10 effectieve home remedies voor de zwemmer het oorUw idee van plezier spatten water op het strand kan een achterbank met een pijnlijke oorontsteking nemen. Dit is een schimmel of bacteriële aanval jeukende en irriterend riep zwemmer het oor. Hoewel hij van mening is veelal fanatieke zwemmers als potentieel doelwit, het kan ook zijn zwarte lijst te zijn, hoewel ik niet een zwemmer. Een persoon kan krijgen toegebracht met zwemmer het oor na het douchen of het inbrengen van een aantal scherpe voorwerpen in de gehoorgang.

Beschrijving Afbeelding: Een mening van de interne gehoorgang besmet met zwemmers oor


Hoe dan ook, in plaats van na te denken over de oorzaken van de zwemmer het oor, moeten we beter naar uw symptomen en remedies.

Wat is de zwemmer het oor?

Zwemmer oor, ook bekend als otitis externa, is een bacteriële infectie die optreedt in de uitwendige gehoorgang. Wanneer het water accumuleert boven dit kanaal, de vochtigheid wordt een kweekmedium voor deze bacteriën. Andere oorzaken zijn overmatige uitgraving oor die kunnen leiden tot nul op de huid van de gehoorgang. High-end apparaten, zoals een hoofdtelefoon, oordopjes, en gehoorapparaten kan zijn de boosdoeners die zwemmer het oor veroorzaken.

Symptomen van zwemmer het oor:

De eerste tekenen van deze infectie zoals een krassend gevoel dat leidt tot milde pijn. De situatie kan verergeren wrijven het oor. In het ergste geval kan er afscheiding uit het oor gepaard met pijn en roodheid voordoen. Het is een alarmerend signaal!

10 effectieve home remedies voor de zwemmer het oor:

In het ergste geval, moet u uw arts te bezoeken. Voor bacteriële aanvallen mythen, hier zijn enkele effectieve home remedies om u te helpen:

Witte azijn:

Azijn werkt heel effectief te zwemmer het oor te verlichten. Het houdt de groei van bacteriën in de uitwendige gehoorgang. Om echt te laten werken, voeg een beetje 'van witte azijn voor een beetje' van water en deze oplossing het oor zieke wrijf.

Waterstofperoxide:

Doorweken het geïnfecteerde oor met enkele druppels waterstofperoxide kan een krakend, maar een effectieve behandeling. Bacteriën neiging om de peroxide oplossing absorberen en dit letterlijk ontploft in het oor. Om het productiever, kunt u ook een beetje 'van azijn toe te voegen voor deze oplossing. Deze oplossing toont het effect over een periode van drie of vier dagen.

Verwarming Pads:

Plaats een verwarmingselement warm over de geïnfecteerde oor. Het zal de pijn verminderen na een bepaalde tijd. Als alternatief voor verwarming pad, kunt u een warm washandje of een warmwaterkruik gebruiken als goed. En vergeet niet, het is gewoon de pijnstiller!

Minerale olie:

Het is een effectieve huis remedie voor zwemmer het oor te voorkomen. Een paar druppels van minerale druppels gegoten in de oren voor het zwemmen kan deze infectie op afstand te houden.

Knoflookolie:

Dit huis remedie kan ook zwemmer het oor als magie te verlichten. Plet de knoflook en laat gedrenkt in olijfolie 's nachts. De volgende dag, tap de overtollige olie en giet 3-4 druppels van dit mengsel de geïnfecteerde oor.

Alcohol:

Gebruik een pipet om een ​​paar druppels alcohol giet in het oor. Na het gieten, zorg ervoor dat het wordt gelijkmatig verdeeld in het oor. Na enige tijd kunt u druppelen uit het kantelen van het hoofd. Hoewel, is het raadzaam dat u nooit een gewoonte van het gebruik van alcohol in je oor zou moeten maken. Het kan leiden tot uitdroging van de huid binnen. Echter, voor snellere resultaten, kunt u de azijn toe te voegen voor deze oplossing.

Olijfolie:

De olijfolie werkt als een antiseptisch voor de zwemmer het oor. Giet een paar druppels warme olijfolie en deksel met een wattenstaafje. En geloof me, het werkt zeker!

Haardroger:

Waarschijnlijk, we hebben allemaal een föhn thuis, is het niet? Nou, hier is uw gemakkelijke oplossing voor home zwemmer het oor. Gebruik de föhn op een bepaalde afstand van het oor en de warmte die volstaat droog de gehoorgang. Als u het gevoel een branderig gevoel, hoe lager de temperatuur van de droger.

Kokosnootolie:

Warme kokosolie is een uitstekend middel om te vechten uit zwemmer het oor. Giet een paar druppels van deze olie en kantel je hoofd naar de geïnfecteerde oor. Echter, voor extreme koude klimaat, is het niet raadzaam om kokosolie te gebruiken.

Mosterdolie:

Dit is een huis remedie geschikt voor alle weersomstandigheden. Hot 20 ml mosterd olie en giet behulp van een druppelaar. Bedek het oor met een katoenen bal en laat al enige tijd.

Met deze eenvoudige huismiddeltjes, kunt u zich te ontdoen van de zwemmer het oor in een paar dagen. Zo niet, raadpleeg dan uw arts voor een dosis antibiotica.

Vergeet niet om een ​​rechtsmiddel te delen als je weet en verloor hier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha