10 effectieve home remedies voor de behandeling van Belly Button InfectieErvaart u een ontsteking in je darmen? En is dat het geven van een harde tijd? Navelinfecties kan zeer pijnlijk, vooral omdat zij zich tijdens het gevoelige gebied van het menselijk lichaam.

De navel is een natte, donkere vlek, hetgeen een gunstig voedingsbodem voor allerlei gisten en bacteriën. Overgebleven zeep, zweet en andere substanties in de navel holte kan leiden tot infectie.


Dus, hoe kun je een beetje 'van pijnbestrijding? En hoe kunnen we voorkomen dat deze infectie in de eerste plaats? Wilt u de antwoorden te krijgen? Lees dit bericht!

Warm Zout Water:

Warm zout water is een van de beste remedies voor navel infectie. De warmte van het water verhoogt de bloedtoevoer naar het besmette gebied, terwijl het zout absorbeert vocht. De structuur, zout om vocht te absorberen is wat maakt deze bijzondere zeer effectief middel (1).

Hot pack:

Als de holte navel is pijnlijk of ontstoken, kunt u overwegen het gebruik van een warm kompres. De warme kompres helpt om de pijn te verlichten. Sommige artsen gebruiken het warm kompres om de pus eruit lopen stafylokok infecties, die heel gebruikelijk zijn (2).

Reinig de navel:

Misschien wel meer van een preventieve maatregel die een remedie regelrechte, maar zelfs als je besmet bent, het bijhouden van de marine holte droog en schoon zal helpen houden u meer infecties op de baai.

Gebruik een antibacteriële vloeistof (Dettol/Savlon) of een antiseptische zeep om het gebied schoon te maken. Zodra je een bad hebt gehad, grondig de navel holte drogen. U kunt een watje gebruiken om veeg het stof en ander vuil. Probeer een watergedragen zalf, evenals bij andere zalven kunnen poriën blokkeren en verstopping van de huid veroorzaken.

Tea Tree Oil:

Dit is een andere grote huis remedie voor de behandeling van schimmelinfecties of bacteriële infecties zoals navel. Tea tree olie is antifungale, antiseptische en antibacteriële eigenschappen, waardoor het een uitstekende remedie voor infecties navel (3) te maken.

Witte azijn:

Witte azijn bevat 4-7% azijnzuur. Deze zuurgraad van witte azijn maakt het een effectief rechtsmiddel voor navelinfecties (4).

Alcohol:

Een andere effectieve huis remedie voor infecties navel, heeft alcohol getoond antiseptische eigenschappen, en helpt steriliseren het besmette gebied, hetgeen zal bijdragen tot de verspreiding van de infectie te voorkomen. Alcohol helpt ook verlichten de pijn en irritatie (5).

Kurkuma:

Kurkuma is een effectieve remedie voor de behandeling van navel infecties. De antiseptische eigenschappen van kurkuma en natuurlijk antibioticum helpen de infectie en het voorkomen van toekomstige terugval.

Aloe Vera:

Aloë Vera is niet beperkt tot de huid te hydrateren, maar koelt ook bepaald. Dit kalmerend effect helpt de behandeling roodheid en vermindert de pijn en ontsteking veroorzaakt door infecties navel, waardoor Aloë Vera een uitstekend middel in deze zin.

Calendula:

Calendula bloem extract is een effectieve anti-inflammatoir middel, die ook antiseptische eigenschappen. Deze eigenschappen helpen beteugelen jeuk en vermindert infecties navel (6).

Neem/Indische Lilac:

Neem heeft aangetoond anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen, net als het extract van calendula bloem. Helpt beteugelen jeuk en vermindert besmetting, en voorkomt verdere besmetting en (7).

Sommige Waarschuwing:

Het gebruik van deze huismiddeltjes zal helpen genezen infecties navel. Hier zijn enkele tips die kunnen helpen infectie te voorkomen.

  • Niet plukken of knijp of krassen op het besmette gebied als het kan leiden tot complicaties.
  • Gebruik katoenen ballen en wattenstaafjes, en niet geheel doek om je navel te reinigen.
  • Vermijd zwemmen in chloor in de meeste zwembaden kan de infectie verergeren.
  • Laat de besmette navel niet aan, omdat de overtollige olie van je handen kan komen te zitten in de holte navel en verergeren de infectie.

De volgende keer dat u geconfronteerd met deze lelijke en pijnlijke aandoening, vergeet niet om een ​​van deze huismiddeltjes basis gebruiken. Als je weet dat een oplossing van zijn eigen, of als u wilt uw gedachten te delen, laat een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha