10 Effectieve medicinaal gebruik van kamferWaarschijnlijk zou kamfer hebben gezien. Je hebt misschien gezien kamfer ballen geplaatst in puja kamers of keukens, kasten en zelfs binnen. Maar heb je er ooit aan gedacht deze ballen aromatische kunnen sommige voordelen hebben ook?

Kamfer is vol met geneeskrachtige eigenschappen. In feite is Ayurveda altijd de voordelen erkend kamfer aanbeveling voor meerdere medicinale toepassingen. Religieuze betekenis van deze kristallijn materiaal bekend. Maar de meeste mensen zijn zich niet bewust van zijn therapeutisch gebruik. Het helpt om meer aandoeningen in het lichaam en andere huid gerelateerde genezen.


Traditioneel wordt kamfer bereid door distillatie van kamfer hout. Met zijn sterke geur en bittere smaak, het is vrij koel aanvoelt. Naast deze, is het ook bekend verzachtend, slijmoplossend en anesthetische eigenschappen.

Wilt u weten wat alle kamfer kan doen? Niet lezen en krijg verbaasd!

Geneest huidproblemen:

De anti-inflammatoire eigenschappen van kamfer een ideale remedie voor huidproblemen. Deze omvatten hardnekkige acne, puistjes, jeuk, huiduitslag. Het helpt om wonden te genezen gezwollen. Bovendien wordt veel gebruikt om zalven anti-jeuk maken.

Cure Cold:

Inhalatie kamfer genezen hoest en verkoudheid samen met vele andere ademhalingsproblemen. De geur nasale decongestiva en opent de luchtstroom. Met de stoom van heet water, controleer dan de irritatie veroorzaakt door een infectie van de keel. E 'schaal gebruikt voor de behandeling van ernstige hoesten en bronchitis.

Het stimuleert de bloedsomloop:

Kamfer helpt in vorm te blijven door het induceren van een betere doorbloeding. Zorgt voor een gezond hart ook. Het helpt ook bij een snellere genezing van snijwonden en wonden.

Vermindert schimmelinfecties:

Kamfer is een effectieve huis remedie voor de behandeling van schimmel- en virale infecties van de huid. Door het op te lossen in water, de toepassing van dit medicijn op de betrokken partijen geeft uitstekende resultaten. Zelfs in extreme gevallen van neuro dermatitis, die pijn vermindert en verlicht overmatige jeuk.

Het fungeert als een kalmeringsmiddel:

Als u last heeft van acute pijn, kan kamfer een opluchting voor je zijn. Met zijn kalmerende, helpt om de pijn te genezen. Maar bovenal, vermindert het gevoel van pijn door het ontspannen van de geest en vernieuw uw lichaam.

Cure Diarree:

De aanname van kamfer voorkomt de vorming van gas in je lichaam. Als zodanig, krijg je ontdoen van aandoeningen gerelateerd aan gas dat dan leiden tot ernstige aandoeningen zoals gastro-enteritis en diarree.

Effectief voor artrose:

Kamfer gebruikt als ingrediënt in crèmes kunnen stijve gewrichten te behandelen. Samen met andere verbindingen, verlicht artrose sneller. Dus het is een effectieve remedie voor pijn in de gewrichten.

Astma Cure:

De geur van kamfer wit is aangetoond dat astma te verlichten. Zijn regelmatige inademing kan grotendeels deze problemen van de luchtwegen te verzachten.

Verlicht krampachtige Problemen:

De antispasmodic eigenschappen van deze geneeskrachtige stof helpen om de zenuwen te kalmeren. Vermindert de pijn veroorzaakt door spasmen of spiertrekkingen lichaam. In sommige gevallen kan helpen genezen ernstige ziekten zoals cholera krampachtige ook.

Andere medicinale toepassingen:

Naast deze, kamfer wordt ook gebruikt voor andere medicinale toepassingen. Deze omvatten verlichting van lichte brandwonden. Kan gebruikt worden als oordruppels ook. Bovendien kan wratten, jicht, reumatiek, aambeien en koortslip door inhalatie of topische applicatie behandelen. Met zijn antimicrobiële eigenschappen, kan het je huid olievrij te maken.

Deze medicinale toepassingen van kamfer om de doeltreffendheid ervan bepalen. Maar het heeft een aantal toxische bijwerkingen ook. Dus, om de inname van kamfer en de toepassing ervan op de beschadigde huid te voorkomen. Vermijd orale inname van deze stof kan leiden tot ernstige gevolgen. De inname in hoge doses kan schadelijk zijn voor de gezondheid en kan leiden tot epileptische aanvallen. Hoewel het wenselijk is kamfer in uw dagelijkse routine, het is altijd het beste om voorzichtig te zijn!

Heb je ooit gebruikt kamfer als een huis remedie? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha