10 effectieve manieren om zich te ontdoen van Computer Eye StrainComputers zijn bijna alle lagen van het menselijk leven geïnfiltreerd. Van tieners tot bejaarden veel, iedereen maakt gebruik van een soort van berekening apparaat of het pc, iPad, laptop of mobiele telefoon, enz. Ons werk, sociaal leven, entertainment, nieuws, draait alles om deze apparaten vandaag. Tijdens het gebruik van computers is nodig en nuttig, het heeft een aantal flip kanten ook. Als u een laptop of een desktop, staren gebruiken op het scherm voor een periode langer belast de ogen. Dit leidt uiteindelijk tot hoofdpijn en wazig zien. In medische terminologie wordt het probleem genoemd Computer Vision Syndrome of CVS.

Manieren om te gaan met CVS:

Ongeacht leeftijd en geslacht, de meeste computergebruikers lijden aan dit syndroom. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te gaan met deze aandoening. Toevlucht te nemen tot de hieronder genoemde methoden, om te gaan met vermoeidheid van de ogen en andere lichamelijke aandoeningen veroorzaakt door te staren naar het computerscherm voor een periode langer.


Gebruik de juiste verlichting:

De lampjes gebruikt in computer kamers zijn vaak verantwoordelijk voor vermoeide ogen. En 'verkeerd om te denken dat je het heldere licht moet gebruiken in de kamer om te kijken naar computerschermen. Harde verlichting kan moeilijk op de ogen zijn en leiden tot spanningen. Gebruik zachte verlichting of jaloezieën de benodigde hoeveelheid zonlicht gedurende de dag.

Get Rid Of Glare milieu:

Je kan niet negeren dat vermoeidheid van de ogen en de daaruit voortvloeiende hoofdpijn u lijdt terwijl het werken op de computer wordt eigenlijk veroorzaakt door de reflecties van de lenzen in de omgeving! Kan aan de muur of kast naast het bureaublad. Als de computer scherm reflecteert het licht, het gebruik van een anti-glare scherm kwaliteit.

Tweak Instellingen Screen Display:

Als u de schermresolutie en de standaard weergave-instellingen van de laptop of desktop ongeschikt vinden, veranderen ze. LCD en LED's komen met verschillende instellingen, zoals helderheid, contrast en kleurtemperatuur aanpassen. Sommige schermen hebben vooraf ingestelde modi zoals lezen, spellen, web, etc. U kunt ook de software calibratie van het scherm gebruiken om de juiste instelling te krijgen.

Pas tekstgrootte en Hue:

De grootte van de standaard tekst weergegeven op het pc-scherm mogelijk niet geschikt voor u. U kunt altijd vergroten van de grootte van de standaard tekst en kleur. Het lettertype wijzigen om het beter leesbaar te maken is ook een optie. Hetzelfde kan ook worden gemaakt in de webbrowser. Het zal helpen om je ogen ontspannen.

Neem pauzes indien mogelijk:

Het maakt niet uit hoe je het scherm licht en weergave-instellingen aan te passen, starend onophoudelijk pc-scherm zal uw ogen vermoeid maken. Dus, wanneer mogelijk, neem een ​​pauze en probeer te voorkomen dat staren naar het scherm te lang aan een stuk.

Keep The Clean scherm:

Er zijn een aantal mensen die niet de moeite om het scherm van de laptop of desktop helder te houden. Als u onder hen, ze zijn meestal verantwoordelijk voor de vermoeidheid van de ogen! Stof, vuil en vlekken die zijn verzameld op de computer schermen maken het lezen moeilijker. Dus, hou het scherm van de laptop of desktop schoon.

Kijk naar de juiste hoek en positie:

U kunt last hebben van vermoeide ogen, omdat je op zoek bent naar het computerscherm uit de verkeerde standpunt. Correcte zithouding en onderhouden van een afstand van één en een halve voet tussen het scherm en de ogen stam aan de ogen of wazig zien te ontwijken.

Gebruik geschikte bril:

Als u een anti-glare scherm te gebruiken op de monitor is niet de nodige doet, overweeg dan om een ​​speciale bril te gebruiken bij het gebruik van uw PC.

Gebruik Packs Soothing Eye:

Om enige verlichting om uw vermoeide ogen te bieden, kunt u een aantal zelfgemaakte natuurlijke oog pak van toepassing op hen. Met behulp van plakjes komkommer of gekoelde aardappel op je ogen kan verlichten vermoeidheid

Zorg voor visuele Relief:

Als u tijdens uw werk uitgaven lange uren achter de computer, geef je ogen een beetje 'van verlichting, zonder af te dwalen. Na het werken en staren naar het scherm voor enige tijd, te kijken naar een voorwerp in de verte een aantal seconden. Dan terug naar het werk. Probeer een paar keer per uur.

Deze eenvoudige tips worden vaak over het hoofd gezien door degenen die zitten voor lange uren achter de computer. Ze lijken simpel, maar ze zijn er zeker van om de spanning op de ogen te verminderen. Vergeet niet, je ogen zijn het raam naar de buitenwereld, en om voor ze te zorgen is uw verantwoordelijkheid.

Last van vermoeide ogen? Wat moet je doen om hulp te bieden aan uw ogen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha