10 effectieve home remedies voor Poison IvyPoison Ivy klinkt misschien eng, maar het is verre van bedreigende!

Poison ivy of eiken wordt meestal waargenomen in het zomerseizoen. Dit is een vorm van huidallergie die wordt veroorzaakt door planten zoals poison oak, Poison Ivy en gif sumak dat een olieachtige substantie en plakkerig, bekend als 'urushiol' releases. Dit veroorzaakt allergie, met rode huiduitslag, irritant en jeuk over de huid. Dit kan binnen 12 tot 48 uur van blootstelling aan deze planten. Poison Ivy uitslag is niet besmettelijk, maar vereist een snelle behandeling te voorkomen dat de verspreiding. Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van poison ivy in de meest natuurlijke en effectieve.

Best Home Remedies voor Poison Ivy:

Medicinale Lichaamspoeder:

Wrijf medicinale Body Powder is de snelste en meest betrouwbare manier om Poison Ivy en eiken te behandelen.


Methode volgen:

  • Reinig het getroffen gebied
  • Laat drogen deze
  • Verspreid alcohol op het getroffen gebied.
  • Strooi het poeder lichaam medicinale op alcohol om een ​​"pasta" te maken.
  • Volledig bestrijken het gebied
  • Deze wrap met gaas.

Dit helpt om het getroffen gebied schoon en droog medicinale houden. Dit is ook nuttig om de jeuk verzachten.

Banana Peels:

Als de jeuk niet wordt verminderd met de bovenstaande methode van het aanbrengen van poeder medicinale, zal dit bananenschil remedie zeker geven u enige opluchting. Wrijf de binnenkant van de bananenschil op het getroffen gebied om jeuk te verminderen en te genezen van het gevoel.

Aardappel/Havermout Paste:

Aardappel is een goed huis remedie voor vele inflammatoire aandoeningen van de huid, met inbegrip van zonnebrand en poison ivy.

Methode volgen:

  • Meng grondig een aardappel in een molen.
  • Breng de "pasta" op het getroffen gebied.
  • U kunt dit ook vervangen door havermout maken van een pasta of voeg het badwater en geniet in het.

Wodka en Azijn:

U kunt een high-proof alcoholische drank te gebruiken in plaats van alcohol om het gebied schoon te maken en bieden bescherming tegen infectie. U kunt deze direct van toepassing zijn op het gebied jeukende huid direct na een contact met klimop. Dit is een van de beste home remedies om Poison Ivy te behandelen, omdat alcohol wast de olie urushiol die leiden tot jeuk. U kunt ook de plaats van de wodka, of een high-proof alcohol met azijn om de jeuk te verzachten.

Koffie:

Als u geen alcohol of voedsel niet kan vinden om Poison Ivy te behandelen, kiezen voor koffie, als de laatste optie. Gebruik koude zwarte koffie om wat hulp van poison ivy krijgen. De koffie is chlorogeenzuur, die anti-inflammatoire om hulp te bieden tegen irritatie heeft.

Wassen met koud water:

Denk er altijd aan het getroffen gebied te houden onder koud water, gedurende minstens 10-15 minuten. Dit geeft onmiddellijke verlichting van jeuk, dat, totdat de tijd om wat te verhelpen van toepassing zijn op dat gebied schoon te maken.

Witch Hazel:

Toverhazelaar wordt ook veel gebruikt als een huis remedie voor poison ivy genezen. Dompel een wattenstaafje in de toverhazelaar en direct toe te passen deze op de getroffen gebieden.

Aloe Vera:

Aloë vera is een van de populaire natuurlijke remedies voor poison ivy uitslag. Dit zorgt voor een kalmerend effect en omlaag brengt elke huidallergieën. U kunt een beetje 'van verse aloë vera gel op de huid huiduitslag. Aloë vera staat bekend als een natuurlijke genezer, is anti-bacterieel en anti-inflammatoire en kan ook genezen poison ivy op je gezicht effectief.

Calamine lotion:

U kunt Calamine lotion toe te passen op het getroffen gebied. Dit werkt als een nuttig middel voor onmiddellijke verlichting van de poison ivy jeuk verschaffen.

Theezakje:

En 'een van die goede geneest poison ivy die echt werkt. Dompel een theezakje in gewoon water en plaats het op de uitslag. Thee bevat looizuur, wat een goed samentrekkend en verlicht jeuk en ontsteking snel door poison ivy.

Als u ooit hebben geleden deze allergie, maak je geen zorgen! Met deze eenvoudige home remedies voor Poison Ivy, zult u fit als een hoentje in geen tijd!

Heb je geprobeerd een van deze huismiddeltjes om poison ivy genezen? Laat ons weten wat uw opmerkingen over dit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha