10 effectieve home remedies voor colitis CureFoto: Shutterstock

Het gaat om de badkamer een pijnlijke beproeving voor u? Dit kan betekenen dat u lijdt aan colitis. De belangrijkste oorzaak van colitis is onbekend. Er is waargenomen dat bepaalde voedingsmiddelen verergeren de symptomen van colitis. De binnenbekleding van de dikke darm ontstoken raakt wat leidt tot problemen zoals diarree, buikpijn en rectale bloeden. En 'onnodig te zeggen colitis kan veel ongemak veroorzaken.

Effecten van colitis:

Invloed zijn mannen en vrouwen gelijk, Colitis kan beginnen in de adolescentie en vroege volwassenheid. Ouderen te lijden aan dit probleem. De frequentie van de aandoening blijkt wereldwijd toenemen. Colitis veroorzaakt een verminderde opname van mineralen en water die leiden tot voedingstekorten. Dit resulteert in verlies van eetlust, slechte gezondheid, anemie, gewichtsverlies, uitdroging, en vermoeidheid.


Nu-een-dag mensen zijn op zoek naar alternatieve behandelingen, in plaats van te besteden een enorme hoeveelheid geld voor doktersbezoeken en medicijnen. De meeste van de tijd, huismiddeltjes bieden de beste remedie voor colitis. Brouwsels van de verschillende ingrediënten van uw keuken plank zijn verrassend de beste remedie voor colitis. Deze huismiddeltjes ulcerosa of de bijwerkingen hebben of leiden tot verdere problemen.

Top 10 home remedies voor Colitis:

Voordat u naar uw arts voor de behandeling van colitis, kon je betast sommige huismiddeltjes getest! Huismiddeltjes kan een ontsteking van de dikke darm te verlichten.

Levertraan:

Een dessert lepel levertraan is veruit de beste remedie voor milde tot matige colitis. Heeft essentiële vitamine D calcium suppletie. Het heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen aanzienlijk dikke darm verminderen zonder bijwerkingen.

Aloe Vera:

Aloë Vera is een ander goed huis remedie voor colitis. Schil de buitenste schil van sommige aloë vera verlaat; Verwijder de gel uit de bladeren. Meng deze gel in een glas lauw water en een keer te drinken in de ochtend en voor het naar bed gaan 's nachts.

Wand, honing en kokoswater:

Kook een paar eetstokjes in water en verwijder de pulp met koken. Maak een pasta en extract van het sap. Meng dit met een glas kokoswater en een theelepel honing, en hebben een keer per dag. Dit is een effectieve remedie voor het probleem.

Eiwit:

Neem eiwit in een glas en voeg een gelijke hoeveelheid honing aan. Goed roeren en drinken op een lege maag. Het eiwit heeft een anti-inflammatoire en honing met haar zorg voor de inhoud van het helen van colitis effectief.

Courgette Squash O:

Roergebakken pompoen of courgette, en geel en groen, gegeten met witte rijst is een effectieve remedie voor colitis. U kunt deze willekeurig aantal malen te eten. Brengt onmiddellijke verlichting om de symptomen.

Ruwe Papaya, Wortel en rauwe kool:

Maak het sap van rauwe papaya, rauwe kool en wortel met de toevoeging van gekookt water. Dit is goed en rustgevend voor de maag.

Venkelzaad:

Week de venkelzaad in lauw water 's nachts. Zeef en drink het water in de ochtend. Het heeft helende eigenschappen, die de dikke darm kalmeert.

Apple:

Apple is goed om de symptomen te verminderen. Het helpt om de symptomen te verbeteren en een opgeblazen gevoel. U kunt een appel na de maaltijd te eten. U kunt royale hoeveelheden appelsap consumeren om hulp te krijgen van colitis. Zal vullen het ijzer verlies als gevolg van bloedingen.

Boswellia:

Boswellia is een natuurlijke plantaardige, overgenomen door de hars van de boomschors. Boswellia hulp beheert colitis ulcerosa omdat het als een weerstand van bepaalde chemische reacties die ontstekingsmediatoren genereren.

Kurkuma:

Kurkuma is een kruid gebruikt voor het koken. Het heeft antiseptische eigenschappen. Curcumine in geelwortel heeft helende eigenschappen die de effectiviteit van de traditionele medische therapie verbetert.

Hier zijn een aantal home remedies voor colitis die zijn er zeker om te helpen verlichten van de symptomen van colitis zijn. Probeer het en doe uw ervaring met ons.

Artikelen niet te missen:

  • Colitis Ulcerosa Dieet - 5 effectieve natuurlijke manieren om colitis ulcerosa te behandelen
  • 20 Voordelen van Boswellia Serrata drugs voor huid en gezondheid
  • Irritable Bowel Syndrome (IBS) - dieet en behandeling
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha