10 effectieve home remedies voor OntstekingIs dat de pijnlijke pols verhindert om te typen? Dat vinger heeft te lang te laten verdwijnen opgezwollen? Ontsteking is een natuurlijke reactie op letsel of infectie. De aangetaste weefsels opzwellen, rood worden, warm en teder wordt, en kan pijnlijk zijn. Ontsteking wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van drugs, giftige stoffen, vrije radicalen, infectie, verwonding, trauma, en bacteriële, fungale of virale infecties, onder anderen.

Dus hoe kan je een ontsteking behandelen met behulp van natuurlijke home remedies? Lezen om erachter te komen!


Hot/Cold Therapy:

De ontsteking kan worden verminderd door toepassing van warme kompressen is of koud baden. Inflammatoire aandoeningen positief te reageren op dit type van therapie. Het enige ding om op te merken is dat mensen met arterieel vaatlijden niet mag gebruiken koude therapie, terwijl mensen met een slechte bloedsuikerspiegel warmte therapie (1) moeten vermijden.

Kurkuma:

Kurkuma is een van de meest gebruikte kruiden in India. Het is een krachtige antioxidant die in 80% van de binnenlandse therapieën is voorzien voor aandoeningen, variërend van allergieën, hoest, verkoudheid en ontstekingen. Wat maakt het een effectief rechtsmiddel voor de ontsteking is curcumine. Kurkuma is rijk aan curcumine, een verbinding die een krachtige antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen heeft en is één van de beste home remedies voor ontstekingsziekten (2).

Saffraan:

Saffraan Crocus of sativusLinnaeus, is een van de meest exotische kruiden en duur. E "gebruikt door vele culturen van verschillende ziekten.

Saffraan Crocus bevat metabolieten die meestal hebben anti-diabetische, anti-oxidant en anti-hoest. Het is vermeld ontstekingsremmende eigenschappen bezitten, waardoor het een ideaal middel tegen ontstekingen (3).

Chili Peppers:

Capsaïcine is wat geeft hun gedrag vurige hete pepers. Het is een bekend anti-inflammatoir middel. Capsaïcine is het onderwerp geweest van verschillende testen geweest, en wetenschappers zijn niet in staat om te bepalen hoe capsaïcine helpt verminderen ontstekingen geweest, hoewel ik het ermee eens dat het doet (4).

Gember:

Gember is een populaire remedie voor vele aandoeningen. Gember is boordevol natuurlijke pijnstillers die NSAID's (niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen) na te bootsen. Aangezien deze analgetica in de natuur, minder bijwerkingen. Dus, gember is een van de meest effectieve behandelingen voor ontsteking (5).

Ananas Core:

Hoewel de kern is niet iets wat je genieten, bevat veel anti-inflammatoire eigenschappen. Het bevat bromelaïne, een amalgaam van spijsverteringsenzymen en proteolytische. De proteolytische enzymen zijn degenen die gewoonlijk helpen ontstekingen (6) verminderen.

Vitamine C:

Vitamine C heeft vele anti-oxidant eigenschappen die het een ideale strijder tegen allergenen en infecties. Vitamine C helpt om de activiteit van vitamine E, die essentieel stimuleren ontsteking (7).

Volkoren:

Volle granen kan helpen verminderen ontstekingen, hoe? Nou, in tegenstelling tot de witte korrels verwerkt we regelmatig consumeren, volle granen bevatten meer vezels en vezels. Fiber is bekend dat het niveau van C-reactief proteïne verminderen, die meestal brandbaar. Verbruiken volle granen gezond kan helpen afweren ontsteking (8).

Kruisbloemige groenten:

Naast ijzer en andere voedingsstoffen, donkergroene groenten zijn rijk aan vitamine E. We weten al dat vitamine E heeft een anti-inflammatoire sterk. Groene bladgroenten worden ook vechten agenten als inflammatoire cytokines, evenals het aanbieden van de vitamine (9) E.

Nuts en vette vis in het bijzonder. Makreel, sardines, zalm, tonijn, en zitten vol met omega-3.

Noten zijn meestal rijk aan calcium, vezels en vitamine E, die in het verminderen van ontstekingen hun respectieve rollen te spelen. Bovenop deze ontstekingsremmers essentieel, zelfs walnoten bevatten omega-3 vetzuren die helpen bij de behandeling van ontstekingen. Het mediterrane dieet is rijk aan noten, vis, volkoren granen en groene bladgroenten, waardoor het de beste anti-inflammatoire dieet in de wereld (10).

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze verbazingwekkende voedingsmiddelen aan uw dieet en laat niet de ontsteking nooit beter van u. Deel uw ervaringen met ons hieronder. Laat een reactie achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha