10 effectieve home remedies voor de genezing van botbreukenAls je nog nooit een breuk had gehad, zou u zich bewust van de ondraaglijke pijn die daarmee gepaard gaat. Het beste wat je moet doen is in dit geval in een haast om een ​​arts. Maar wat als je niet kan? Is er iets wat je thuis kan doen om de pijn te verlichten en voelt u zich op uw gemak?

Dit is wat we gaan bespreken in dit bericht - home remedies voor tien botbreuken. Volg ze, en een breuk zal niet zo pijnlijk zijn!


Symptomen van botbreuk:

  • Zwelling
  • Kneuzingen
  • Pijn
  • Moeilijkheid om de gebroken deel verplaatsen

Na zijn de remedies die nuttig in het geval zou zijn u last heeft van een breuk:

Toepassing van ijs:

Ice is een effectieve huis remedie voor botbreuken. U kunt crushed ijs gewikkeld in een doek of ijs packs gezet op het getroffen gebied voor 8-10 minuten. Laat het ijs niet rechtstreeks van toepassing zoals dit brandwonden ijs kan veroorzaken. Toepassing van ijs vermindert de zwelling en pijn. Bij botbreuken, is het raadzaam om ijs 2-3 keer per dag toepassen.

Zwarte Komijn:

Black komijnzaden geneeskrachtige eigenschappen door de aanwezigheid van belangrijke voedingsstoffen zoals zink, ijzer, fosfor, etc. die goed zijn voor gezonde botten. Het masseren van de gebroken met olie van zwarte komijnzaad 2-3 keer per dag gedurende twee weken voor de behandeling van botbreuken.

Kurkuma:

Kurkuma is een ingrediënt vriendelijke gezondheid, en we zijn ons bewust van de lange lijst van voordelen voor de gezondheid. Kurkuma bezit ook anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen die de behandeling van botbreuken helpen. U kunt melk drinken of wikkel kurkuma kurkuma pasta en ui voor 1-2 dagen rond het gebroken gebied voor opluchting.

Wonderolie:

De castorolie wordt gebruikt om veel gezondheidsproblemen, zoals huidproblemen, constipatie, infecties, etc. voor de anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen te behandelen. Weinigen weten dat de wonderolie helpt ook bij botbreuken en andere botproblemen gerelateerde verpleging zoals artritis. Bij botbreuken Dompel de katoenen doek ricinusolie en wikkel het om twee dagen. U kunt ook gebruik maken van ricinusolie pakjes per dag.

Rusten juist:

De rest is even belangrijk als de behandeling bij de genezing van botbreuken. Voldoende rust is noodzakelijk omdat de beweging verhoogt de zwelling en pijn. Daarom is het raadzaam onbeweeglijk gedurende enkele weken zijn. Artsen suggereren ook volledige rust voor 3-4 weken.

Ananas:

Bromelaïne enzym dat in ananas werkt veel in de behandeling van botbreuken. Als je last hebt van gebroken botten, eet ananas een dag of in de vorm van sap. Vermijd blik ananas of verwerkt en ga voor verse die plaats. U kunt ook supplementen ananas bromelaïne indien niet beschikbaar.

Voetbal:

We weten allemaal dat het voetbal wordt beschouwd als de bouwsteen van botten. Dit mineraal is essentieel voor gezonde botten. Bij botbreuken, aangewezen is de hoeveelheid calcium in het lichaam te verhogen door het consumeren voedsel rijk aan calcium. Bladgroenten, zuivelproducten, enz., Zijn goede bronnen van calcium.

Sesamzaad:

Het verbruik van sesamzaad voor de behandeling van botbreuken zij bevatten enige voedingsstoffen zoals calcium, magnesium, enz., Waarbij de botten versterken en snellere genezing van de fractuur.

Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en koolzuurhoudende dranken:

Bewerkte voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden zout, terwijl drankjes zijn hoog in fosfor. Overtollige zout en fosfor om calcium uit het lichaam waardoor de botten zwak dat tijd nodig om te helen te verwijderen.

Boro:

Boron bevindt ook de lijst van nutriënten voor gezonde botten. Het helpt om de botten en de genezing van fracturen te versterken. Noten zijn rijke bronnen van borium.

Dit waren enkele van de remedies die zijn op de behandeling van botbreuken te voltooien voor snelle verlichting! Is er moet een andere remedie je denkt worden opgenomen in de bovenstaande lijst? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha