10 effectieve home remedies voor de behandeling van nier-infectie

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 9


Hij lijdt aan chronische rugpijn die verhuist naar de buik? Je klaagt over vermoeidheid de meeste van de tijd? Dan waarschijnlijk zou kunnen lijden aan nier-infectie, die, indien onbehandeld kan leiden tot complicaties.

Dus hoe kun je ervoor zorgen dat je veilig uit te blijven? Nou, er zijn een aantal huismiddeltjes die kunnen helpen in het proces! Wilt u weten wat ze zijn? Dus dit bericht is wat idealiter moeten lezen!


Appelcider azijn:

Appelciderazijn is zeer effectief bij de behandeling van nier-infecties. Combineren met honing alleen verhoogt de effectiviteit ervan. Neem twee eetlepels honing toe en meng met een eetlepel appelazijn. Met dit mengsel dagelijks voor de behandeling van nier-infecties (1).

Juice Peterselie:

Peterselie is vol voedingsstoffen zoals vitamine A, C en B. Het is ook rijk aan mineralen zoals natrium, koper en kalium. Peterselie sap helpt bij het verwijderen van giftige stoffen en vrije radicalen te elimineren. Giet de bladeren van peterselie en verse gekookte voor het drinken. Peterselie is ook goed voor de behandeling van andere renale complicaties (2).

Aloe Vera:

Aloë Vera is een natuurlijk koudemiddel dat helpt om vele ziekten, met inbegrip van nier-infecties te genezen. Het zal helpen spoelen van gifstoffen uit het lichaam en om infecties te bestrijden. Idealiter, drink twee glazen sap van Aloë Vera is de beste manier om vooruit te komen (3).

Fruitsap:

Het is een universeel erkende waarheid, dat de sappen zijn niet minder dan wonder drankjes die u helpen in vorm te blijven. Daarnaast, helpen zij ook schoon de nieren. Ze hebben ook kalmeren en ontspannen je nieren zodra de infectie wordt verlaagd. Kies uw favoriete fruit, of u kunt combineren verschillende soorten fruit en mix een glas vruchtensap naar keuze (4).

Cranberry sap:

Een natuurlijke diureticum, blauwe bosbes is een effectieve remedie voor nier-infecties. Echter, het consumeren van grote hoeveelheden cranberrysap ook verergert het probleem. Vergeet niet dat de cranberry sap onverwerkte en ongezoete het beste is voor u (5).

Kruidenthee:

Kruidenthee zoals thee heemst, kamille, peterselie thee of guldenroede thee, zijn effectieve oplossingen voor vele infecties. Het genot van een kop warme thee kan helpen afweren de infectie aan de nieren. Idealiter, met een kopje kamille thee in de ochtend en de peterselie, de avond is de beste manier om te gaan over het (6).

Bakpoeder:

Natriumbicarbonaat is alkalisch van aard, en helpt de bicarbonaatspiegel van de nier vullen. Neem een ​​eetlepel zuiveringszout met een glas water. Met elke dag (7).

Water:

Hoe kan een lijst huis remedie voor nier-infecties compleet zonder water? Idealiter moet je rond 8-10 glazen water verbruiken per dag, als u lijdt aan een infectie of niet (8). Trouwens, het water helpt ook om spoelen toxinen uit het lichaam en helpen bij ontgifting.

Vitamine C:

Vitamine C is must-have voor de behandeling en preventie van nier-infecties en andere nierziekten. Het verhoogt de zuurgraad in de nieren, die bacteriën doodt. Patiënten moeten eten twee sinaasappelen per dag om sneller tegen infectie te herstellen. Als je van sinaasappels, kunt u contact op met uw arts en neem supplementen van vitamine C (9).

Knoflook:

Knoflook is een van de beste voedingsmiddelen die je ooit kan hebben. Hoewel het een doordringende geur en smaak, heeft vele voordelen. Knoflook heeft ook diuretische eigenschappen. Het helpt ook de symptomen van nier-infectie waardoor de nieren meer zout in de urine (10) te verwijderen.

Dus, waarom wachten? Voeg op de top van super voedingsmiddelen en afhouden nier-infecties. Als u weet dat andere huismiddeltjes die kunnen helpen bij het bestrijden van de infectie beter, dan kunt u deze delen met ons hier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha