10 effectieve home remedies voor ChafingUitputtingsslag is een veelvoorkomend huidprobleem. De meeste mensen meer dan eens ervaren in hun leven! Hoewel het een veel voorkomend probleem en niet ernstig, kan wrijving ernstig ongemak veroorzaken. Het gebeurt meestal door irritatie als gevolg van wrijving herhaald. Het kan overal in het lichaam voorkomen, maar de oksels, dijen en tepels zijn de meest voorkomende gebieden die zijn 'geïrriteerd'.

Symptomen van wrijving:

  • Huidirritatie.
  • Rode vlekken op de huid.
  • Stekend gevoel en een branderig gevoel.
  • Jeuk.
  • Overmatige irritatie.
  • Zwelling.
  • Branderig gevoel bij het in contact komt met water.

Oorzaken van wrijving:

Er zijn verschillende factoren die irritatie kunnen veroorzaken. Het kan optreden als gevolg van strakke kleding te dragen. Het is ook een veel voorkomend probleem bij mensen die lijden aan obesitas. Workout junkies krijgen ook de geïrriteerde huid. De warme, gevoelige huid en het zand van het strand kan ook irritatie veroorzaken. Contact met het lichaam, zweet, het dragen van synthetische kleding, enz., Kan ook de oorzaken achter de geïrriteerde huid.


Remedies voor Chafing:

Voorkomen uitputtingsslag is een moeilijke taak. En ga naar de dokter voor een huidprobleem is gewoon het nemen van het te ver. Het beste ding om zich te ontdoen van de wrijving is om huismiddeltjes gebruiken. Je kan niet zweten of het dragen van kleding te voorkomen, maar het kan zeker gebruik maken van een van deze huismiddeltjes om hulp te krijgen van de irritatie en verbranding die wordt geleverd met schuren.

Top 10 remedies voor Chafing:

Hier wordt gegeven een lijst die de 10 remedies bevat om wrijving en de symptomen ervan te voorkomen.

Droog blijven:

Vochtige huid veroorzaakt irritatie en jeuk. Dit is de reden waarom mensen zwemmen ervaring schuren. Urenlang op het strand of in de hete zon kan leiden tot huidirritatie. Dus probeer om de huid zo droog mogelijk te houden. En als het nat wordt, droog hem vroeg om irritatie te voorkomen.

Kleden behoren:

Het dragen van strakke kleding is een belangrijke oorzaak van natuurlijk verloop. Dit is waarom je comfortabele kleding moet dragen. Nauwsluitende kleding ziet er misschien heet, maar de wrijving kan de huid geïrriteerd vertrekken. Zorg ervoor dat u comfortabele katoenen kleding te dragen, vooral tijdens de zomer en tijdens het werk uit. Hierdoor kan de huid ademen en ook wrijving te voorkomen.

Lauw water met havermout:

Als al uw inspanningen mislukken en nog geïrriteerde huid te krijgen, proberen om een ​​bad te nemen met warm water en havermout! Breng minstens 15 tot 20 minuten in de badkamer met deze oplossing om hulp te krijgen van huidirritatie.

Smeren:

Vaseline of ander smeermiddel, rijk aan vitamine E, kunnen worden toegepast op de huid. Dit is een goedkoop middel dat is direct beschikbaar in de markt en u kunt deze optie gebruiken om hulp te krijgen van onmiddellijk te wrijven. Andere producten die kunnen worden gebruikt om het getroffen gebied smeren onder babyolie, amandelolie, lavendelolie. Al deze smeermiddelen helpen om de huid te ontspannen en te genezen snel schuren.

Aloe Vera Jelly:

Naast vaseline, aloë vera gelei kan ook worden toegepast op steun van de geïrriteerde huid.

Talk:

Zoals eerder vermeld, zweten is een belangrijke oorzaak van wrijving. U kunt talkpoeder gebruiken om de huid droog te houden, die op zijn beurt voorkomt wrijving.

Calendula Oil:

Calendula olie heeft een aantal anti-inflammatoire en anti-bacterieel. Medische zalven en crèmes die deze olie kan ook worden toegepast om verlichting te vinden van de symptomen geassocieerd met schuren.

Olijfolie:

Het gebruik van zinkoxide is een goede manier om irritaties te behandelen. Verrijkt met zinkoxide, olijfolie worden gebruikt op het getroffen gebied geïrriteerde huid.

Aroma Therapy Olie:

De olie die in de aromatherapie kan worden aangebracht op geïrriteerde huid om het brandende gevoel verminderen. Maar het toepassen van deze oliën rechtstreeks op de huid. Verdun de olie altijd voor gebruik en raadpleeg een aroma therapeut in geval van twijfel.

Een evenwichtige voeding:

Dit is een no-brainer! Ongeacht wat scheelt het lichaam, kan het voedsel dat je eet te helpen genezen. Je moet voedsel dat groene groenten, dierlijke vetten, voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, eigeel, citrusvruchten bevat eten. Je moet uit de buurt van suiker blijven tot wrijving te voorkomen en te verlichten de symptomen ervan.

Als een persoon met overgewicht, de enige manier om wrijving te genezen is om gewicht te verliezen. Dus, kijk naar uw dieet en regelmatig sporten om gewicht te verliezen, zal dit niet alleen irritatie te voorkomen, maar passen ook in dat mooie nieuwe jurk!

Ik hoop dat dit artikel zal u helpen beter te beheren schuren. Als u nog andere vragen of suggesties over de remedies uitputtingsslag, schrijven in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha