10 effectieve home remedies voor InfluenzaMet de winter en het voorjaar langzaam laat ons net om de hoek, het is die tijd van het jaar waarin de griep lijkt saai grijp elke familie. Er zijn drugs te controleren, maar als je wilt natuurlijk gaan, kunt u een aantal van de tijd beproefde huismiddeltjes volgen voor griep koppig. Hier zijn tien van deze huismiddeltjes beïnvloeden handelt snel op de invloed en te genezen in het knipperen van een oog:

Home remedies voor de griep

Vloeistoffen:

Een van de belangrijkste symptomen van een slechte griep is uitdroging. Het water of vruchtensap of frisdrank ook werken. Kruidenthee is een goede remedie ook. Maar alcohol is een complete no-no, want het zal je nog slaperiger.


Gember:

Ginger heeft een anti-inflammatoire eigenschappen die verschillende symptomen van griep te voorkomen en om infecties te bestrijden. U kunt geraspte gember toe te voegen in heet water en laat het steil voor het drinken of u kunt ook eten een theelepel. U kunt ook een mengsel van gember, bayberry schors en cayennepeper poeder in heet water en drink de vloeistof Rich twee keer per dag.

Citroen:

De pittige citroen bevat anti-bacterieel, anti-virus, anti-inflammatoire en anti-schimmel eigenschappen die het immuunsysteem stimuleren en verzwakt het influenza virus, waardoor het dienen het tweeledige doel van genezing. U kunt de gesneden citroen gezet in heet water, steile en drink de vloeistof. U kunt ook een eetlepel citroensap toe te voegen aan de thee.

Mosterd:

Mosterd heeft ook anti-inflammatoire en anti-bacteriële dat u zal helpen sneller te genezen. U kunt een eetlepel mosterd toe te voegen in een liter water en genieten van je voeten in het. Dit helpt uw ​​lichaam om de goede eigenschappen te tekenen in het bloed en de strijd van de griep.

Hete soep:

Toen naar beneden met de griep, hete kippensoep voelt als de hemel. In feite is een beproefde remedie om de griep en de symptomen te behandelen. Het stopt de productie van een reeks inflammatoire verbindingen die vrijkomen bij een virale aanval. De soep verdunt ook het slijm en houdt je gehydrateerd.

Stoom:

Aan de luchtwegen verstopt te wissen, kunt u de stoom gebruiken. Alles wat je nodig hebt is een pan water aan de kook en haal van het vuur. Leunend zijn hoofd over de pot; zet een handdoek over je hoofd en inhaleer de stoom. U kunt een paar druppels pepermunt of eucalyptus of tijm olie toe te voegen. Therapie stoom verdunt slijm en spoelt het geven van onmiddellijke verlichting.

Neusdruppels:

Een lopende neus krijgen is een van de meest aantrekkelijke dingen over de griep. Neusdruppels kunnen worden gebruikt voor de post-nasal drip, neusverstopping en ook het risico van sinus infectie elimineren. U kunt neti potten of normale zoutoplossing druppels te kopen. U kunt kopen bij de apotheek of als u een spuitfles, doe wat van je eigen. Voeg gewoon zout tot warm water en druipt langs haar neus.

Ruit en hoesten druppels:

Keel zuigtabletten en hoesten druppels zal helpen kalmeren een zere keel en hoest te verlichten. Tabletten met elm of zink kan verlichten symptomen van verkoudheid. Gewoon zuigen sommige door de dag voor de verlichting van jeukende keel die vaak gepaard gaat de griep.

Pepermunt:

Dit kruid is een van de beste natuurlijke remedies voor de griep. Je kunt eigenlijk vechten tegen de griep symptomen en is boordevol voedingsstoffen die infecties te voorkomen. De menthol aanwezig in pepermunt kan het lichaam helpen bij het hoesten slijm en ontlasten. Kalmeren keelpijn en kalmeert de hoest symptomen. Het kan worden toegevoegd aan salades of geïnfundeerd in thee.

Zout water gorgelen:

Gorgelen met zout water zal helpen verwijderen van het slijm dat de achterkant van uw keel- dit gebeurt vaak als je een beetje 'tijd besteden liggend kan zijn verstopt. U kunt een gorgelen met zout water doen na het poetsen te verlichten verstopte neus en keel.

Simpel maar effectief, deze remedies voor griep niet branden een gat in je zak en neemt ons mee terug naar de gezondheid in een mum van tijd. Probeer ze voor onmiddellijke verlichting van de vele symptomen van griep!

Vond je dit artikel nuttig? Laat uw opmerkingen achter in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha