10 effectieve home remedies voor coeliakieHebt u last van coeliakie? Zo ja, dan hoeft geen zorgen te maken. Hier kunt u een lijst van natuurlijke huismiddeltjes die u zullen helpen zich te ontdoen van deze spijsverteringsaandoening krijgen. Coeliakie is een digestief ziekte. Het is ook algemeen bekend als coeliakie of gluten-gevoelige enteropathie. In deze ziekte, wordt het slijmvlies van de dunne darm beschadigd. Het wordt moeilijk voor het lichaam om de voedingsstoffen verteren van voedsel. Coeliakie is een type auto-immuunziekte waarbij het lichaam niet aan zijn eigen bestanddelen herkennen. Het resulteert in een immuunreactie tegen zijn eigen cellen en weefsels. Het is een erfelijke ziekte. Dit betekent dat er kans dat u het dragen van deze ziekte of zelfs doorgeven aan uw volgende generatie.

De symptomen van coeliakie:

De meest voorkomende symptomen van een persoon die lijdt aan coeliakie zijn:


 • Abdominale zwelling en pijn
 • Chronische diarree
 • Bleke ontlasting en gewichtsverlies
 • Ongemak in het spijsverteringskanaal
 • Bloedarmoede
 • Vermoeidheid
 • Een ernstige huiduitslag genaamd dermatitis herpetiformis
 • Aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals spierkrampen, bot of gewrichtspijn
 • Groei bij kinderen
 • Epileptische aanvallen
 • Tintelingen in de benen
 • Aften of zweren in de mond
 • Gemiste menstruatie bij meisjes en volwassen vrouwen.

Gezondheidsproblemen veroorzaakt door coeliakie:

De verschillende gezondheidsproblemen kan worden veroorzaakt door coeliakie. Een persoon die lijdt aan deze kan niet eten voedsel zoals tarwe, rogge, gerst en haver. Dit komt door het eiwit gluten, die overvloedig in deze bronnen. Mensen die lijden aan deze ziekte kunnen de volgende gezondheidsproblemen:

 • Bloedarmoede
 • Depressie
 • Chronische Vermoeidheid
 • Prikkelbare Darm Syndroom

Coeliakie laat een persoon vatbaar voor andere ziekten zoals:

 • Osteoporose is een ziekte die botten verzwakt en leidt vaak tot breuken. Dit gebeurt wanneer de persoon heeft moeite met het absorberen van voldoende calcium en vitamine D.
 • Het kan ook leiden tot miskramen en onvruchtbaarheid
 • Aangeboren afwijkingen, zoals neurale buisdefecten (onjuiste training van de ruggengraat) worden veroorzaakt door slechte opname van voedingsstoffen zoals foliumzuur.
 • Ook kan darmkanker veroorzaken, maar is zeldzaam.
 • Auto-immuun leverziekten
 • Ziekte van Addison is een aandoening waarbij de klieren die hormonen kritiek produceren beschadigd.
 • Mensen met coeliakie kunnen ontwikkelen auto-immune ziekten zoals ziekte van de schildklier, type 1 diabetes, lupus, reumatoïde artritis en Sjögren's syndroom (een aandoening die de productie van voldoende vocht door klieren veroorzaakt).

Diagnose van coeliakie:

Dus hoe kan je de diagnose coeliakie? Als u acute buikpijn en diarree, die niet glad, dus u moet uw arts onmiddellijk te raadplegen. Als uw arts vermoedt dat u coeliakie, dan is het uitvoeren van een volledig lichamelijk onderzoek en bespreek uw medische geschiedenis. Hij kan een bloedtest doen om bepaalde vormen van antilichamen aanwezig bij mensen met coeliakie te detecteren. De arts kan andere tests om voedingstekorten, zoals een bloedtest detecteren ijzergehalte detecteren (waardoor anemie). Een kruk monster genomen om de inhoud van vet controleren in de ontlasting, omdat mensen met coeliakie niet vet kan absorberen uit de voeding. De arts kan een biopsie van de dunne darm te nemen om te controleren op schade aan de villi. Een biopsie brengt de arts een endoscoop (een dunne holle buis) door de mond en in de dunne darm en neemt een monster van de dunne darm met een gereedschap te onderzoeken onder een microscoop. Coeliakie treft mensen in alle delen van de wereld. Hoewel het wordt beschouwd als een zeldzame kinderziekte syndroom, is coeliakie nu bekend als een gemeenschappelijke genetische aandoening. Meer dan 2 miljoen mensen in de VS hebben coeliakie. Coeliakie is vaak voor bij mensen die lijden aan het syndroom van Down en het syndroom van Turner. Het beïnvloedt ook de groei van de jonge girls.The symptomen van coeliakie kan variëren van persoon tot persoon, maar moet aan banden worden gelegd voordat de dingen gaan uit de hand. Omdat coeliakie kan leiden tot gezondheidsproblemen op lange termijn worden gediagnosticeerd en zo spoedig mogelijk behandeld.

Top 10 natuurlijke remedies voor coeliakie:

Ongetwijfeld kan deze ziekte diverse andere aandoeningen veroorzaken. We weten dat als onze spijsvertering niet gezond is, kan je hele lichaam niet omgaan met onze drukke levensstijl. Deze ziekte kan erfelijk zijn. Maar dat betekent niet dat je niet kunt voorzorgsmaatregelen nemen en overwinnen. In principe moet je een gezonde levensstijl te volgen. Elke ziekte begint met een bepaalde aandoening of storing van het spijsverteringssysteem bij mensen. Een persoon met een gezonde spijsvertering kunnen comfortabel te leven een gezond leven. Hier worden op voorwaarde dat de eerste 10 natuurlijke remedies voor coeliakie. Kies voor deze middelen om te gaan met coeliakie:

Aloë Vera Extract:

Aloë vera is een van de beste kruidengeneesmiddelen door de natuur aan ons heeft doorgegeven. E 'gebruikt in verschillende moisturizers en cosmetica. Heeft ook een aantal andere eigenschappen die helpen om het spijsverteringsstelsel herstellen. Aloë vera extract, indien genomen in kleine hoeveelheden, onder begeleiding van een arts, helpt herstellen het spijsverteringskanaal. Het fungeert ook als een laxeermiddel, helpen bij het verteringsproces. Gemakkelijk beschikbaar, aloë vera helpt om coeliakie te behandelen.

Yoghurt:

Uw lichaam nodig heeft om een ​​goede hoeveelheid goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel voor de goede vertering van voedsel. De goede bacteriën helpen bij het delen van voedsel, helpt het lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen. Yoghurt bevat voldoende hoeveelheden van deze goede bacteriën, die helpen om de spijsvertering te verbeteren. Hierdoor kan het lichaam voedingsstoffen, die een goede symptoom absorberen. Het biedt ook voldoende calcium en vitamine D, die helpen bij het ontwikkelen van sterke botten.

Knoflook:

Knoflook is bekend om zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het helpt niet alleen schadelijke bacteriën in het spijsverteringskanaal verminderen, maar het heeft vele andere toepassingen ook. Knoflook helpt te verminderen en doden van bacteriën, schimmels en infecties van het maagdarmstelsel. Knoflook is gebruikt als kruidengeneeskunde sinds de oudheid van verschillende problemen met betrekking tot de spijsvertering. Het geeft hulp aan de patiënt in een veilige en effectieve way.This is één van de beste kruidengeneesmiddelen voor coeliakie.

Marshmallow Root:

Heemstwortel is gebruikt voor genezing doeleinden voor meer dan twee eeuwen. Zowel de wortel en het blad van de plant bevatten een stof die bekend staat als mucilate, die zorgt voor opluchting voor ontstoken weefsel. Het heeft het vermogen om infecties te bestrijden en het immuunsysteem te stimuleren. De wortels van marshmallow toename van het aantal witte bloedcellen. Ze worden gebruikt voor heesheid, diarree en dysenterie behandelen. Controles heemstwortel en kalmeert ontstekingen en irritatie van het spijsverteringskanaal. Dit ontlast constipatie en buikpijn.

Zoethout:

Zoethout is een plant met actieve anti-oxidant en anti-kanker eigenschappen. Zoethoutwortel is gebruikt voor de behandeling van verschillende spijsverteringsstoornissen eeuwen. Het helpt de immuniteit van het lichaam tegen vreemde indringers, zoals bacteriën en schimmels te verbeteren. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van maagzweren en colitis ulcerosa. Zoethout is coeliakie effectief. De anti-inflammatoire eigenschappen helpen rustgevende het slijmvlies van de dunne darm.

Paprika:

Paprika wordt het meest gebruikt als garnering en aan te kleden. Algemeen bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen, Paprika nuttig voor de behandeling van verschillende ziekten. Het biedt voordelen voor mensen die lijden aan auto-immune en ontstekingsziekten, zoals coeliakie. Dit natuurlijke remedie voor coeliakie helpt ook verlichten de zwelling en helpt de spijsvertering door het normaliseren van maagzuur.

Limonade of ananassap:

Sap altijd helpt het lichaam om nieuwe energie en rehydrateren in elke situatie. Het geeft de voedingsstoffen van diverse groenten en fruit in een enkele consument. De consumptie van limonade of ananassap elke dag niet alleen houdt je fit, maar helpt ook om coeliakie te behandelen. De vitaminen en mineralen in deze vruchten om het effect van zuren te neutraliseren, het bevorderen van de spijsvertering. Hoe citroenen bevatten citroenzuur, neutraliseren de zuren in de maag.

Probiotica:

Zoals u wellicht weet, zijn er verschillende probiotische drankjes verkrijgbaar op de markt die de spijsvertering te helpen. Deze probiotische drankjes zijn niets anders dan een kunstmatige manier om het lichaam te voorzien van goede bacteriën. Net zoals yoghurt, bevatten ze goede bacteriën, die helpen om de bacteriën te herstellen in het spijsverteringsstelsel. Als een persoon is met een glutenintolerantie (een teken van coeliakie), moet een regelmatige probiotische dranken en voedsel in zijn dieet. Het zal helpen om een ​​betere spijsvertering en verlichting van buikkramp en andere problemen met de spijsvertering.

Pompelmoespittenextract:

Grapefruit zaad extract is een vloeistof die wordt geëxtraheerd uit het fruit en grapefruit zaad. Rijk aan fytonutriënten, antioxidanten (bioflavonoïden), dit extract bevat een chemische stof (hesperidine), een bekende immuunsysteem versterker en natuurlijke stimulator. Het bevat verschillende antioxidanten zoals vitamine C, sterolen, tocoferolen, citroenzuur en liminoids weinig sporen van andere mineralen. Grapefruit zaad extract helpt het lichaam te alkaliseren. En 'een van de beste alkaliserende voedingsmiddelen, die het immuunsysteem van het lichaam helpt om de zure pH te stabiliseren. Het werkt als een natuurlijke kiem-killer. Het is ook een effectieve preventieve maatregel voor voedsel-gerelateerde ziekten, zoals diarree en dysenterie.

Paardebloem:

Paardenbloem wordt vooral gedacht aan een onkruid dat groeit in tuinen, trottoirs en de bestrating zijn. Paardenbloem heeft vele eigenschappen van kruiden; kan helpen bij de behandeling van verschillende ziekten. Paardebloem is een rijke bron van beta-caroteen, die kunnen worden omgezet in vitamine A paardebloem fungeert als een laxeermiddel. Spijsvertering en stimuleert de eetlust. Het zorgt voor een evenwicht tussen de natuurlijke en gunstige bacteriën in de darm. Helpt de darm om meer voedingsstoffen uit voedsel. Het verhoogt ook het immuunsysteem, waardoor het lichaam efficiënter bestrijden met bacteriën en schimmels.

Glutenvrij dieet:

De enige natuurlijke behandeling voor coeliakie is een glutenvrij dieet, kan uw arts een persoon bevelen met coeliakie een diëtist raadplegen en het plannen van een glutenvrij dieet. De persoon met coeliakie moeten leren van diëtist hoe je de ingrediëntenlijst te lezen en te identificeren voedsel dat gluten hebben. Dit zal helpen de persoon om weloverwogen beslissingen in de supermarkt en terwijl uit eten te maken. Na een glutenvrij dieet zal helpen stoppen met de symptomen van coeliakie en te genezen bestaande schade aan de ingewanden. Het zal ook helpen voorkomen dat verdere schade aan de darm. Verbetering begint binnen enkele dagen na aanvang van het dieet. De dunne darm geneest gewoonlijk 3 tot 6 maanden bij kinderen, maar ook volwassenen kan verscheidene jaren duren. Een genezen darm betekent dat de villi voedingsstoffen uit voedsel absorberen in de bloedbaan. Om fit te blijven, moeten mensen met coeliakie weg van gluten te blijven voor de rest van hun leven, omdat zelfs kleine hoeveelheden gluten schade kan veroorzaken. Soms hebben mensen geen verbetering laten zien, ook al zijn ze glutenvrij dieet, dit is omdat ze zijn nog steeds onbewust verbruikt gluten. Sommige additieven, conserveringsmiddelen en stabilisatoren gebruikt in voedingsmiddelen bevatten gluten. Maïs en rijst Veel producten geproduceerd in fabrieken die produceren ook tarweproducten kunnen besmet zijn met tarwegluten. Over het algemeen de schade aan de ingewanden zorg als een persoon zich in een glutenvrij dieet. Als de intestinale laesie blijft, is de aandoening bekend als refractaire coeliakie. Aangezien de darm niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen, moet voedingsstoffen rechtstreeks ontvangen in hun bloedbanen of intraveneus. Onderzoek is nog aan de gang om medicijnen die refractaire coeliakie kunnen behandelen vinden. Het is waar dat als een persoon heeft coeliakie kan hij/zij geen pasta, granen en een aantal verwerkte voedingsmiddelen. Ondanks de beperkingen, kunnen mensen met coeliakie hebben nog steeds een evenwichtige voeding. Kunnen onder meer aardappelen, rijst, soja, amarant, quinoa, boekweit en beanflour in plaats van tarwemeel. Ze kunnen ook eenvoudig vlees, vis, fruit en groenten om fit te blijven. Voordat met inbegrip van voedsel, zoals haver in het dieet is het beste om uw arts of zorgteam te raadplegen. Tegenwoordig zijn veel voedseletiketten tonen het woord 'glutenvrij' om mensen te helpen met coeliakie om een ​​weloverwogen keuze te maken. In 2006 heeft de American Dietetic Association haar aanbevelingen voor een glutenvrij dieet bijgewerkt. Hier zijn enkele voorbeelden van een levensmiddel moet nemen en te vermijden, als je coeliakie.

Voedsel te omvatten:

Men moet hebben peulvruchten, zaden, sorghum, tapioca, arrowroot, wilde rijst, yucca, cassave, maïs, vlas, gierst en noten.

Voedingsmiddelen te vermijden:

Tarwezetmeel, tarwezemelen, tarwekiemen, boekweit, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, gerst, rogge, triticale (een kruising tussen tarwe en rogge), spelt, emmer, spelt en kamut. Zo zien we dat het mogelijk is om coeliakie te behandelen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Men hoeft alleen maar streng zijn met zichzelf te zijn. Vroege diagnose en snelle behandeling kan de persoon te redden van andere langdurige ziekten die worden geassocieerd met coeliakie. Het is ook belangrijk om vast te houden aan natuurlijke remedies en een glutenvrij dieet te lossen coeliakie, in plaats van afhankelijk van medicijnen met bijwerkingen. Enkele voorzorgsmaatregelen moeten in aanmerking worden genomen als u lijdt aan coeliakie. Het is raadzaam om weg te houden van voedsel dat gluten bevat. Het individu dat lijdt aan deze ziekte kan zeer intolerant voor gluten. Wijd minstens een uur te oefenen op een dagelijkse basis. Dit zal helpen bij het verbeteren van uw spijsvertering. Met een paar voorzorgsmaatregelen en een gezonde levensstijl, kunt u verslaan deze ziekte, ook al is het een erfelijk probleem.

Vond je dit artikel nuttig? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha