10 effectieve home remedies voor insectenbeten te behandelenInsectenbeten stelen weg uw vrede? We vragen zich vaak af of er iets in deze wereld die kan helpen verlichten van de pijn van insectenbeten? Insectenbeten kan soms draaien heel pijnlijk, en medicijnen kunnen niet altijd helpen.

Maar dan, hoe over een paar huismiddeltjes die de pijn van insectenbeten kan genezen in een korte tijd? Dat zou geweldig zijn, is het niet? Dit bericht met de grootste huismiddeltjes die u kunnen helpen! Ga je gang en geef het een te lezen!


Pepermunt:

Het is verbazingwekkend hoe pepermunt immense opluchting kan brengen aan een insectenbeet. E 'bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen en geeft een koelend effect op de huid en de beet gebied. U kunt de munt tandpasta voor onmiddellijke verlichting te gebruiken. Vermijd tandpasta je fantasie wel. Crush verse pepermunt bladeren en de pasta direct toe te passen op de huid (1).

Aloe Vera Gel:

Gel Aloë Vera staat bekend om zijn koeling eigenschappen. Het is ook bekend om beschadigde weefsels te herstellen. Coole 'aloë vera gel in de koelkast, en direct toepassen op de beet. Het brengt niet alleen onmiddellijke verlichting aan geïrriteerde huid, maar helpt ook om de ontsteking te verminderen en geneest de huid rond de beet gebied.

Ice:

Te helpen bij de bestrijding van de irritatie en ontsteking, kunt u ook een pak ijs op de koelkast (2). De koelende werking van abrupte zee-ijs biedt onmiddellijke verlichting aan een anders bijten jeuk en ontstekingen, en het verdovende gevoel te voorkomen dat verdere jeuk. Ook, we weten allemaal dat koude kompressen helpen om de ontsteking te verminderen. Dus, pak je pak ijs en regelen voor 10-15 minuten.

Tea Tree Oil:

Uw flesje tea tree olie kan niet alleen een voordeel voor uw huid zijn, maar het werkt ook wonderen voor de behandeling van insectenbeten. E "gebruikt voor de behandeling van talrijke infecties van de huid en is een goede microbiële ook. Tea tree olie, toegepast op de beet gebied, verzacht en helpt ook om ontsteking te verminderen.

Zeep:

Goede oude zeep en water zijn ook bekend om te helpen kalmeren insectenbeten onmiddellijk. Echter, je moet ervoor zorgen om een ​​niet-ontgeurd zeep en ongeparfumeerde gebruiken. Was de beet goed onder koud stromend water en het gebruik van zeep royaal. Was gedurende ongeveer 30 seconden. Fancy zepen kan alleen maar irriteren de beet gebied, dus zorg ervoor om weg te blijven van hen.

Appelcider azijn:

Wat je moet doen in het onwaarschijnlijke geval van je lichaam te zijn bedekt met insectenbeten? Nou, voeg twee of drie kopjes appelazijn tot warm water en genieten van de omgeving beet erin. Azijn, het zijn zuur, helpt de jeuk sensatie en zou onmiddellijk verlichting te brengen aan uw lichaam. In het geval dat u geen appelazijn bij de hand hebt, kunt u zuiveringszout gebruiken om uw bad. Baking soda kan ook zorgen voor onmiddellijke verlichting.

Aspirine:

Een eenvoudige pasta gemaakt van gemalen aspirine en een paar druppels water kan verlichting brengen bij een insectenbeet. Studies hebben aangetoond dat aspirine helpt om het gif te neutraliseren in een hap die niet alleen verlichting brengt naar het gebied pijnlijke beet, maar uiteindelijk helpt tegen ontstekingen.

Knoflook:

Het is gezegd dat de toepassing van een pasta van knoflook helpt niet alleen pijn door een insectenbeet, maar vermindert ook de roodheid en zwelling. Knoflook heeft geneeskrachtige eigenschappen en wordt gezegd dat het zeer effectief bij de behandeling van directe beten insect te zijn. Bovendien, knoflook is een natuurlijke en volkomen veilig.

Limes:

Neem bestanden van uw koelkast, snijd het in tweeën en wrijf het op de beet gebied. Kalk heeft een anti-bacteriële en anti-microbiële, die helpt om jeuk te verminderen en brengt ook grote opluchting.

Neem:

Neem is een geschenk van de natuur om ons. De geneeskrachtige eigenschappen maken het een wonder plant, niet alleen voor de huid, maar ook voor het lichaam binnen. Al jaren is neem is gebruikt om de behandeling van de jeuk gepaard met waterpokken en diverse andere huid gerelateerde. Een pasta van neem, indien toegepast op de beet gebied, vermindert jeuk en ontsteking. Neem olie kan ook direct worden gebruikt op de huid.

Kent u een andere home remedies voor insectenbeten? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha