10 effectieve home remedies voor de behandeling van GERDLijdt aan frequente pijn op de borst, hoesten, misselijkheid of maagklachten? Je bent in staat om te eten uw favoriete pittig eten vanwege de zuurgraad? Nou, dan bent u lijdt aan GERD. Als u niet geïnteresseerd bent in het nemen van de medicatie voor dit probleem, maak je geen zorgen. Er zijn veel middelen beschikbaar thuis, die zijn net zo effectief!

Wilt u weten wat ze zijn? Lees dan dit bericht en voor te bereiden om versteld staan!


Citroensap en warm water:

Zodra je opstaat, een glas warm water en citroensap. Drink water op een lege maag en niet eten alles gedurende 20 minuten. Het zal het lichaam helpen om de niveaus van de zuurgraad evenwicht. Het is veilig en fungeert als een goede spijsvertering.

Banaan verlaagt de zuurgraad:

Bananen hebben een hoog vezelgehalte die het verteringsproces helpen en vermindert dus de zuurgraad. Bovendien wordt verrijkt met kalium met een hoge pH-waarde en de waarde minder zuur. Het heeft een essentiële component die de maagwand de slijmproductie verhogen stimuleert. Als u last heeft van zure reflux, eet overrijpe bananen voor onmiddellijke resultaten.

Koude melk:

Koude melk bevat meer calcium die de zuurgraad voorkomt. Het biedt onmiddellijke verlichting van het brandende gevoel. Geen suiker toe te voegen aan de melk. Voor het beste resultaat, voeg een eetlepel ghee.

Appelcider azijn:

Appelazijn wordt op grote schaal gebruikt als een huis remedie voor zuurgraad. Men kan toevoegen dat het water te verwarmen en te consumeren. ACV, sterk zijn, in staat om onaangename smaak. Dus je kunt het mengen met de thee voordat consumeren.

Aloe Vera:

Aloë Vera anti-inflammatoire eigenschappen die helpen om een ​​rustgevende gevoel aan de slokdarm en de maag verschaffen. Dit brengt verlichting van de zuurgraad. Neem ¼ kopje aloë vera sap ongeveer een half uur voor een maaltijd. Overconsumptie van aloë vera sap kan laxerend. Dus zorg ervoor dat je in de juiste hoeveelheden.

Verminderen Gewicht:

Obesitas veroorzaakt vele problemen van de spijsvertering, zoals zuurgraad. Verminderen het gewicht, en je zult hulp te krijgen van de zuurgraad.

Mosterd Geel:

Gele mosterd is een zeer populaire drug voor zure reflux als het neutraliseert het zuur in de maag. Azijn aanwezig in mosterd gele alkalisch en daarom vermindert de pH van maagzuur. Eet een eetlepel gele mosterd als u last heeft van de zuurgraad. Drink een glas water na het eten.

Kauwgom:

Kauwgom wordt gezegd dat het een goede remedie voor zure reflux zijn, volgens recent onderzoek Dental. Voor diabetici, de zwaarlijvige en individuen op het dieet, suikervrije kauwgom is een betere keuze. Het speeksel door kauwgom laat wegspoelen het zuur in de darm. Kaneel kauwgom kan ook verlichting van de zuurgraad. Mint kauwgom moet worden vermeden omdat dit de zuurgraad te verhogen.

Amla:

Amla bevat grote hoeveelheden vitamine C, dat de bekleding van de maag en de slokdarm beschadigd geneest. Een theelepel amla poeder als verbruikt twee keer per dag kan je beter te voelen.

Zoethout:

Tentoonstellingen zoethout helende eigenschappen. Het geneest de maagwand die is beschadigd als gevolg van zure reflux. Het helpt ook om maagontsteking verminderen. Kalmeren het darmslijmvlies en de maag contracties druppels. U kunt een halve theelepel zoethoutwortel poeder koken in een kopje water, laten uitlekken en dan drinken. Blijven deze voor een week. Twee kauwtabletten DGL (Deglycyrrhizinated zoethout) tabletten van 400 mg per stuk, indien genomen voor de maaltijd kan genezen zuurgraad. Neem 2 of 3 keer per dag gedurende een paar weken voor goede resultaten.

Zorg er altijd voor om een ​​huis remedie tegelijk gebruiken. Het gebruik van meerdere huismiddeltjes kan bijwerkingen veroorzaken. Dus, weet jij van andere remedies te genezen GERD? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha