10 effectieve home remedies voor de behandeling van tintelingenHeeft u vaak geconfronteerd met tintelingen of gevoelloosheid in de handen en voeten? Uw huid tintelen wanneer u uit in de zon? Tintelingen en gevoelloosheid zijn aandoeningen die nogal wat opschudding in je leven kan leiden. Maar dan, wat de oorzaken van deze voorwaarden? En wat zijn de remedies voor het?

Wilt u de antwoorden te hebben? Dan ga je gang met de post!


Veroorzaakt tintelingen:

Tintelingen zijn gemeenschappelijke voorwaarden dat veel mensen ervaren in hun leven. Ze zijn meestal tijdelijk en resultaat van oncomfortabele posities of druk uitgeoefend op een bepaald deel van het lichaam. De karakteristieke 'tintelend' effect meestal gebeurt met inactiviteit.

Hoewel meestal tijdelijk, kunt u last hebben van uitbraken van tintelingen en gevoelloosheid soms chronisch. Dit is het gevolg van diepgewortelde problemen zoals zenuwbeschadiging, die ook kan leiden tintelende sensaties. Andere oorzaken omvatten bacteriële infecties, blootstelling aan gifstoffen, en zelfs een predispositie voor diabetes. Tintelingen kan ook leiden tot andere symptomen zoals gevoelloosheid, pijn en jeuk (1).

Oorzaken van gevoelloosheid:

Gevoelloosheid is een andere manifestatie van tintelingen en vindt meestal plaats op dezelfde manier. Druk of zenuwbeschadiging of inactiviteit is een belangrijke oorzaak van gevoelloosheid. Soms ook andere voorwaarden, zoals pezen pijnsyndroom en herhaalde bewegingen leiden tot gevoelloosheid in de handen en voeten ook. Soms kan het gebrek aan bloedcirculatie ook leiden tot gevoelloosheid en tintelingen (2).

Nu we weten over de oorzaken tintelingen en gevoelloosheid, laten we eens kijken naar een aantal natuurlijke remedies om deze kwalen te genezen! De volgende keer dat je die 'tintelend' gevoel, kunt u proberen een van deze eenvoudige tips!

Moving:

Meestal sensaties van tintelingen en gevoelloosheid veroorzaakt worden door zitten in dezelfde positie voor langere tijd. De beste behandeling voor deze probeert wat strekoefeningen in of die een beetje 'om de bloedcirculatie (3) te verbeteren.

Houding:

Vaak zijn onze houding of gebrek aan beweging kan leiden tot gevoelloosheid en tintelingen. Ongemakkelijke houding kan de circulatie van het bloed, wat leidt tot gevoelloosheid beperken. Onjuiste houding kan ook leiden tot rugpijn en tintelend gevoel in de blaas of de buik. Dus de volgende keer dat u de computer of televisie kijken, moet u de juiste houding (4) te houden.

Rest:

De activiteit blijft kan ook leiden tot tintelingen in de voeten en armen. Dus, de beste manier om te gaan met deze gevallen is gaan liggen en maak een mooie kip (5).

Yoga/Fysiotherapie:

Een van de beste manieren om gevoelens van tintelingen en gevoelloosheid wordt het beoefenen van yoga regelmatig te verlichten. Yoga helpt om het lichaam en geest rust, en tegelijkertijd helpt ook om en stimuleren de bloedsomloop gezond. Dus, kan een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van tintelingen en gevoelloosheid (6).

Vitamine B Complex:

Dit is een van de beste home remedies voor tintelingen of gevoelloosheid episodisch of chronisch. Een gebrek aan vitamine B12 is een van de meest voorkomende oorzaken van tinteling en verdoving chronische (7).
Echter, eerst uw arts te raadplegen voordat inname of het nemen van een vitamine supplementen.

Vermijd cafeïne:

Een ander middel dat u kunt nemen is om overmatige consumptie van koffie te vermijden. Cafeïne droogt het lichaam en belemmert de bloedsomloop, waardoor gevoelloosheid en tintelingen. Dus, vermijd cafeïne en tintelingen (8) te voorkomen.

Onder meer magnesium in het dieet:

Magnesium is een essentieel mineraal dat niet alleen lost de problemen zoals slapeloosheid, maar helpt ook de functie van het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem optimaal. U kunt overwegen aanvulling van uw dieet met magnesium, omdat het helpt om de bloedcirculatie, die op zijn beurt vermindert tintelingen en gevoelloosheid (9) te verbeteren.

Gebruik van NSAID's:

Soms kan gevoelloosheid of tintelingen worden veroorzaakt door iets sinister, zoals carpaal tunnel syndroom. U kunt niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen gebruiken om tintelingen en gevoelloosheid (10) te behandelen.

Lagere bloedsuikerspiegel:

Een andere oorzaak tintelingen en gevoelloosheid is diabetes. Een veel voorkomende aandoening geassocieerd met diabetes, diabetische neuropathie, kan leiden tot pijn, tintelen en gevoelloosheid in de handen en voeten. Dus, probeer voedingsmiddelen die helpen om een ​​lagere bloedsuikerspiegel (11) eten.

Alcohollimiet:

Hoewel je heel veel van uw wekelijkse glas wijn zou kunnen zijn, wilt u misschien overwegen om. Studies tonen aan dat tinteling en verdoving kan ook worden veroorzaakt door alcoholisme. Dus, een van de beste manieren om het gevoel te verminderen is de hoeveelheid alcohol u in het systeem (12) beperken.

We hopen dat deze middelen zal helpen zich te ontdoen van die vervelende tintelingen! Aan de andere activiteiten die u gebruikt om zich te ontdoen van deze aandoening te vertellen, te delen hier je ervaringen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha