10 effectieve home remedies voor Seasonal Affective DisorderVoel je boos of depressief is gemeen, we gaan allemaal door de ups en downs van het leven. Er is echter een donkere kant depressie. Ik weet zeker dat je nooit gedacht dat het seizoen misschien iets te maken met je gevoel in de put te hebben!

Heeft u een cyclisch patroon voor depressie opgevallen? Wat je ieder jaar worden depressief, humeurig, moe en algemeen belangeloze leven rond dezelfde tijd? Als u zich kunnen identificeren met deze verklaring, kan je eventueel kunnen lijden aan seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD). Deze bijzondere vorm van depressie mensen in een cyclisch patroon beïnvloedt elk jaar, vooral tijdens de herfst (herfst) en winter. Echter, de andere seizoenen te zien hoe een levendige, actieve persoon.


Seizoensgebonden affectieve stoornis: Wie loopt er risico?

Behoort u tot een van deze groepen?

  • Wonen in gebieden waar de winter zomertijd is zeer kort (poolgebieden)
  • Wonen in gebieden waar er grote schommelingen in zonlicht tijdens de verschillende seizoenen
  • Een vrouw tussen 15 jaar en 55 jaar
  • Een persoon met een familiegeschiedenis van SAD

Het onderzoek zegt dat deze factoren leiden tot een slaapstoornis/cyclus en niveaus van melatonine en serotonine kielzog van een normaal persoon. De klinische behandeling wordt fototherapie of blootstelling aan licht, waarbij de circadiane klok van het lichaam herstelt. Het goede nieuws is dat er een aantal dingen die je kunt doen om zichzelf te helpen thuis. Nu leren we deze effectieve remedies voor seizoensgebonden affectieve stoornis.

Home Remedies voor Seasonal Affective Disorder

Fysieke activiteit:

Zorg ervoor opzij te zetten een vaste tijd voor de dagelijkse oefening. E 'van vitaal belang om fit en actief te blijven, zelfs als hij niet wil. Vroeg in de ochtend het beste werkt. Als je niet kan wagen, kies een activiteit gedekt als stationaire fietsen, yoga, pilates en cardio workouts. Oefening stimuleert het vrijkomen van serotonine (stemming lifter lichaam).

Illumina:

Open de gordijnen, neergehaalde takken en struiken die het licht te blokkeren, fleuren de kleur coördinatie in uw huis. Kortom, blootgesteld aan meer licht en levendige kleuren als je kunt. Studies suggereren dat de muren schilderen in felle kleuren of zet op muurschilderingen zal uw stemming te verheffen.

Eet Goed:

Laat je blues te krijgen in de manier van voeding. Eet lichte maaltijden en frequente proberen om de meer vitamines en antioxidanten in uw dieet te begrijpen. Dit betekent dat het eten van minstens één portie fruit, noten, vis, eieren en groenten. Goed eten zorgt voor een goede gezondheid en kunt u zich beter voelt. Vermijd echter binging op suikerhoudende voedingsmiddelen en vetten.

Knip niet de Snoozing:

Zelfs als uw slaap/waak cyclus wordt verstoord, maar ook een geschikt moment om naar bed te gaan en wektijd. Als u het model van verstoorde slaap te geven, kan het verergeren SAD. Slaap acht uur, het lichaam nodig heeft genoeg rust om de geest kalm te houden. Denk je, dit is ook onder seizoensgebonden affectieve stoornis remedies.

Time For Friends:

Niet afzonderen van vrienden en familie. Ze willen alleen maar helpen. U zult zich veel beter voelen als je niet broeden en tijd bezig met praten of gewoon in vriendelijk bedrijf liever besteden.

Vitamine D:

Deze groep vitamine werkt om het lichaam circadiane klok en niveaus van melatonine en serotonine houden. Omdat het lichaam produceert vitamine D uit zonlicht SAD lijders nodig om supplementen te nemen om de vruchten te plukken.

Hobby Tijd:

Zorg ervoor dat je de tijd betrokken bij activiteiten die je wilt besteden; lezen, binnenshuis tuinieren, vrijwilligerswerk, overdekt zwembad; wat ze wel en niet leuk, kan worden toegegeven aan. Het zal je humeur te stimuleren en houd je geest bezig. Als er geen hobby, een beroep op u, u zet op zachte muziek of bekijk je favoriete genre films.

Dingen te vermijden:

Voorkom vallen depressie als overtollig cafeïne, alcohol, overmatig suiker en te kniezen. Deze zullen uw High SAD extreme maken als suïcidale gedachten. In plaats daarvan genieten van activiteiten zoals zwemmen en fietsen en eet gezond, weg te blijven van de effecten van het ED.

Etherische oliën:

Als u een instant stemming lifter, probeer oliën van pepermunt, citroen of lavendel in water ondergedompeld. Adem diep dampen. U zult onmiddellijk verlichting te voelen. U kunt ook gewoon toe te voegen 2-3 druppels van deze oliën en genieten in een warmwaterbad. Zowel het lichaam en de geest zal verjongd voelt. Verschillende natuurgenezers gebruiken deze remedie voor de behandeling van SAD. Dit kan een van de beste natuurlijke remedies voor seizoensgebonden affectieve stoornis.

St. Janskruid:

St. Janskruid of Hypericum is een bekende anti depressivum en haar verven wordt ook voorgeschreven door artsen. Kan helpen doen herleven uw slaappatroon en til je stemming en heeft geen bijwerkingen. Dit kruid is gemakkelijk vandaag beschikbaar en kan in kleine doses worden genomen voor de verlichting van SAD.

Dus, heb je niet begraven in de winter depressie. Probeer een aantal van deze methoden om de seizoensgebonden affectieve stoornis op afstand te houden.

Zodat u geen last heeft van SAD? Wat moet je doen om de blues te verslaan? Laat uw antwoorden niet met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha