10 effectieve home remedies voor hooikoortsBent u op voorraad op Kleenex en medicijnen over de toonbank voor dit voorjaar? Terwijl de meeste zijn blij dat de prachtige lente seizoen, anderen vrezen dat! Met de zomer nadert, zijn de mensen die last hebben van hooikoorts of allergische rhinitis helemaal klaar om nog een seizoen van ongemak geconfronteerd. Duizenden mensen lijden aan constante niezen en piepen tijdens deze periode en plaats om alle soorten drugs en natuurlijke remedies om zich te ontdoen van het ongemak.

Top 10 home remedies voor hooikoorts:

Als u op zoek bent naar manieren om hooikoorts te behandelen, natuurlijk, heb je geluk! Dit artikel is alleen voor jou! Hier zijn een aantal huismiddeltjes die hooikoorts staan ​​bekend om de ziekte te verlichten ..


Kamille:

Kamille thee helpt om de symptomen van hooikoorts onderdrukken. In plaats van het zetten van thee, dan kunt u een beetje 'van citroen olie en kamille op een zakdoek wrijven en inhaleer ook.

Uien:

Wanneer mensen kopen over de toonbank medicijnen om allergieën te bestrijden, meestal kopen antihistaminica. Maar waarom antihistaminicum kopen bij de apotheek als je veel van huis? Quercetine is chemisch een antihistaminicum dat aanwezig is in de meeste groenten en fruit is. Het is in hoge concentraties in uien. Om ervoor te zorgen krijg je de meest quercetine, schil zo weinig lagen mogelijk. Snipper de uien ook helpen, omdat ze hun neus en oren stromen, waardoor pollen die irriterend zijn voor uw neus.

Pepermunt Thee:

Brouwen een muntthee en koud drankje om de symptomen van hooikoorts te verlichten. Degenen met sinus probleem kan veel verlichting van groene thee te krijgen. Probeer het toevoegen van een beetje 'van ruwe honing voor thee voor de beste resultaten.

Honing:

Honing is een eeuwenoude remedie voor diverse kwalen en werd gegeven als een remedie voor degenen die last hebben van hooikoorts in de hele wereld sinds de oudheid. Neem een ​​eetlepel honing elke dag om pollenallergie te verminderen. Als je niet van de smaak van honing, kan je in de thee hierboven voor het dubbel effect.

Stomen:

Veel mensen voelen zich overbelast als ze hooikoorts. Stomen is een geweldige manier om te deblokkeren de neus. Voeg een paar druppels eucalyptus olie tot een kom dampende water, leg een handdoek over. Nu krijgen in deze geïmproviseerde tent miniatuur en inhaleer de stoom. Dit is een uitstekende remedie tegen de kou zo normaal.

Komkommer:

Als uw ogen voelen jeukende en tranende ogen van allergieën voor pollen, kunt u plakjes komkommer op hen. Het vermindert niet alleen de jeuk, maar verzacht ook het gebied. Plakjes verse komkommer helpen ook flush stuifmeel uit het oog. Dit is een van de coolste natuurlijke remedies voor hooikoorts.

Neusspray:

De meeste niezen en ongemak tijdens hooikoorts veroorzaakt door pollen afgezet in het nasale slijm. Gebruik een zoutoplossing neusspray in de neusholte te wissen en te ontdoen van pollen. Als je voelt dat de congestie in de neus, kan neusspray te helpen.

Groene thee:

Groene thee is een rijke bron van antihistaminica die heel goed werken in de strijd tegen allergieën. Dit is een andere grote home remedies voor hooikoorts. Kan verwijderen slijm uit de neus en borst en een verstopte neus te verlichten. Het verhoogt ook het immuunsysteem.

Koude omgeving:

Symptomen van hooikoorts worden vaak verergerd als je in een echt warm wonen. Proberen om koel te blijven in places- conditioners of luchtkoelers helpen als je in een plek als deze te leven. Tijdens het rijden, zet de airco in de auto.

Gekruid eten:

Pittig eten is bedoeld om te kwijlen doen, maar maakt ook de neus en ogen. Dit helpt het spoelen van stuifmeel. Daarnaast, veel kruiden aanwezig in pikante gerechten nature kalmerend en het lichaam helpen allergieën bestrijden.

Afgezien van deze, kunt u huisstofmijten te beheersen en het doen van een grondige reiniging van het huis. Houd de lakens en matras schoon en vergeet niet om regelmatig te stofzuigen. Controleer ook op schimmel en meeldauw binnen.

Terwijl een schoon huis is de eerste stap om hooikoorts op afstand te houden, deze home remedies voor hooikoorts te helpen als u of iemand in uw familie IT-contracten. Probeer deze omdat ze werken! Vond je dit artikel nuttig? Heeft u last van hooikoorts? Wat doe je voor de verlichting? Deel uw tips met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha