10 effectieve home remedies voor de behandeling van glaucoomHij heeft een kans om blind te worden op oudere leeftijd is bang? Wat zou jij doen als je merkt dat je visie afnemende van dag tot dag? Om een ​​van de beste geschenken die je ooit nodig zou hebben zien, en aan de bescherming van uw visie is een van de belangrijkste dingen die je moet doen. Met het begin van moderne en de afname van de hoeveelheid zorg dat wij onze ogen, worden de gevallen van glaucoom verhogen.

En als er een aantal eenvoudige huismiddeltjes die kunnen voorkomen en zelfs genezen glaucoom? Hoe geweldig het zou zijn, toch? Dit bericht gaat over het zelfde! Lees verder om meer over glaucoom en hoe je kunt omgaan met eenvoudige remedies leren!


Wat is glaucoom?

Glaucoom is de term voor een groep van oogziekten die uw zicht beïnvloeden en kan een oorzaak zijn van onomkeerbare blindheid worden indien onbehandeld. Glaucoom is meer kans op een bedreiging voor u zijn als u last heeft van migraine, diabetes, bijziendheid, rode ogen, diabetes of hypertensie. In de VS, glaucoom is de meest gevallen van gedeeltelijke blindheid en totaal bij mensen boven de leeftijd van 40 (1).

In het algemeen wordt glaucoom geïdentificeerd als onderdeel van de vier subtypen: chronische, acute, aangeboren en secundaire. Chronische glaucoom is de meest voorkomende vorm van glaucoom. Symptomen zijn doorgaans voorzien van frequente verlies van perifeer gezichtsvermogen, kleurenblindheid, misselijkheid, hoofdpijn of pijn in het oog. Je moet niet vergeten om de oogdruk gecontroleerd door uw arts te krijgen.

Glaucoom is een van de meest pijnlijke aandoeningen en kan storingen in uw dagelijks leven leiden. Stel je niet in staat om het nieuws te lezen, tv kijken of zelfs kleren te wassen. Klinkt vrij smal, is het niet? Maar geen paniek. Hier zijn een aantal home remedies voor glaucoom inspireren!

Blueberry:

Deze natuurlijke kruid dat ontstaat is een van de best bekende behandelingen voor glaucoom. Het bevat veel antioxidanten die de vrije radicalen in het oog beïnvloeden. Het verhoogt ook de bloedcirculatie en verlicht de symptomen van glaucoom. De RAF heeft gemerkt dat de piloten ervaren de duidelijkste visie 's nachts wanneer ze geconsumeerd bosbessen. Bosbes bevat chemicaliën en anti-oxidanten die cataract, glaucoom te helpen, en te vechten gespierde degeneratie (2).

Curcumine:

In overvloed te vinden in kurkuma, curcumine heeft vele anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen die traktatie glaucoom helpen. Curcumine voorkomt schade aan de optische zenuwen en op zijn beurt helpt ziekten zoals glaucoom (3) te voorkomen.

Lino:

Lijnzaad is boordevol omega-3 vetzuren die helpen om cholesterol te verlagen en het hart te beschermen tegen arterieel vaatlijden. Omega-3 ook helpen om de oogdruk te verminderen en verlichten de symptomen en gevolgen van glaucoom. Je moet niet vergeten dat u deze zorg moet invullen, met een andere zorg, omdat het niet alleen (4) werken.

Spinazie:

Spinazie is een rijke bron van veel vitaminen, zoals vitamine A en vitamine E. Vitamine E is gewoonlijk de agent van herstel van het lichaam die helpt om de vrije radicalen te elimineren. Spinazie bevat ook carotenoïden; een verbinding die het netvlies en oogweefsel nodig. Helpt achteruit vele voorwaarden (5).

Gingko Biloba:

Dit geweldige kruid helpt reguleren bloedsomloop en de doorbloeding toeneemt. Deze verbeterde doorbloeding helpt de symptomen van glaucoom ogen te verlichten. Het verhoogt ook de hoeveelheid zuurstof voor de ogen (6) toegevoerd.

Cayenne:

Cayenne is een anti-inflammatoir middel dat helpt de symptomen van glaucoom. Cayenne is aangetoond dat behandeling van macula regeneratie en is een van de meest gebruikte natuurlijke therapieën voor glaucoom (7).

Rozenbottel:

Rijk aan vitamine C, rozenbottel is een goede behandeling voor glaucoom. Vitamine C helpt bij de productie van collageen en stimuleert weefselherstel. Therapeuten Misschien wilt u een theelepel sap rozenbottel in uw dieet om de sterkte van de ogen te vergroten en geleidelijk te behandelen glaucoom (8).

Calarbar Bean:

Afkomstig uit Zuid-Amerika, deze kleine houtige plant is een goede remedie voor glaucoom. Het helpt om de oogdruk te verminderen en heeft vele functies die het mogelijk maken om glaucoom te behandelen. De zaden worden meestal gedroogd vóór consumptie (9).

Luteïne en zeaxanthine:

Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden die essentieel zijn voor goede ogen zijn. Luteïne kan worden afgeleid uit groene bladgroenten, terwijl zeaxanthine wordt afgeleid van eidooiers. Echter, zodra de eieren gekookt, zeaxanthine lost in de olie. Vergeet niet om te eten gepocheerd, zonnige kant en gedeeltelijk eieren met loopneus dooiers koken voor zeaxanthine (10).

Cannabis/Marihuana:

Medische marihuana of cannabis bevat meestal cannabinoïden, waarbij de werkzame bestanddelen die gewoonlijk helpen verlagen de intraoculaire druk of IOP zijn. Het is aangetoond dat de symptomen van glaucoom (11) te verlichten.

Dus waar wacht je nog op? Gebruik deze natuurlijke remedies en helpen genezen uw glaucoom vandaag. Deel je ervaringen met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha