10 effectieve home remedies voor psoriasis op de hoofdhuidEen van de meest voorkomende huidziekten dat de meeste mensen affect psoriasis van de hoofdhuid. Degenen die lijden aan deze aandoening te ontwikkelen roodachtige, schilferige vlekken op hun hoofdhuid. Deze voorwaarde niet alleen invloed op de hoofdhuid, maar kan zich verspreiden naar andere gebieden, zoals de achterkant van de nek, voorhoofd of achter de oren. De exacte oorzaak van psoriasis van de hoofdhuid of een ander type van psoriasis, is nog onbekend. Maar het wordt verondersteld het gevolg van een afwijking in het immuunsysteem. Deze anomalie kan de cellen veroorzaken in onze huid om snel te groeien, de vorming van patches. En toch remedies voor psoriasis op de hoofdhuid werk als een remedie meer dan iets anders. Geen verrassing daar! Hieronder geven we de beste remedies die je kunt proberen.

Top Hoofdhuid Psoriasis Home Remedies

Hoewel er geen remedie voor deze huidziekte, zijn er andere remedies die traktatie en controle flare-ups die vaak voorkomen kan helpen. Hieronder vindt u de top 10 remedies die psoriasis patiënten kunnen proberen om hulp te krijgen:


Voedingssupplementen:

Supplementen die visolie, teunisbloemolie, vitamine D en mariadistel hebben zijn bekend om hulp te geven aan mensen die lijden aan psoriasis. Wanneer de visolie rechtstreeks wordt aangebracht op de huid, is bekend zeer ontspannend ook.

Moisturizers:

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huid voldoende vocht. Hier krijg je een luchtbevochtiger voor de thuis en op kantoor om de huid niet uitdroogt. Mensen met een gevoelige huid moet moisturizers gebruiken om de vorming van tandplak te voorkomen.

Chocolade:

Bent u een liefhebber van chocolade? Nou, hier zijn een aantal fantastische nieuws voor u! Bonbons zijn geroepen door de National Psoriasis Foundation als een van de voedingsmiddelen die geweldig voor de hoofdhuid psoriasis behandeling thuis zijn.

Olijfolie:

Olijfolie is een van de beste home remedies voor psoriasis van de hoofdhuid die uitzonderlijke resultaten geeft. U kunt olijfolie of plantaardige olie aan de patches en schalen op de hoofdhuid. Dit zal uw huid verlichting van de symptomen en het blokkeren van de voedingsstoffen van de olie in je huid, de voortplanting of terugkerende voorkomen.

Lauwe baden:

Warme baden worden niet aanbevolen omdat ze de gevoelige huid verder kan beschadigen. Maar een lauw bad gemengd met minerale olie of olijfolie, Epsom zout of melk kan wonderen doen voor de behandeling van psoriasis op de hoofdhuid. Het helpt om de jeuk te verzachten en infiltreert schalen en borden om hulp te geven.

Yoghurt en banaan pakket:

  • U kunt een pakket voor haar mengen yoghurt en bananen te gebruiken.
  • Dit behandelt jeuk die wordt veroorzaakt door psoriasis helpen.
  • Laat gedurende 30 minuten en wassen met een hoofdhuid te krijgen zonder jeuk.

Vitamine E Olie:

Deze magische huis remedie voor psoriasis van de hoofdhuid geeft prachtige effecten op de hoofdhuid. Het helpt enorm bij het maken van de hoofdhuid vrij van jeuk.

Dode Zeezout:

Dit zout is bekend om zijn gunstige effecten voor diverse huidziekten. Een van de beste manieren om dit zout te gebruiken voor de behandeling van psoriasis van de hoofdhuid te mengen met water en toepassing op de hoofdhuid, zoals de olie van toepassing.

Appelcider azijn:

Azijn is bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

  • Je kunt het gebruiken als een behandeling voor psoriasis mengen van gelijke delen van appelazijn en warm water.
  • Breng het mengsel op de getroffen gebieden van de hoofdhuid met een wattenstaafje.
  • Na het verlaten van het op voor ongeveer 20 minuten, goed naspoelen.

Water:

Er is geen einde aan de magische krachten van het water. Veel water drinken elke dag, minstens 8 glazen zo niet meer. Omvatten veel fruit, op basis van water en groenten in uw dieet. Dit zal helpen bij de behandeling van psoriasis van de hoofdhuid blijft de huid gehydrateerd van binnenuit te allen tijde.

Nu dat je weet hoe je psoriasis van de hoofdhuid thuis te behandelen, kunt u weg met de vele schadelijke drugs die meestal worden voorgeschreven doen. Natuurlijke remedies niet alleen helpen om de symptomen van psoriasis van de hoofdhuid te voorkomen, maar ook profiteren van elk aspect van uw gezondheid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha