10 effectieve home remedies voor hydratatie van de huidDroge huid kan je saai en oud kijken. Het is vrij duidelijk dat de droge huid heeft hydratatie voor een gezonde uitstraling. Maar niet veel weten dat zelfs mensen met een normale, gecombineerde en vette huid nodig heeft om uw huid te hydrateren!

Ongeacht het seizoen, een vochtinbrengende crème is essentieel voor een mooie huid. Met behulp van een dagelijkse moisturizer kan uw huid gloeien en bieden diepe hydratatie. UV-stralen van de zon, samen met de droge winterseizoen, kan veel schade veroorzaken aan de huid, waardoor het droog. Dit leidt verder tot droog jeuk, droge gebieden, en vele andere huidproblemen. Als u wilt dat uw huid om vrij te blijven van deze problemen, moet je dagelijks hydrateren.


Hoewel er veel moisturizers beschikbaar in online winkels en winkels, kun je eigenlijk doen thuis. Deze zelfgemaakte moisturizers bevatten voedingsstoffen fris en kan verbluffende resultaten bieden:

Home remedies voor hydratatie van de huid

Zelfgemaakte boter:

Hoe maak je zelfgemaakte boter maken? Het proces betrokken is zeer eenvoudig. Wanneer de boter melk of wrongel wordt dichtgeslagen, zullen tal van boter op de bovenkant en kan worden verwijderd en bewaard opzij. Dit heeft veel vocht die de huid glad. Toepassing van verse boter in feite zorgen voor een perfecte gloed aan de huid, het houden van het eerlijk en vrij tan.

Boter Melk:

Karnemelk heeft veel voedingsstoffen die perfect is voor buitentoepassing. Karnemelk wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en maakt het glad en zacht. Het neemt ook de afstand rimpels en geeft veel vocht aan de huid.

Melk:

De droge en doffe huid kan echt je verwilderd kijken. Maar de oplossing ligt in de koelkast! Crème verse zelfgemaakte kan een prachtige manier om dat stralende huid terug te krijgen zijn. Crème kan ook zorgen voor het eigen vermogen en weg te houden van donkere kringen en gebruinde huid. Regelmatige massage met crème kan zeker verbazingwekkende resultaten te geven. Geen twijfel, dit is één van de perfecte home remedies om de droge huid te hydrateren.

Sesamolie:

Droge huid en jeuk vereist diepe hydratatie en wat beter dan sesamolie om de truc te doen? Sesamolie blijft de huid langer en brengt een gepolijste, zacht uiterlijk aan de huid. Bij regelmatig gebruik van sesamolie, u eventuele extra moisturizer nodig. Royaal aanbrengen op de huid en laat het 5-10 minuten, zal je gladde huid geven zeker.

Amandelolie:

Amandel olie is zeer rijk aan vitamine E en vitamine A. Het heeft een ongelooflijke aroma en werkt geweldig als een moisturizer. Bonus: Met behulp geven goede nachtrust ook.

Olijfolie:

Olijfolie is een van de beste home remedies om de droge huid te hydrateren als het gaat om huidproblemen. Toe te passen en te masseren voor een paar minuten. U kunt zelfs laat een nacht en een douche nemen de volgende dag vroeg in de ochtend om af te koelen.

Verse melk koud:

Solliciteer koude melk en masseer zachtjes. Het is een zeer effectieve manier om alle soorten huid te hydrateren. Koude melk wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de poriën van de huid en voegt veel vocht aan de huid. Het is mogelijk om de melk wassen met warm water en laat de huid droge lucht.

Kokosnootolie:

Kokosolie biedt uitstekende ontspannende werking voor alle huidtypes. Zorg ervoor dat u deze olie minstens één keer gebruiken in een week en laat het worden geabsorbeerd door de huid. Bij regelmatig gebruik, zul je al snel merken een huid glad en zacht. Bij het wassen, zorg ervoor dat het water is warm en niet heet, het hete water kan vocht sap uit de huid.

Wortelsap en melk crème:

Wortel is goed voor de ogen-dat is iets dat we allemaal weten. Maar wist u dat het is geweldig voor je huid ook? Wortelen zijn rijk aan vitamine A, die de huid gloed maakt! Voeg 2-3 eetlepels crème om een ​​kopje wortelsap en roer. Solliciteer zachtjes op de huid en massage voor een tijdje '. Na een paar minuten, spoel en droog met een zachte doek.

Aloe Vera Gel:

Houd een aloë vera plant in uw balkon. Het groeit zeer snel en in een korte tijd, zult u een vochtinbrengende crème in huis hebt tot uw beschikking! Verwijder het buitenste gedeelte en verwijder de steel waarbinnen scheidt een gel in een paar seconden. Zorg ervoor om lekker te verpletteren en onmiddellijk van toepassing. Laten drogen voor een tijdje 'en daarna wassen met warm water. Aloë vera gel is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine E en vitamine A die zijn geweldig voor de huid zijn.

Deze handige, makkelijk te moisturizers maken kunt houden u op zoek mooi en jong. Waarom tonnen geld uitgeven aan chemicaliën bij vollast, als je dezelfde voordelen in een mum van kosten kan krijgen?

Hoe ziet u uw huid te hydrateren? Heb je gebruikt een van deze home remedies voor hydratatie van de huid? Laat ons weten wat uw gedachten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha