10 effectieve home remedies voor ziektes Gum behandelenHeeft u ervaring bloedend tandvlees? Bent u last van ontstoken tandvlees, gezwollen, pijnlijke tanden en een slechte adem? Hoewel deze aandoeningen lijken niet zo ernstig zijn, kan leiden tot complicaties als ze genegeerd.

Dus, er zijn eenvoudige remedies die tandvleesontsteking kan genezen? Nou, er zijn! Dit bericht heeft betrekking op de eerste remedies die kunnen helpen bij de bestrijding en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Wilt u weten wat ze zijn? Lees verder!


Tea Tree Oil:

Tea tree olie heeft krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die helpen verzachten ontstoken en geïrriteerd tandvlees. Een studie gepubliceerd in het Australische Dental Journal in 2008 bleek dat het plaatselijk aanbrengen van een gel tea tree olie heeft bijgedragen tot bloedend tandvlees en gingivitis te verminderen.

Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van een paar druppels tea tree olie aan tandpasta, kopen tandpasta met tea tree olie als een ingrediënt in het. Zorg ervoor dat u twee keer poetsen per dag, en dit moet worden gedaan voor een aantal weken. De antiseptische en antibiotische eigenschappen te helpen genezen infecties gelokaliseerde olie van tea tree.

Zeezout:

De huidige in zeezout mineralen helpt om ontstekingen te verminderen, en zelfs genezen van de pijn en infectie. In het geval van een infectie gom, kunt u gewoon oplossen van een kleine hoeveelheid zeezout in een kopje heet water. U kunt deze oplossing als een spoelen van de mond te gebruiken door zwiepende in de mond gedurende ongeveer 30 seconden voordat spugen. Dit mondwater moet drie keer per dag gebruikt worden totdat de symptomen verdwijnen. Dit zal aanzienlijk verminderen zwelling en infectie tekenen abcessen.

Bakpoeder:

Baking soda is een populair ingrediënt in tandpasta en toothpowders terwijl zachtjes reinigt tanden en verfrist de mond. Vermindert de kans op tandvleesontsteking en tandbederf door het neutraliseren van zuren in de mond. Om tandvleesontsteking te voorkomen, kunt u zich voorbereiden een zelfgemaakte tandpasta mengen sommige zuiveringszout met warm water. Gebruik deze pasta om je tanden te poetsen twee keer per dag.

Aloe Vera:

Aloë Vera ontstekingsremmende en helende eigenschappen die bruikbaar zijn bij de behandeling van tandvleesaandoeningen kunnen zijn. De antibacteriële doden bacteriën die tandvleesontsteking veroorzaken. Ook helpt de behandeling van adem en genezen aften slecht.

U kunt 100 procent pure aloë vera van toepassing op het tandvlees voordat je naar bed. Verspreid rond het tandvlees en kunt u voor een verblijf in de mond om het genezingsproces te bevorderen. Als alternatief kunt u een aantal aloë vera sap in zijn mond en spuug swish. U kunt ook drinken ongeveer 2 theelepels van aloë vera sap twee keer per dag.

Cranberry sap:

Het hoge gehalte aan vitamine C in de cranberry sap maakt het een goede optie voor de strijd tegen tandvleesontsteking en infecties. Dit sap voorkomt dat bacteriën uit het vasthouden aan de tanden. Een studie gepubliceerd in het Journal of Parodontologie is geassocieerd met een lage inname van vitamine C, met de hoogste percentages van parodontitis.

Het enige wat je hoeft te doen is drinken vier gram of 2 eetlepels ongezoete cranberry sap per dag. Daarnaast is het raadzaam om vitamine C-rijke vruchten en groenten zoals citroenen, grapefruit, aardbeien, papaya, cranberries, rode peper en broccoli te eten.

Citroen:

Citroenen biedt een uitstekende oplossing voor home tandvleesaandoeningen. Hun anti-inflammatoire eigenschappen helpen bij de behandeling tandvlees infecties. Vitamine C, die een krachtige antioxidant, laat het tandvlees om infecties en ziekten bestrijden. U kunt een pasta te bereiden door het mengen van het sap van een citroen en een snufje zout. Van toepassing op de tanden, zodat om te verblijven voor een paar minuten en spoel dan voor gorgelen met lauw water.

Honing:

Honing bevat ook antibacteriële en antiseptische eigenschappen die effectief kan behandelen tandvlees infecties. Het enige wat je hoeft te doen is wrijf een kleine hoeveelheid honing op het besmette gebied na het tandenpoetsen. Kan over de orale regio worden toegepast zonder angst voor bijwerkingen. Er moet echter over-applicatie worden vermeden honing een hoog suikergehalte.

Theezakjes:

Rechtstreekse toepassing theezakjes is zeer effectief bij de behandeling tandvleesontsteking en infecties. Het is een bekend feit dat zwarte thee bevat looizuur dat helpt om pijn en ontsteking van het tandvlees geïnfecteerde verminderen. De anti-oxidanten in het helpen ook om infecties te bestrijden.

Voor de behandeling van tandvlees infecties, steile een theezakje in heet water voor ongeveer 10 minuten en laat het afkoelen. Houd het theezakje gekoeld op het geïnfecteerde gebied van het tandvlees gedurende 3 tot 5 minuten. Dit moet een paar keer gedaan worden per dag om hulp te krijgen. Opgemerkt zij dat dit effectiever is bij het behandelen infectie die gewoon thee drinken. De overmatige consumptie van thee kan ook te maken tanden verkleurd en gekleurd.

Kokosnootolie:

Kokosolie is, zonder twijfel, een van de ingrediënten beter beschikbaar voor de behandeling van tandvleesaandoeningen en infecties. Het heeft een grote verscheidenheid aan antibacteriële en anti-inflammatoire. Het enige wat je hoeft te doen is meng 2 eetlepels elk van kokosolie en zuiveringszout. Gebruik dit als een tandpasta, of twee keer per week op een regelmatige basis om zich te ontdoen van gom infecties krijgen.

Kamille:

Kamille thee kan enorm helpen verlichten van de pijn en ontsteking geassocieerd met tandvleesaandoeningen voor zijn anti-inflammatoire en antiseptische. U kunt Kamille bereiden met de toevoeging van 2 of 3 theelepels van kamille bloemen voor een kopje heet water. Laat het 10 minuten trekken. Uitlekken en afkoelen. U kunt deze thee als een mondspoeling tweemaal daags opmerkelijke resultaten.

Dus als het tandvlees infectie en aanhoudende ziekten zijn te wijten aan uw bezorgdheid, kunt u proberen deze huismiddeltjes voor opluchting. Opgemerkt zij dat mondhygiëne en gezonde een lange weg bij het voorkomen en behandelen tandvleesproblemen. Zorg ervoor dat u uw tanden te poetsen twee keer per dag, en ook een mondwater gebruiken. Beperk de inname van verwerkte voedingsmiddelen en high-suiker als frisdranken, snoep, chocolade, koekjes, gebak, enz. Geef tot ongezonde praktijken, zoals roken. Kauw je eten goed op het tandvlees stimuleren en vergroten van de consumptie van voedingsmiddelen rijk aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen zoals calcium, zink en foliumzuur.

Kent u andere middelen voor tandvleesontsteking? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha