10 effectieve home remedies voor pyorrheaPyorrhea - de meesten van ons hebben niet tegengekomen deze term, hoewel een groot aantal mensen dit probleem ervaren. Verward? Wel "periodontale ziekte", een tandheelkundige aandoening die wordt veroorzaakt door bacteriën. In eenvoudige termen, is een ontsteking van het tandvlees die vooral de membraan dat de wortels van de tanden omringt. Dit leidt tot pusafscheiding en losraken van de tanden. Ook bekend als parodontitis, voorkomende symptomen van deze aandoening zijn onder meer bloeden tijdens het poetsen, ontstoken tandvlees, slechte adem, pijn tijdens het eten en gezwollen tandvlees, rood of verzonken.

De belangrijkste oorzaak van parodontitis is de accumulatie van bacteriële plaque die optreedt voornamelijk vanwege slechte mondhygiëne. Er kunnen andere oorzaken, zoals borstelen verkeerd of overhaaste, oneigenlijk gebruik van tandenstokers, gom laesies onbehandeld of stagnatie van etensresten. Tandheelkundige gezondheid is ook afhankelijk eetgewoonten grotendeels. De consumptie van overtollige suiker en andere ongezonde voedingsmiddelen kunnen het aantal bacteriën in de mond groeien, waardoor het parodontitis. Het ontbreken van bepaalde vitaminen of mineralen dient ook als triggers. Het goede nieuws is dat er een ernstige aandoening en kan gemakkelijk worden genezen met een paar eenvoudige home onderstaande remedies.


Pyorrhea behandeling Home remedies:

Citroensap:

Rauwe citroensap is effectief bij de behandeling van periodontale ziekte. Het kan een beetje 'van citroensap nemen op je vingertoppen en masseer over het tandvlees. Het zal u een branderig gevoel geven in het begin, maar uiteindelijk stopt het bloeden. Regelmatig gebruik zal zeker verbeteren van de conditie van het tandvlees en tanden.

Mosterdolie:

Het masseren van het tandvlees met mosterd olie is ook effectief bij de behandeling van periodontale ziekte. Na het tandenpoetsen, kunt u een beetje 'mosterd olie nemen en voeg een snufje zout aan. Masseren het tandvlees met dit mengsel met de punt van de wijsvinger. Bij overschrijding pijn in het tandvlees, kunt u genieten van een oordop of katoenen bal in het mengsel en zachtjes masseren het tandvlees.

Guava:

Omdat het een rijke bron van vitamine C, wordt guave beschouwd als een uitstekend tonicum voor je tanden. Kauwen onrijpe guavefruit besprenkeld met een korreltje zout is ook een groot huis remedie voor parodontitis. U kunt ook kauwen op de tere blaadjes van guave fruit. Dit zal uw tanden gezond te houden en stopt bloeden tandvlees.

Aluin en Granaatappel Rind:

Dit is een effectieve remedie om parodontale aandoeningen te behandelen. Neem 500 gram gedroogde granaatappel schil en 10 gram per stuk aluin (phitkari), zwarte peper en zout Epsom (sendha Namak). Grind deze ingrediënten tot een fijn poeder en zeef het. Reinig je tanden twee keer per dag met deze stof regelmatig om positieve resultaten te krijgen.

Wortel en spinazie:

Wortel en spinazie zijn goed voor mondhygiëne. U kunt een soep met wortelen en spinazie te bereiden, en doe het als onderdeel van uw dieet. Als alternatief kunt u meng gelijke hoeveelheden wortel en spinazie sap en drink dit mengsel elke dag voor het beste resultaat.

Sesamolie:

Gorgelen met sesamolie is ook nuttig bij het behandelen van parodontitis. Vul uw mond met sesamolie en houd op voor ongeveer 10 minuten. Swish de olie in je mond voor een paar seconden en dan spugen. Dit kalmeren het tandvlees en stoppen met bloeden tandvlees. Dit is een van de beste home remedies voor pyorrhea ook effectief bij de behandeling van andere tandheelkundige problemen.

Ricinusolie, kamfer en Honing:

Maak een pasta door het mengen van 200 ml ricinusolie, 100 ml honing en 5 g kamfer. Dompel een takje van Neem in deze pasta en wrijf dit mengsel op je tanden en tandvlees. Dit moet elke dag worden gedaan voor de beste resultaten.

Oranje en banaan schillen:

Het is mogelijk om de huid van een sinaasappel en wrijven op het tandvlees voor de behandeling van periodontale ziekte te verwijderen. Dit zal de tanden met vitamine C te smeren en het bloeden te stoppen. De vezelige deel binnenkant van de bananenschil is ook effectief bij de genezing van terugtrekkend tandvlees. De binnenkant van de bananenschil draadachtige zorgt voor het behoud een gezond gebit. Dus zorg ervoor dat je de bananenschil eten met deze draadachtige.

Banyan Bark:

Kook sommige stukken schors banyan in een bak met water voor ongeveer een half uur. Laat het afkoelen voor een tijdje '. Filter en filter water en gorgelen met het. Dit is zeer effectief bij de behandeling parodontitis.

Ui:

Ui is ook ideaal voor de behandeling van parodontitis. Het enige wat u hoeft te doen, is blijven een stukje ui of ui zaden die kalonji in de mond, onder de tanden. Verlaten totdat het speeksel begint te druppelen uit de mond. Dit zal helpen verminderen de ontsteking van het tandvlees.

Door het volgen van de bovenstaande oplossingen, kunt u zeker te genezen van pyorrhea huis. Houd in gedachten dat een gezond dieet en mondhygiëne te onderhouden zijn even belangrijk voor uw tandheelkundige gezondheid. Zorg ervoor dat je je tanden poetst minstens twee keer per dag en het verhogen van uw inname van gezonde groenten en fruit af te weren van parodontitis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha