die meestal leiden tot artritis verminderen. Zoals volle granen zijn natuurlijk en onbehandeld, zijn vol van voedingsvezels. Dus, het kiezen van de gezondere optie van volkoren granen kan helpen om reumatoïde artritis (9) controleren.

Nuts & Fish:

Denk aan omega-3 vis en denken. Zelfs als je dat niet doet, de vissen zijn vol van omega-3. Vette vis is bijzonder rijk aan omega-3. Makreel, sardines en zalm zijn enkele vissen die vol met omega-3 zijn.

Rijk aan calcium, voedingsvezels en vitaminen, noten gewoonlijk helpen verminderen zwelling en gevoeligheid van de gewrichten. Walnoten omega-3 bevatten, en zorgen voor al het goede van de vis (10) ook.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze verbazingwekkende voedingsmiddelen aan uw dieet en laat je niet reumatoïde weer een pijn in je leven. Vertel ons uw ervaringen van het gebruik van deze middelen! Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha